Отзывы покупателей о Автомобильное зарядное устройство Gelius Pro Apollo GP-CC01 2USB 3.1A White
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: microUSB. Цвет: White
Раніше купував не тут хватало їх на місяць два як не зарядне зломиться то провід, цим користуюся вже півтора року, кожен день заряджаю тому що така робота що постійно ввімкнений телефон в автомобілі. За свої гроші дуже надійний і якісний зарядний пристрій, рекомендую
- Достоинства:
- Якісне,довговічне
Представник постачальникаВітаємо Денисе!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.
З повагою, український бренд Gelius.
- марина т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: microUSB. Цвет: White
Замовила брату на подарунок. Надійно запакований, стильний. Сподіваюсь, що сподобається. Доповню пізніше відгук, коли він вже по користується
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не вдалось перевірити справність при отриманні товару
Представник постачальникаДоброго дня! Спасибі за позитивну оцінку продукції бренду Gelius, Ваш відгук дуже важливий для нас, і дякуємо за підтримку українського виробника.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: microUSB. Цвет: White
под европрикуриватель, у кого старый советский, не достанет до контакта
- Достоинства:
- Работает
- Валентин А***Продавец: Rozetka. Выходной разъем: microUSB. Цвет: White
Купив собі цей автомобільний зарядний пристрій, задоволений покупкою! Швидко заряжає, надійно фіксується, стильний і красивий зовні. По розміру компактний, зручний у використанні, якісний і міцний, по ціні як на мене доступний. Сподобався зарядний пристрій!
- Достоинства:
- Швидко заряжає, надійно фіксується, стильний і красивий зовні, по розміру компактний, зручний у використанні, якісний і міцний, по ціні як на мене доступний.
- Тарас Н***Продавец: Rozetka. Выходной разъем: microUSB. Цвет: White
Заказал себе это автомобильное зарядное устройство Gelius Pro Apollo GP-CC01 2USB 3.1A с кабелем USB Type-C White. Доволен остался покупкой! Зарядное надежно без шатания фиксируется, стильное по дизайну, удобное в использовании. Прочное и качественное, долговечное, быстро заряжает, по цене доступное. Понравилось автомобильное зарядное устройство! Советую к покупке!
- Достоинства:
- Надежно без шатания фиксируется, стильное по дизайну, удобное в использовании, прочное и качественное, долговечное, быстро заряжает, по цене доступное.