- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
За свою цену - хороший набор
- Достоинства:
- Много жетонов, кейс
- Недостатки:
- Плохо закрывается, карты плохого качества
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Богдан КучмаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Если будете брать говорите с продавцом прям часами 1 и ту же фразу потому что они не слушают что вы хотите
- Достоинства:
- Быстро реагируют
Очень вежливый продавец - Недостатки:
- Кейс был немного поврежден спишем на курьера.
Уточнил 3 раза насчет фишек с номиналом пришли всеравно без.
Немного сам по себе кейс сделан не качественно замок не всегда с 1 раза закрывается.
- Продавец HappyLife
Богдан, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже вдячні за Ваші коментарі щодо швидкої реакції та ввічливості продавця. Ваші позитивні відгуки є важливою мотивацією для нас. Щодо недоліків, зокрема відсутності фішок з номіналом, ми щиро приносимо свої вибачення за незручності. Ваші зауваження будуть враховані та передані відповідному відділу для подальшого вдосконалення. Дякуємо за Ваше розуміння у спілкуванні із менеджером стосовно ситуації. Ми завжди вітаємо конструктивну критику від наших клієнтів, оскільки вона дозволяє нам покращувати наш сервіс. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE
- Андрей МочановОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Чудовий набір.
Стильний і якісний.- Продавец HappyLife
Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Класний покерний набір, якісні фішки і кейс хороший!
- Достоинства:
- якість
- Продавец HappyLife
Рома, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- РитаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Покупала на подарок. Очень довольна, отличный вариант для развлечения в большой компании.
- Достоинства:
- Презентабельный внешний вид
- Недостатки:
- Продавец HappyLife
Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все очень красиво и качественно исполнено. Выглядит стильно и дорого. Подарок удался.