Отзывы покупателей о Ледоступы для обуви Wellamart, Размер 36-38 [M] (Арт. 5648-2)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: XL (42-44)

За якістю – нормальні (в межах розуміння того, що це звичайні гума).
    Нормальні для не довгих подорожей/прогулянок, хіба якщо підошва у вашому взутті тверда.

• Продавец  SunDay

Валентин, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Олександр Ш***

Покупкою задоволений!

• Продавец  SunDay

Олександр, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Агатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Вони дійсно дуже якісні і надійні. Я замовляла для знайомої. Її враження-наче на світ народилася. Дуже сподобались. Надійні і відчуття безпеки як тільки взула

Достоинства:
    Надійні
    • Продавец  SunDay

Анатолій, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Ви нас минулого тижня врятували певно не від одного перелому! Дякую!

Достоинства:
    Зчеплення 100%, міцні, підійшли як на 37мий, так і на 42гий. Донька примудрилася навіть до взуття на з каблуком припасувати:)
    Недостатки:
    Важко йти по рівній поверхні без льоду і снігу. Зрештою, як і у всіх льодоступах
    • Продавец  SunDay

Анастасія, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!

• Валентина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Вони чудові. Вперше за цю зиму я спокійно йшла по наших неочищених тротуарах і жодного разу не впала. Дякую.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SunDay

Валентина, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Светлана Б***
    • Продавец  SunDay

Світлана, дякуємо за високу оцінку! Будемо раді вашим новим замовленням.

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Зі всіх які були-це найкращі

Достоинства:
    Можливість ходити
    • Продавец  SunDay

Юрій, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Галина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Зручно одягаются. Гарно тримають але тільки першийх 2 тижня, потім шипи стираються, вже стало гірще.

Достоинства:
    Добре одягати, не скользят
    Недостатки:
    Матеріал шипів, швидко стираются
    • Продавец  SunDay

Галина, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

На жаль,вже через тиждень шипи стерлися,гострі кінчики стали округлими,що вже не надало впевнености триматися добре на слизькій поверхні. Та ще- суміш зі снегу, песку та солі забіває проміжки між шипами ,це теж зводить їхню допомогу на ноль.

• Продавец  SunDay

Катерина, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Катерина Я***

• Продавец  SunDay

Катерина, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Дякую за швидку доставку!
    Льодоступи чудові.
    Рекомегдую.

Достоинства:
    Легко вдягаються. Зручно ходити.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  SunDay

Алла, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Дякую ! Усе добре. Дуже подобаються.

• Продавец  SunDay

Максим, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Другий день і поки все чудово. Доєднуюсь до коментаря нижче, також вперше за 2 тижні можна нормально і безпечно ходити, не скользять абсольтно навіть по гладкому льоду. Ношу розмір 38-39, то розмір М (36-38) як раз чудово. Сподіваюся вистачить на довго, хоча б на цей сезон.

Достоинства:
    Дійсно виконують заявлені функції, матеріал на вигляд якісний.
    Недостатки:
    Дорогувато, але безпека при таких умовах важливіша.
    • Продавец  SunDay

Лілія, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Вау, дуже круті льодоступи, обрала 36-38 на свій (38-39 розмір взуття), чудово сидять в обох варіантах, бо далі вже великуваті якщо брати 39-41
    Вперше за два тижні я не повзу по вулиці а йду вільно рекомендую

Достоинства:
    Гарно сидять, мають гарне зчеплення з поверхнею
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  SunDay

Ірина, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Отличные ледоступы. Очень довольны. Размер в размер. Рекомендуем однозначно!

• Продавец  SunDay

Максим, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!

• Анжеліка Л***

Чекала десь 4 дня
    Одразу вділа дуже зручно вдягаються ходила по снігу не скользят в перший день ходила як людина а не повзала

• Продавец  SunDay

Анжеліка, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням! В зв'язку з погодними умовами та відсутністю стабільного електропостачання цей процес відправки йде довше, сподіваємось на розуміння.

• Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Свою функцію виконують на ура.
    На 38 трохи завеликі, немає прилягання до черевика

• Продавец  SunDay

Катерина, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Надія П***

Быстро стерлись, скользят на 3й день носки

• Продавец  SunDay

Надія, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Марія Г***

Покупкою задоволена

• Продавец  SunDay

Марія, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Сегодня 11.01.2026. снега навалило много г.Днепр жена в ледоступах проходила весь день, супер, рекомендую. Спасибо.

Достоинства:
    Очень хорошо
    • Продавец  SunDay

Сергій, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!

• Христина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Перевірила при дуже сильній ожеледиці , мороз дощ. І вони це просто диво , не те що ходити можна , навіть бігати можна в них. Побачимо на скільки часу вистачить.
    До цього купляла дешеві аналоги - часто рвалися.

• Тетяна

Протягом скількох днів Ви отримали товар?

• Продавец  SunDay

Христина, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

На вигляд досить якісно зроблені льодоступи. Із міцної резини, шипи не дуже гострі. Вдягати надзвичайно просто, а знімати ще бистріше. Але при цьому випробування по погоді не пройшли, зима виявилась малосніжною.

Достоинства:
    Міцні
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  SunDay

Людмила, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!

• Євгенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

На перший погляд все начебто і непогано, надягла на чоботи легко, але снігу поки, слава богу, нема, так що в польових умовах ще не опробувала, а от на плитці полу у коридорі трохи слизько, от і думаю, як в метро буду ходити, не знімати ж

• Продавец  SunDay

Євгенія, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Беру не вперше, дуже допомагають пересуватися взимку, ожеледиця з ними не лякає

Достоинства:
    Зручні в експлуатації, добре тримаються на взутті
    Недостатки:
    На асфальті в них краще не ходити бо збираються зубці
  • Михайло В***

Чудовий товар.

Достоинства:
    Зчеплення прекрасне, гума надійна, носити зручно.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  SunDay

Михайле, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Продавець дуже оперативно відправив льодоступи L розміру Прийшли вони мені в ідеальному стані, взувала їх на свій 39 розмір чобіт і підійшли вони мені на всі 100%. Надягаються на взуття дуже легко, так само, без зусиль знімаються. На асфальті цокають, на льоду дуже гарно чути, як під ногами лід розкольоється, тобто будете привертати увагу цим звуком, але це ніщо - в порівнянні із тим, як вони рятують від травматичних ковзань по суцільному льоду. Це найкращі льодоступи, без перебільшень, які в мене були. Щиро рекомендую до покупки.
    Пам'ятайте, що в льодоступах бажано по приміщенню не ходити, вони призначені саме для льоду

Достоинства:
    Перерахувала вище
    Недостатки:
    Жодних, час покаже
    • Продавец  SunDay

Анастасіє, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Найвдаліша моя покупка! Із перших днів зими вдягала бо насправді дуже боюся ожеледиці. А так як місцями ще був асфальт то зубці трішки счточилися, але все одно добре тримають на льоду.

Достоинства:
    Зручно вдягати та знімати будь де. Вийшла з будинку і вдягнула. Якщо є необхідність то швидко зняла
    Недостатки:
    Жалкую, що в сім'ю купила лише по одній парі. От за це прям дуже сердце болить і опускаються руки
    • Продавец  SunDay

Олесю, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Ніна С***

Скільки часу прослужили

• Михайло Г***

Чудово підійшли!

Достоинства:
    Шипи покривають повністю стопу: носок та п'ята
    Недостатки:
    Наразі не виявив
    • Продавец  SunDay

Михайле, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтеся до нас ще, будемо раді.

• Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Надійно тримають ноги на льоду. Навіть при жахливій ожеледиці.

Достоинства:
    Гострі зубці по всій поверхні. Легко знімаються.
    Недостатки:
    Одягати треба сидячі. По асфальту цокають, як копитця. Причипила додаткові ремені, бо боюся загубити.
    • Продавец  SunDay

Наталіє, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!

• Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Матеріал дуже м'який, сильно розтягується. Брала, як порадив консультант: розмір на розмір. Але бачу, що і на 2-3 розміра більше теж налізуть. Боюся, щоб не злетіли при ході.

Достоинства:
    Акційна ціна, виглядають надійно. Дочекаюся ожеледиці і ще напишу.
    • Продавец  SunDay

Наталіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: XL (42-44)

Дуже задоволена замовленням. Якість відмінна. Швидко зв'язалися, дуже швидка доставка.

Достоинства:
    Надійні,якісні. Дуже добре тримаються на взутті бо надягаються як бахіли,по всьому периметру взуття,а не лише на п'яту і носок
    Недостатки:
    Ніяких не виявлено
    • Продавец  SunDay

Ольго, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Замовляв не собі, але носять з задоволенням і дякують :)

Достоинства:
    показали себе досить непогано
    Недостатки:
    поки не помічено
  • Игорь Ш***

всем пока

Достоинства:
    не хочется перехвалить
    Недостатки:
    брал не себе,ходят
  • Ігор Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Размер: М (36-38)

Брав батькам місяць тому. Нажаль, сам не бачив, якої вони якості, бо живу не з батьками. Але мама дуже задоволена.

• Дрозд И***
    Продавец: SunDay. Размер: 38-42

Дуже не задоволена обслуговуванням данного магазину, заказала лідоступи,,, чекала тиждень,,, замість них, прислали Лед свічки, проблему не вирішують,,,,,,

• Продавец  SunDay

Ірино, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом для вирішення проблеми. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.

• ....
    Продавец: SunDay. Размер: XL (42-44)

Замовили xl 42розмір на 37 розмір ноги. Але на великі Відносно кросівки 37 не підійшли не на лазять, тянуть так сильно можуть порватись .

Недостатки:
    Малий розмір на 37 й не налазить 42 xl. І це ніде ненаписано. А ще більших немає в наявності
    • Продавец  SunDay

Дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!