Отзывы покупателей о Летающая фея интерактивная игрушка летает от руки Fairy RC Flying Ball

Оценка пользователей 3.44/5
  • Отзывы про товар продавца HYPER PULSE
  • Луиза Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Заказывала две такие феи и одна к сожалению не летала. Поменяли без проблем. Игрушка очень увлекательная и многие в восторге от неё:) Благодарю магазин и продавцов за товар и замену.

Достоинства:
    Быстро заряжается, хорошо реагирует на предметы снизу и сверху, цена.
    Недостатки:
    Быстро разряжается)
  • Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Кукла дочке понравилась, но 4 минуса. Первое: кукла ударяется о каждый предмет, и тут же падает, сильно рискуя разбиться. Второе: Датчиков приближения, кроме низа, вообще нет. Третье: Фея летает так быстро, что за ней восьмилетний ребёнок угнаться не может!!! Четвертое: лицом так себе.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Качество (мало датчиков приближения и ОЧЕНЬ высокая скорость полёта)
  • Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Игрушка пришла не рабочая. Но продавец оперативно заменил. Ребёнок доволен. Спасибо)

• Ксения И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Очень понравилось, брали на подарок, девочке 5 лет)

• Олександр П***

Іграшка якісна.

• Продавец  HYPER PULSE

Дякуємо за відгук))

Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Хочу оставить отзыв о летающей фее. Заказывала для дочки 4-х лет. Для этого возраста как раз подходит. Очень интересная и увлекательная игрушка. Легко реагирует на руку и летает достаточно долго. С какой бы высоты она не приземлилась, она остаётся целой, ничего не отпадает. Спасибо магазину за аккуратную упаковку и оперативную доставку.

Достоинства:
    Надолго увлекает не только ребёнка, но и взрослых. Очень демократичная цена.
    Недостатки:
    Нет.
  • Наталя Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Игрушка не работает. Испорченный День Рождения. Как её вернуть?

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает.
    • Наталя Ч***

Хочу дополнить свой отзыв. Продавец в тот же день связался со мной для решения вопроса. Была произведена замена игрушки. Ещё и подарок подарили, что особенно приятно. Спасибо за небезразличие и оперативность!

• Продавец  HYPER PULSE

Спасибо вам,приятно))

• Мудренко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Игрушка необычная, заказала детям на разный возраст, но дочке 2 года рановато, сама пробовала запустить, сложновато, сама кукла упакована хорошо, отправили товар быстро, спасибо

• Тарас Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HYPER PULSE

Отличная игрушка. Все работает на ура! Быстрая отправка. Отличная работа.

Достоинства:
    Хорошая цена. Хорошая сборка. Заряжается от microUSB
  • Ольга

Дуже погано літає, 2 рази полетіла більш-менш за рукою і все

• Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

Заказала синюю 1 шт и розовую 1 шт, прислали 2 синии((( это уже очень огорчило, у них даже цена разная.но муж выбросил чек и вернуть не можем. Следующее, это когда я прикрепила все крылышки, то она еле взлетает и часто цепляеться о свои другие крылышки и падает, когда не цепляеться, то тоже ей тяжело со всеми крыльями и она быстро падает. Цена хорошая, но все остальное не очень. И как только за что-то зацепиться и упадёт, нужно выключить и включить.

Достоинства:
    Только цена
    Недостатки:
    Прислали не верный товар, товар плохого качества и не выполняет своей функции
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Поки все працює. Відправили швидко, але я вказувала ПІБ іншого отримувача, а вказали мене! Будьте уважні наступного разу

• Людмила М***

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Заряжали, не включається взагалі.

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    не працює
  • Ірина Ш***

Ок

• Людмила З***

Купила фею на подарунок.
    Отримала фею вчасно, цілу, є запасні крила,
    але заряджалася дві години - акумулятор,
    як за інструкцією, не згас і не вмикається тумблер,
    ніяких рухів феї.
    Фея не працює.
    Добре, що перевірила перед даруванням.
    Прикро.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фея не вмикається.
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Її треба взяти за голову та другою рукою натиснути знизу на ноги. Вона має працювати, якщо не спрацювало - напишіть нам в особисті.

• Людмила З***

Повернула ляльку фею.
      Мені відразу повернули на картку гроші.
      Приємно що є продавці, які відповідальні
      за свій товар.
      Головне, що не буду боятися у вас щось купити,
      але краще нехай все працює!)
      Дякую.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Після мого попереднього відгуку продавець дуже швидко відреагував і зв’язався зі мною. Ми вирішили ситуацію - ляльку замінили, і нова працює значно краще.
    Також рекомендація - використовувати її у відкритому просторі, де немає предметів, у які вона може влетіти) так вона працює набагато стабільніше.

Дякую продавцю за оперативність і готовність допомогти )

• Маша

Через два дні зламалася

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Це не фея, а якийсь монстр. Пальці може відбити цими пропеллерами. Працює не так, як у рекламі. Летить куди попало. З другого разу повідламувались два крила. Ще й працює тільки тоді, коли вимкнеш і ввімкнеш знову.
    Повне розчарування.

• Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - напишіть нам в особисті і ми допоможемо.

• Алла Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Яскрава красива фея !! Літає це фантастика!! Неймовірно !! Но внучка спочатку злякалась 2 рочки !! Все чудово рекомендуємо !!

Достоинства:
    Доставили швидко ціна не велика доступно і фантастична лялька !!
    Недостатки:
    Немає інструкції !! Годину не знали як включити шукали ту кнопку і як правильно запустити !! Думали вже не працює !! В інтернеті подивились і зрозуміли як запускати !!
    • Продавец  kostor

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

Взяла на подарунок, подарувала. Підзарядили, і коли зібралися ввімкнути її нарешті, виявилося, що кнопка запуску зламана. Rozetka настрій зіпсувала, дитина тільки засмутилася, отримавши цей непотріб. Гроші в смітник.

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Приїхала зламана
  • Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар прийшов не комплектний. Лялька без одного крила. Підтримка не відреагувала.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Лялька без одного крила
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Саме до нашого магазину ніяких запитів не надходило.

• Андрей К***

Прикольна іграшкп

Достоинства:
    Не висока ціна
    Недостатки:
    Не помітили
  • Сухиченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Крила зламані,лялька на літає ,тільки взлітає відразу падає,якщо згідно інструкції підставляєшь руку ,то дитині може і пальця відірвати тими крилами ,агресивна іграшка . Навіть не спакували товар,отримала просто пом'яту коробку ,жах ! Не рекомендую ні в якому разі ,ще й за такі гроші .

Достоинства:
    Жодних!
    Недостатки:
    Якість нуль. Ціна для цього сміття - космос!
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Пакування ляльок завжди в належному стані, через саму упаковку вона могла пошкодитись під час перевезення. На рахунок польоту - лялька й не буде завжди літати, під неї потрібно обережно підставити руку і тоді вона буде підлітати.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Замовила фею для онуки, лялька сподобалася, прийшла заряджена. Відпрацювала на свої гроші.

Достоинства:
    Працювала добре
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Константин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Пришла целая в рабоченом заряженном состоянии, дочке интересно)

Достоинства:
    Дочери нравиться
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET

Без крила одна кукла. Погано працюють.
    Викинуті гроші.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Вся лялька
  • Інна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling

Доброго дня. Жахливий сервіс магазину, жахливий товар. Замовили товар 9.02.25, обіцяли відправити 10.02.25,а відправили тільки 14.02.25. Товар отримали, але він так не працював. Ця фея настільки ніякої якості, вона не літає і взагалі....... Не купуйте і навіть не зв'язуйтесь з цим продавцем. Обман на обмані

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Одні неделіки
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Krava

Купили месяц назад. Пока летает ) ребенок был доволен. Правда отлетело крыло, но удалось починить.

Достоинства:
    Радость для ребенка
    Недостатки:
    Надо бы сделать крылышки легче, а то пластик твердый . Есть возможность пораниться ребенку. Играть только под присмотром взрослых, но это для 3-4 леток
  • оксана ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

взлетает не каждый раз и только раз, надо включать выключать, чтобы заново пробовать. такое продавать нельзя

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

Отличная игрушка, детвора балдела дня 4 пока не поломала!

Достоинства:
    Вау эффект, интересно детям
    Недостатки:
    Быстро ломается пластик
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

Цікава іграшка, дитина була у захваті, але не довго і це з урахуванням, що заряджати її треба довше ніж вона літає. Три зірочки бо донька отримала багато задоволення поки іграшка працювала.

Недостатки:
    Пропрацювала менше місяця.
  • Вікторія С***

Якість достойна

Достоинства:
    Доступно
    Недостатки:
    Немаэ
  • Руслана Ш***

Дитина в захваті, дякую

• Ксения Ш***

Дуже чудова іграшка

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito

Якість просто жахлива. Пластик неприємно пахне, все прийшло розібране, вигляд ніякий. На подарунок не підійде. Лиш для себе, і то на раз-два