Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Набор для покера на 300 фишек UNI в алюминиевом кейсе, с 2 колоды карт серебристый

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Дмитро Сліпенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Набір не коштує своїх коштів, фішки не рівні, карти паперові, швидко псуться, фішки не такиз кольорів, як на фото, якогось кольору нема взагалі. Я зв'язався з підтримкою, не дають повернути товар.

Достоинства:
    Фішки прикольні.
    Недостатки:
    Купа.
    • Продавец  HappyLife

Дякуємо за Ваш відгук.Візьмемо до уваги Ваші зауваження передамо у відідл якості товару

• Дмитро Сліпенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Набір прийшов, мені він хоч і сподобався, але через таку ціну вирішив повернути, коли я випробовував товар, я розпакував запаковані фішки, я зв'язався із тим ХепіЛайф, щоб мені повернули гроші, вони сказали: якщо фішки розпаковані, то повернення грошей не буде, далі сказали, що можете спробувати запакувати. Я 2 години мучався, щоб їх норм запакувати, їм не сподобалося.

Достоинства:
    Набір норм
    Недостатки:
    Не за свої гроші
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. З повагою, Керівник магазина.

• Продавец  HappyLife

Ми з Вами зв'язувались для уточнення та повідомили що зможемо зробити повернення в тому випадку якщо товар буде запакований в оригінальну упаковку так як блістер був розпакований. Нажаль, товар який був у використанні ми не можемо повернути. Вибачте за незручності!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Недавно придбав покерний набір на 300 фішок для проведення дружніх зібрань вдома. Я дуже задоволений якістю фішок та загальним виглядом набору. Фішки важкі, з приємним покриттям, що робить їх схожими на ті, що використовуються в казино. Карткові колоди також виготовлені з якісного матеріалу і приємні на дотик. Зручний кейс дозволяє зберігати фішки та карти в одному місці. Рекомендую цей набір для любителів покеру!

• Продавец  HappyLife

Ігор, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Женя
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Мало того что Розетка не выходила на связь и товар пришел с опозданием, так еще и пришел набор совсем другой, который стоит 1200 грн
    одним словом, нету слов
    Правды не добьешься
    Набор ужасный, сплошной пластик, фишки выгоревшие

Достоинства:
    Их нету
    Недостатки:
    Из д***я
  • Руслан Бутко
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Загалом гарний набір, фішки дуже класні, важкі і масивні. Карти звичайні (не пластикові). В порівнянні за дуже класними фішками, "Dealer" так собі, надто примітивна за гострими гранями

• Продавец  HappyLife

Руслан, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді, що Ви залишились задоволені! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Андрій
    Продавец: HappyLife

Достатньо зручний набір для гри невеликою компанією.

Достоинства:
    Ергономічний кейс, зручний набір фішок
    Недостатки:
    Не вказано ціни фішок (треба самому вигадувати)
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.