- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Підключився одразу до Samsung. Габарити - коробка сірників.
- Достоинства:
- Габарити.
Добре знаходити в жіночій сумці)
- Продавец Lucky Space
Вітаю, Ольга. Щиро дякуємо за відгук, приємного користування та звертайтеся до нас ще!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Класний гаджкт
- Продавец Lucky Space
Вітаю, Олександр. Щиро дякуємо за відгук, звертайтеся до нас ще!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Брав для iPhone. Все працює як треба. Можу рекомендувати.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Супер, все работает - без проблем подключила к iPhone 12 mini. Батарейка была в комплекте
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Анастасія. Щиро дякуємо за відгук. Ваші коментарі допомагають нам вдосконалюватись і надавати ще кращий сервіс. Приємного користування та звертайтесь до нас ще!
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Отлично. К андроиду подключился сразу.
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Тимур. Дуже вдячні за відгук, приємного користування!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Дуже зручна у використанні.
- Достоинства:
- Все працює. Я задоволена
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Олена. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування та звертайтеся до нас ще!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Працює гарно
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Євгеній. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Приємного користування та звертайтеся до нас ще!
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Купив 2 роки тому. Досі працює, зручний.
Користуюсь не часто, айфон- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Дмитро. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, нам дуже приємно отримувати відгук, коли товар був довгий час у використанні. Маємо надію, що і надалі все чудово працюватиме. Звертайтеся до нас ще!
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Чудова пульт, зручний та стабільно працює.
- Достоинства:
- Велика кнопка для фото
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Дмитро. Дуже дякуємо за зворотній зв‘язок!
- Яворський Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Максимально поганий товар. Роботи вистачило на день. Ніяка заміна батареї нічого не допомогло.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Надзвичайно важко підключити, постійно відключається. Працює за своїм бажанням. Пропрацювала один день.
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Ярослав. Така ситуація вперше, маємо надію, що зможемо вирішити успішно дану проблему. Телефонували Вам для уточнення інформації з метою надіслати товар на заміну. Будемо чекати, коли у Вас з‘явиться можливість отримати новий пульт. Дякуємо за звернення!
- Коржовська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Людмила. Дякуємо Вам за високу оцінку. Звертайтеся до нас ще!
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Усе на гарному рівні, зручний девайс.
- Недостатки:
- нема
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Валерій. Дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазин. Звертайтеся до нас ще!
- Мовчан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Все влаштовує, якість, ціна
- Достоинства:
- Все працює, зручно, купував дружині для сумісного використання iphon та кільцевої лампи
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Сергій. Дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок і чудову оцінку. Звертайтеся до нас ще!
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Замовляла для дочки на подарунок, отримала в зазначений термін якісний товар. Все працює, підключився до телефону швидко. Дякую за оперативність і гарне обслуговування!
- Достоинства:
- Компактний, непомітний в руці
- Недостатки:
- не виявила недоліків
- Lucky S***
Доброго дня, Альона. Дуже вдячні Вам за гарний відгук і високу оцінку. Звертайтеся до нас ще!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Space
Компактний і простий в користуванні, чудова якість, прийшов дуже швидко. Уже протестили, підключив до телефону без проблем. Незамінна річ для любителів селфі.
- Достоинства:
- Простота в підключенні, ціна
- Lucky S***
Доброго дня, Наталія. Дуже Вам дякуємо за зворотній зв'язок, звертайтеся до нас ще!
- Елизавета П***Продавец: Lucky Space
Чудове обслуговування та швидка доставка. Все працює
- Достоинства:
- Зручний та простий у використанні, недорогий
- Продавец Lucky Space
Доброго дня, Єлизавета. Дуже вдячні Вам за високу оцінку та відгук! Маємо надію, що і надалі будемо виправдовувати Вашу довіру. Звертайтеся до нас ще.
- Дмитрий К***Продавец: Lucky Space
Устройство на телефоне определяется, как клавиатура.
Товар отправлен почтой в день заказа и полностью соответствует описанию. Менеджер магазина - Алина - вежливая и приятная в общении.- Достоинства:
- Компактное устройство, лёгкое в управлении. Легко подключается к разным телефонам.
- Lucky S***
Добрый день, Дмитрий. Благодарим Вас за обратную связь. Искренне рады, что данный товар оправдал Ваши ожидания. Обращайтесь к нам ещё!