- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cimrick Market. Цвет: Серый
туалет виглядає дуже добре і не займає багато простору. сподіваюся, коту сподобається)
- InnaОтзыв от покупателя. Продавец: Cimrick Market. Цвет: Серый
Якісний матеріал, пластик на мав якогось специфічного запаху. Всі задоволенні і я, і киця.
Продавець відмінний. Зателефонували і проінформували, відправили одразу.- Достоинства:
- Наповнювач не розлітається.
- Литовченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Cimrick Market. Цвет: Серый
Хороший туалет, качество отменное, остались всем довольны.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Наталія К***Продавец: Cimrick Market. Цвет: Серый
Не змогла купити товар, тому що продавець, нажаль, не змогла відповісти на мої питання по кольору і уточнити деталі, а потім ще нахамила і попросила їй не дзвонити.
Ми вже зробили замовлення, але довелось відмовитись- Достоинства:
- Недостатки:
- Неприємне спілкування з консультантом
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: AmigoZoo. Цвет: Бежевый
Лоток топ.
- Продавец AmigoZoo
Дякуємо Вам, Влад, за покупку і позитивний відгук про наш товар!
Будемо раді новим замовленням)
- Пикина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay
Дякую, котикам сподобався)
- Достоинства:
- Міцний
- ЛІЛІЯ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СанДей. Цвет: Зеленый
Гарний лоток
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СанДей. Цвет: Зеленый
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: СанДей. Цвет: Голубой
Відправлено в день оплати! Лоток легкий та зручний! Дуже задоволені усі- я та коти) дякую продавцю)
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: AmigoZoo. Цвет: Бежевый
Міцний, не «хлипкий» пластик, приїхав швидко, відправили на наступний день після замовлення в вихідний. Дякую
- Продавец AmigoZoo
Дякуємо Вам, Вадим, за покупку і позитивний відгук про наш товар і нашу співпрацю! Приємно, що Ви задоволені і будемо раді новим замовленням)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: СанДей. Цвет: Зеленый
Все супер, пластик хороший, немає специфічного запаху, не займає багато місця, просторний . Я рада, і киця теж. Приємний продавець.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience
хочу відмитити в першу чергу , що мені дуже подобається дівчинка яка комунікує щодо замовлення , надзвичайно приємна і підскажить як буде краще саме для вас ❤️товар належної якості , вже другий такий туалет ( перший замовляла той що більший ) , браку немає , гарний і дійсно більш зручний
- Достоинства:
- зручний , гарний
- Недостатки:
- все супер!