Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Покерный набор UNI в алюминиевом кейсе, с 2 колоды карт и 500 фишек черно-серебристый (111639-500)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

За свою цену - хороший набор

Достоинства:
    Много жетонов, кейс
    Недостатки:
    Плохо закрывается, карты плохого качества
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Богдан Кучма
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Если будете брать говорите с продавцом прям часами 1 и ту же фразу потому что они не слушают что вы хотите

Достоинства:
    Быстро реагируют
    Очень вежливый продавец
    Недостатки:
    Кейс был немного поврежден спишем на курьера.
    Уточнил 3 раза насчет фишек с номиналом пришли всеравно без.
    Немного сам по себе кейс сделан не качественно замок не всегда с 1 раза закрывается.
    • Продавец  HappyLife

Богдан, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже вдячні за Ваші коментарі щодо швидкої реакції та ввічливості продавця. Ваші позитивні відгуки є важливою мотивацією для нас. Щодо недоліків, зокрема відсутності фішок з номіналом, ми щиро приносимо свої вибачення за незручності. Ваші зауваження будуть враховані та передані відповідному відділу для подальшого вдосконалення. Дякуємо за Ваше розуміння у спілкуванні із менеджером стосовно ситуації. Ми завжди вітаємо конструктивну критику від наших клієнтів, оскільки вона дозволяє нам покращувати наш сервіс. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Андрей Мочанов

Чудовий набір.
    Стильний і якісний.

• Продавец  HappyLife

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Класний покерний набір, якісні фішки і кейс хороший!

Достоинства:
    якість
    • Продавец  HappyLife

Рома, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Рита
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Покупала на подарок. Очень довольна, отличный вариант для развлечения в большой компании.

Достоинства:
    Презентабельный внешний вид
    • Продавец  HappyLife

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Все очень красиво и качественно исполнено. Выглядит стильно и дорого. Подарок удался.