Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Магнитный Планер на месяц ⬩ My Perfect Month Бизнес ⬩ LifeFLUX ⬩ А3 ⬩ черно-белый

Оценка пользователей 4.92/5
  • Юлиана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Люблю организовать день и все записать. Так вот этот планер самое то. На месяц как раз места хватает. Пишу и заметки различные и график дня. Красный маркер очень плохо стирается, черный легко

• Ніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Мені дуже подобається. Все що треба вміщається. Я раджу купити маркер інший, тонший. Хоча і справлялась з ти що йде в наборі добре.

Витирати дошку необхідно вологою серветкою щоб не залишалось слідів

• Продавец  ZROBY SEBE

Вітаємо. Щиро дякуємо за ваш відгу :) Єдине, що маркер має бути на водній основі, не перманентний - бо перманентний не зітреться.

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Магнітний Планер дуже крутий. Це вже у нас другий. Його вистачає на рік - півтора. Для заняття з дитиною це крутий варіант.

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Все добре, прийшло швидко все ціле. Навіть консультант дзвонив і проконсультував отримувача. Брала на подарунок. Зупинилась у цього продавця по позитивним відгукам, я задоволена.

• Ритенко М***

Чудова річ

• Євгеній М***

Навіть А3 погано підійшло для широкого почерку
    Проте товар якісний , все в комплекті навіть є бумажний варіант на пару місяців. Допомогає слідкувати за виконанням задач та питтям ліків. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, варіативність, все в комплекті
  • Рыбалко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Купила собі і ще шість штук на подарунки. Дуже зручно. Маркер затовстий, але терпимо. Червоний погано стирається, я беру вологу серветку і стираю. Взагалі, я задоволена.

Достоинства:
    Зручно планувати
    Недостатки:
    Маркери дають розводи, але терпимо
  • Ольга К***

Хороший товар. Швидко відреагували на замовлення та відправили. Дякую

Достоинства:
    Зручно, що лаконічний дизайн, не відволікає від інформації, яку записуєш. Якість дошки також хороша. Міцно тримається на холодильнику)
  • Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Чудовий планер якість відмінна. Те що треба, коли в дитини щільний графік гуртків і секцій, який ще постійно змінюється.

Достоинства:
    Якість і дизайн
  • Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Хороший и очень удобный планёр! Хотелось бы ещё такой размера а4 для своих записей или составления меню)

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Плохо вытирает красный маркёр
  • Наталя З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Запаковано було дуже ю гарненько зі стрічкою). Дякую за якісний товар і за швидку доставку (через Укрпошту доставка була безкоштовна). Сподіваюсь з допомогою цього планера вдастся ефективніше використовувати свій час.
    Потрібна річ, дякую.

Достоинства:
    Календар міцно тримається на холодильнику. Маркери добре пишуть і теж добре тримаються ильник
    • Продавец  ZROBY SEBE

Наталя, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Бажаємо, щоб все заплановане здійснювалось легко та в задоволення :) Раз в місяць рекомендуємоо протирати планер вологою серветкою, щоб все гарно змти. Дати висохнути і далі писати чдові події та плани! :)

• Антон П***
    • Продавец  ZROBY SEBE

Благодарим за оценку! Быстрой реализации планов!

• Лилия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Отличный планер классического цвета, впишется в любой интерьер. Дополнительно 2 маркера(черный и красный). Черный цвет стирается бесследно, а вот красный полностью не стирается. Вроде как въедается цвет и фон теперь не белый, а красноватый оттенок... Продавец, как вымыть этот красный оттенок ??? Может нужно использовать меловой маркер, а не такие?

Достоинства:
    • размер
    • 2маркера
    • расцветка
    Недостатки:
    • красный маркер стирается с усилием и не полностью
    • Продавец  ZROBY SEBE

Вітаємо. Дякуєм за ваш відгук. Рекомендовано, повністю раз в тиждень/місяць витирами планер вологими серветками. Та після повного висихання знову запвнювати. "Меловий" маркер - ми не знаємо, не можемо нічого гарантувати. Перманенті точно не можна - вони ввзагалі не змиються.

• Анастасія Х***

всі маркери , і перманентні також , змиваються рідиною для зняття лаку (типу "ноготок") :)
      такі прості маркери можно спробувати просто спиртом (антисептиком для рук) змити.

• Ніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZROBY SEBE

Планер прийшов не такий як на фото. Я телефонувала, щоб уточнити чи підпис українською і мені сказали так. Натомість прийшов з іншою структурою і з підписом лише англійською мовою