Отзывы покупателей о Іменний дитячий альбом для записів і фотографій новонародженого з ВАШИМИ даними на обкладинці, фотоальбом для новонароджених Memorik "Перший альбом" , фотоальбом дитячий, babybook на українській мові, ведмедик на хмарці

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори. Количество страниц: 46. Размер фотоальбома: 23х23

Це щось неймовірне! Ми дійсно в захваті від того, що у нашою донечки тепер є такий альбом!
    Її Перший альбом! Та ще й іменний!
    Якість виконання і матеріали просто супер!
    А в співвідношенні ціна/якість - взагалі ідеально!
    Дякуємо виробнику і беззаперечно рекомендуємо! :)

Достоинства:
    Якість матеріалів, наповнення, можливість зробити річ дійсно індивідуальною, іменною.
    Безцінні спогади, які є можливість оформити самостійно і з підказками!
  • Аліна Т***

Хороша якість,яскраві сторінки.
    Окреме дякую за подарунок,лист прикорма та місяці для фото, дуже приємно

Недоліки: Немає

• Яна Д***

Він прекрасний. Рекомендую

• Виктория К***

Дуже задоволена альбомом)

• Катерина Ф***

Гарний альбом, якісний, сторінки дуже полотні. Красивий, добротний. Рекомендую.

• Вікторія Ч*** Іванівна

Дуже задоволені альбомом. Замовляли як перший альбомчик синочку і не пожаліли. Дуже гарний дизайн особливо якщо замовляти іменний. Якісний і недорогий. Із задоволенням заповнюємо його. Рекомендуємо

Достоинства:
    Гарний дизайн, щільні сторінки, можливість замовлення іменного формату, якість, бюджетність.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга

Все сподобалось

Достоинства:
    Качество
  • Андрій

Класна штука. Замовляв два. Сину і доньці. Дуже задоволений

Достоинства:
    Ціна, якість, можливість замовити з індивідуальними даними
  • Алина П***

Дуже сподобався! Гарно оформлений і багато місця для фото. Дякую!

• Катерина Н***

Хороша якість, швидко зробили та відправили,яскраві сторінки,заповнюємо альбом з задоволенням, окреме дякую за подарунок лист прикорма та місяці для фото, дуже приємно)

• Уляна К***

Задоволені замовленням! Дякую

Достоинства:
    Ціна=якість, швидкість, хороший матеріал, ще й приємні подарунки і дуже корисні!!!
    Недостатки:
    Хочеться замовляти ще і ще! Немає взагалі!
  • Світлана Б***

Чудовий альбом

Достоинства:
    Якісні фото і сторінки
  • Вика К***

Замовляла 2 альбоми, дуже класні, яскраві, в наявності картка, під яку можна підгоняти розмір фото. У подарунок надіслали лист прикорму.

Достоинства:
    Яскравий, невеликий, лист прикорму
  • Ангеліна К***

Все супер

• Лєна

Все дуже сподобалося, швидко зробили та відправили, якісна обгортка та самі аркуші. Приємно, що у подарунок ще була примітка по прикорму та картки з місяцями для фото.

• Виктория М***

Чудовий альбом, саме такий я шукала, багато сторінок для фото, можна писати все про немовля

Достоинства:
    Запиши всі спогади про немовля
  • Инна Д***

Альбом чудесный. Все четко, ничего лишнего. Спасибо за оперативность! Отдельное спасибо за подарочки

• Марина

Супер, я у захваті, на всіх сторінках чудова якість печаті, все продумано
    Буде памʼять для всієї родини
    Також поклали подарунки

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Марина Б***

Продавець опративно зв"язався за даними для напису та прокунсультував. Виготовлення альбому в обумовлені строки. Гарно та надійно запаковано. Задоволена співпрацею.

Достоинства:
    Якісно, красиво, вчасно
  • Альона Т***

Дуже сподобався, все якісно зроблено просто супер, рекомендую!

Достоинства:
    Якісно,гарно.
  • Алена П***

Продавець дуже уважний, швидко відправили, подарунки прислали, за що окрема подяка. Альбом якісний, дуже задоволена!

• Корниенко А***

Альбом замечательный. Всё как в описании. Отправили быстрее,чем обещали. Заказом довольны. В подарок положили карточки для фотосессии деток до 1 года и вкладыши по питанию.

Достоинства:
    Красивый альбом,подарочки,быстрая доставка.
    • Продавец  Мемори

Спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием! ))

• Виктория С***