Отзывы покупателей о Гирлянда светодиодная 300 LED DL 15 метров белая 1130300

Оценка пользователей 4.44/5
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 25. Цвет свечения: Белый

Очень яркая гирлянда.
    Все лампочки светят отлично.
    Лампочек много- эффект потрясающий!
    Покупной довольны на 100%

• Продавец  Alya

Яка краса! Олено дякуємо за ваш чудовий фотовідгук :)

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 15. Цвет свечения: Разноцветный

Все супер, швидко, товар якісний, продавця рекомендую

• Лія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 6. Цвет свечения: Теплый белый

все добре, гарно працює вже майже місяць, дуже подобається колір!

Достоинства:
    Ціна, колір, якість
    • Продавец  Alya

Вітаю Лія, дякуємо за відгук, нам дуже приємно, гарних свят)

• Іванка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 15. Цвет свечения: Теплый белый

Купила гірлянду провірила на почті все працювало, увімкнула дома пропрацювала буквально 40 секунд і все

• Продавец  Alya

Вітаю Іванка, можливо стався якийсь сильний скачок напруги або при користуванні десь дьорнули кабель (чи сам блочок) гірлянди і пошкодили, гірлянда була відправлена повністю справна і готова до використання, як ви самі підтвердили. Нам дуже прикро що сталась така ситуація

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 40. Цвет свечения: Разноцветный

Взяв 40м мультик.
    Цікавив режим постійного світіння.
    Номінально він присутній як остання програма, але через невеликий проміжок часу гірлянда починає дрібно мерехтіти на цій програмі.
    Якщо пройти по колу програмами знову на останню - мерехтіння пропадає рандомно на 5-30хвилин.

P.S. Думаю прикрутити її до датчика руху і лякати непроханих гостей стробоскопом.

Достоинства:
    В принципі працює.
    Недостатки:
    Неможливе тривале використання в режимі постійного світіння.
  • Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Теплый белый

Периметр кімнати 17460 (переміряв перед замовленням), отже вирішив замовити гірлянду з запасом, довжиною 20 метрів в якості резервного освітлення. Приїхало швидко, працює, в точці видачі довжину не переміряв. Повісив, не вистачило, тобто реальна довжина 17,8 м.

Достоинства:
    світить, легкий жовтий ок.
    Недостатки:
    довжина не відповідає заявленій
  • Ніка Л***

Зовсім не та гирлянда, що замовляла
    Брала тепло біло, по факту жовта
    Навіщо її забрала - не знаю, в запарі була, а тепер дуже засмучена
    НЕ РАДЖУ
    ПРИХОДИТЬ НЕ ТОЙ ТОВАР

Достоинства:
    НЕМАЄ
    Недостатки:
    НЕ ТОЙ ТОВАР
    • Продавец  Alya

Вітаю Ніка, з переписки і наданих відео гірлянди бачимо що ви отримали таку гірлянду як на фото - колір Теплий білий, той колір який ви хотіли називається Нейтральний - це колір денного світла без золотих чи жовтих відтінків, Ви замовили не той товар. Нажаль у нас немає в продажу Нейтрального кольору, ви можете повернути гірлянду якщо вона не була у використанні. З нашої сторони помилки немає, ми відправили таку гірлянду як на фото, як Ви і замовили. Дякуємо за відгук

• Вероніка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 6. Цвет свечения: Разноцветный

Прекрасна гірлянда

• Продавец  Alya

Вероніко, дякуємо за відгук :)

• Анна Ш***

Все чудово працює. Классно, що прозора. В інтерʼєрі не дуже помітна, а світить супер

• Продавец  Alya

Анна, дякуємо за відгук =)

• Юлия С***

Це моя друга гірлянда від цього продавця. До першої теплої білої питань нема, все чудово працює і відповідає опису. Цю взяла трохи довшу. Одразу звернула увагу, що колір суттєво відрізняється. Продавець запевнив, що це саме теплий білий. У фото додаю порівняння зверху перша, знизу друга, яка явно не тепла. Продавець запропонував заміну, але я відмовилась бо вже встановлювала ялинку.
    Через 3 тижні перестала працювати кнопка заміни режимів, тепер вона працює лише в одному, котрий по черзі їх міняє.
    В режимі, коли гірлянда повільно затухає і повільно загоряється дуже неприємно блимає,наче її коротить. На інших режимах такого нема.
    Сумнівалась яку оцінку поставити, оскільки розумію що їм приходять ці гірлянди різними партіями і яка випаде вам,якісна чи ні, це лотерея.

• марк к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 6. Цвет свечения: Синий

Намана

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 25. Цвет свечения: Теплый белый

Гірлянда працює, все чудово. Проте є одне велике але. Вона відремонтована.

Достоинства:
    Приємний колір
    Недостатки:
    Вже ремонтувалася
  • Валерия И***

Брала разноцветную,но оказалось ,что половина лампочек белого цвета. Прозрачный провод сильно выделяется на фоне ёлки.
    В остальном всё хорошо

Достоинства:
    8 режимов
    Недостатки:
    50% белых лампочек
    • Продавец  Alya

Вітаю Валерія, дякуємо за фотовідгук, ну я бачу всі кольори присутні на фото і ялиночка така гарна вийшла у Вас) Можливо спробуйте обрати інші режими миготіння щоб Вам білі так в очі не кидалися) У нас в асортименті також є гірлянда Конуси мульти на чорному дроті, можливо на майбутнє захочете спробувати і такий варіант, код товару 461677764

• Денис К***

Гірлянда чудова, але на статичному режимі є легкі мигання, не розумію чому.

Достоинства:
    Гарна, яскрава
    Недостатки:
    Легкі мигання
    • Продавец  Alya

Вітаю Денис, спробуйте підключити гірлянду через перехідник, на це може нерівномірна напруга від мережі впливати. Дякуємо за відгук)

• Лілія І***

Замовила гірлянду, я перевірила її повністю на справність (я її розмотала баи перевірити чи у середині всі діоди працюють, бо були вже випадки), але колір мені не сподобався (теплий білий), я подзвонила та запитала чи є можливість обміну, якщо мені б відповіли що немає , то на уцьому був би кінець, але продавець відповіла, що обмін можливий через легке повернення НП, я відправила, та обмінювати мені не стали , посилаючись на те, що товар у неналежній якості, я намагалась подзвонити, але трубку ніхто не брав, я просто отримала одного вечора сповіщення у додатку НП, що посилка їде назад до мене, аби не траплялося таких ситуацій неприємних, просто не кажіть шо у Вас є обмін

Достоинства:
    Гірлянда справна
    Недостатки:
    Недотримання магазином заміни гірлянди
    • Продавец  Alya

Вітаю Лілія, звісно ми приймаємо обмін та повернення протягом 14 днів, гірлянда має бути нова з такою ж акуратною змоткою, оскільки потім ця гірлянда йде на повторний продаж. Нажаль та гірлянда яку Ви нам відправили на обмін була з явноми ознаками використання :розсатані дроти, не дуже акуратна змотка, розірвана коробочка, тому гірлянда виглядає б/у. Нам шкода, що сталась така ситуація, та гірлянду в тому стані в якому вона приїхала ми вже не можемо відправити нашим клієнтам як нову, а використаний товар на обмін/повернення не приймається

• Катерина О*** Галай

Гарна

• Продавец  Alya

Катерино, дякуємо за високу оцінку, дуже приємно)

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 25. Цвет свечения: Разноцветный

Дуже задоволена гірляндою! При виборі Режим залишаеться, сам не перемикається. Щільно розташовані світлодіоди, вистачило на ялинку 2,1 м рясненько.

Достоинства:
    При виборі режим залишається
    • Продавец  Alya

Оксано, дякуємо що знайшли час написати нам відгук, дуже раді що все сподобалось, чудових Вам свят! =)

• Сергій П***

Замовляв довжиною 15м, білий теплий колір.
    Гарно освітлює кімнату при відключеннях світла. Діоди розташовані з інтервалом ~ 4-5см.
    Діоди підключені за схемою 2 + 1, а не 2 + 2. Тобто горять два підряд, один не горить, два горять підряд... і навпаки два підряд не горять, один горить, два підряд не горять... Відповідно коли горять діоди "одиночки", гірлянда світить тускліше.
    Відсутнє плавне регулювання яскравості, діоди тухнуть ривками.
    Не запам'ятовує останній обраний режим.

• Богдан В***

Замовляю другий раз. Перший 6м, другий 20м. У коробці побільше на одну цукерку більше :)

• Продавец  Alya

Богдан, дякуємо що обираєте нас і смачного =))

• Дмитро В***

В комплекті була цукерочка дуже приємно.

• Продавец  Alya

Дмитро, дякуємо що обираєте нас, приємно що Ви нас так високо оцінили, гарних свят :)

• Вадим К***

Качество

• Олег

Яскрава, гарної якості, не мерехтить, прозорий кабель. Недостатків не виявлено

• Продавец  Alya

Олег, дякуємо за фото відгук, дуже приємно :)

• Олег

Не згоріла, працює як треба

дякуємо за відгук :)

• Евгений Я***

Придбав гірлянду, щоб ввечері використовувати як підсвітку біля телевізора. Вмикали інколи, за бажанням, далеко не кожного вечора. Пропрацювала тижнів три. Якість нікудишня.

• Андрей О***

Крутая гирлянда

Достоинства:
    Красивая
  • Тимофій

Товар просто супер всім рекомендую

Вдячні за відгук :)

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 6. Цвет свечения: Белый

Дякую, гірлянда прийшла вчасно. Я вже не вперше купую таку. Попередню гірлянду використовувала кожен вечір ~ 5 років. Наскільки цієї вистачить, подивимося.

• Продавец  Alya

Дякуємо за високу оцінку)

• Богдан В***

Все чудово працює. На першому запуску злякався, що буде працювати як стара, але ця має "пам'ять" та не змінює режим кожні пів хвилини. Дякую за цукерку. Всього найкращого!

Достоинства:
    Світить добре. Видно речі в кімнаті та не "б'є" в очі при погляді на неї.
    • Продавец  Alya

Дякуємо за гарний відгук :)

• Олександр К***

Дякую за "свято" Чудова гірлянда. Замовляю другу. Все працює.

• Anna L***

все гуд, все працює, багато режимів, користуюсь декілька місяців але одна лампочка несправна скорше за все...мигає або взагалі не горить, але рекомендую

Достоинства:
    все працює, багато режимів
    Недостатки:
    одна несправна лампочка
  • Антон Ш***

Чудова гирлянда, є багато режимів

Достоинства:
    Багато режимів
    • Продавец  Alya

Вдячні за високу оцінку! )

• Владислав Д***

Все супер! Прийшло за день, все працює, дуже задоволений!!!!

• Продавец  Alya

Дякуємо за відгук, раді допомогти :)

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 25. Цвет свечения: Синий

Все суперрр

Достоинства:
    Качество цена.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Alya

Дякуємо за фотовідгук)) З прийдешніми святами!:)

• Ірина О***

Все супер! Дякую

• Продавец  Alya

Дуже дякуємо за фотовідгук, гарних свят Вам :)

• Дмитро Ч***

Вже висить та створює святковий настрій, не перше замовлення в цього продавця. Вельми вдячний.

Достоинства:
    Відповідає опису, швидка доставка, яскрава, приємний бонус в вигляді жуйки "Love is..."
    • Продавец  Alya

Дякуємо за такий приємний відгук, завжди раді допомогти :)

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 10. Цвет свечения: Разноцветный

Коасная гирлянда

Достоинства:
    Яркий цвет, маленькая цена
    • Продавец  Alya

Вдячні за відгук :)