- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eclipse. Наибольший предел взвешивания: 40
Ваги класні. За свою ціну працюють відмінно. Доставили швидко і оперативно. Дякую
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eclipse. Наибольший предел взвешивания: 40
Ваги просто супер, купив 2 шт, задоволені на всі 100% за таку ціну краще не знайдете
- Достоинства:
- Точний показник ваги
- Недостатки:
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Eclipse. Наибольший предел взвешивания: 40
Ваги працюють, скарг немає. Доставка швидка.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Eclipse. Наибольший предел взвешивания: 40
Весы хорошие за свою цену, но продавец отправил с нерабочей подсветкой среднего экрана, где показывает цену. Возместили 70 грн за данную проблему.
- Достоинства:
- Хорошие весы за свою цену
- Недостатки:
- Нерабочая подсветка
- Продавец VoltProStore
Доброго дня! Маленьке уточнення! Товар відправлявся абсолютно робочим, Клієнт не перевірив товар перед отриманням, хоча замовляв наложеним платижем! Після отримання тим самим підтвердив факт цілісності і якості товару. Потім Звернувся до Нашого магазину , що ми відправпрвили товар з браком. Клієнту були запропоновані Альтернативи вирішення даної ситуації, Запропонували знижку , або відправити нам їх назад в сервісний центр за рахунок Клієнта ( витрати по ремонту Інтернет-магазин взяв би на СЕБЕ) . Клієнт обрав знижку, тому що на його думку відправляти нам їх назад буде дорожче. Після отримання знижки на наступний день написав відгук, ми думали що питання закрите, але напевно Ні. Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація, хотіли її вирішити.
- Ирен Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Velgard. Наибольший предел взвешивания: 50. Цвет: Черный
Все працює гарні вагирекомендую
- Продавец Velgard
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Velgard. Наибольший предел взвешивания: 50. Цвет: Черный
Ваги супер
- Достоинства:
- На свої кошти нормальні ваги
- Продавец miller_shop
Дякуємо за Ваш відгук!
- Позній А***Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS. Наибольший предел взвешивания: 40. Цвет: Черный
Ваги працюють вже 1 рік та 6місяців без нарікань. Як би ще похибка була до одного граму, а не 2 )))
Проблем у експлуатації не було.- Достоинства:
- Автономна робота на акумуляторі, підсвітка циферблату, стабільно фіксуються на столі, регулюються ніжки, декілька кнопок які запам'ятовують ціну
- Недостатки:
- Точність вимірювання 2г, круто було б до 1г.