- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет корпуса: Черный
зручний ліхтар, кілька режимів, подобається що є магніт та гачок, можна чіпляти куди завгодно
- Достоинства:
- магніт, акумулятор
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик дуже гарний, задоволена покупкою.Ярко світить,зручний,підійшла зарядка від телефону.Завдяки магніту кріпиться будь де.Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Надовго вистачає заряду,магніт.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний та теплий відгук. Дуже приємно, що ліхтарик Вам сподобався та виявився зручним у використанні.
Раді, що Ви оцінили яскравість, магнітне кріплення та можливість заряджання від звичайної телефонної зарядки. Дякуємо за рекомендацію
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Женя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже зручний та універсальний ліхтар, 2 місяці експлуатації - проблем не виявили, мігніт гарно фіксується на металічних обʼєктах типу бойлера, холодильника чи батареї, дуже зручно працювати коли немає світла
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене!
Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Раді, що ліхтар показав себе зручною та надійною річчю у використанні.
Приємно чути, що ви оцінили магнітне кріплення та універсальність — особливо в ситуаціях, коли це дійсно важливо.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Безуглий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Класний ліхтарик
Дуже зручний і світить добре
Дякую за якісний товар- Продавец Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що ліхтар Вам сподобався та добре справляється зі своїм завданням.
Нехай і надалі служить надійно та зручно! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Руслан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Дякую малюк огонь
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.Нам дуже приємно, що якість товару відповідає Вашим очікуванням і Ви користуєтесь ним із задоволенням.
Дякуємо за довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет корпуса: Черный
Фонарик супер. Хорошо светит, магнит отличный, батарею держит без проблем. Была быстрая доставка что очень порадовало. Благодарю
- Продавец TACO
Дякуємо вам за відгук, нехай служить!
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет корпуса: Черный
Шукала саме такий ліхтарик. Дуже задоволена. Довго триає заряд, Зручний у використанні
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, наявність магніту
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец TACO
Дякуємо вам що поділились відгуком)
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет корпуса: Черный
Отличный фонарик и за такую цену , Купил ребенку-школьнику, он от фонарика в восторге .
- Продавец TACO
Дякуєм що поділились враженнями) це дуже цінно)
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Хороша і зручна річ. Регулювання головки ліхтарика допомагає виставити світло в правильному напрямку, а магніт встановити його практично в будь-якому місці і положенні де є залізо.
- Достоинства:
- Хороший кут розсіювання світла
- Недостатки:
- Поки що не знайдено. Можливо лише відсутність індикатора зарядки. Але це абсолютно не критично.
- Продавец Catchgoods
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що ліхтар залишив хороші враження та виявився зручним у використанні.
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет корпуса: Черный
Замовив цей ліхтарик для роботи, виконує свою роботу на всі 100%, тримає довго зарядку і стійкий до падіння!
- Достоинства:
- Міцний корпус, добре тримає зарядку
- Недостатки:
- Магніт розмагнітився, а так все інше чудово працює!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар супер!
Вітаємо
Дякуємо за довіру до нашого магазину
Гарного Вам користування
- Феофан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет корпуса: Черный
Хороший ліхтарик світить яскраво, не для галочки.
Якісний на ощупь. В руці відчувається важким і надійним.
Заряд тримає добре, у всякому разі поки що. Навіть трохи забуваєш, що треба заряджати- Достоинства:
- Якісний корпус, банатофункціональний
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец TACO
Дякуємо вам! Ваш відгук допоможе іншим прийняти рішення.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Непоганий ліхтар. Зі своєю задачею справляється. Світить не дуже яскраво, але довго: Декілька годин на максимальній яскравості. Потім стає помало затухати. Єдине нарякання - це рідний кабель для заряджання, який краще одразу викинути, бо він можна сказати що не заряджає
- Продавец Catchgoods
Вітаємо
Вибачаємось за ці незручності, будемо намагатись в майбутньому уникнути таких ситуацій
Гарного Вам користування
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже задоволена
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що акумуляторний ліхтар UFT Worklight повністю виправдав ваші очікування і ви залишилися задоволені покупкою. Нехай він і надалі буде надійним помічником у будь-яких ситуаціях.
З повагою, команда UFT
- Йосип П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Товар отвечает заявленным характеристикам, качество хорошее, все удобно в использовании.
- Достоинства:
- все отлично
- Недостатки:
- нареканий нет
- Гліб Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Світить добре, зручний і магніт реально виручає.
- Достоинства:
- магніт міцно тримає, світить яскраво і доволі довго
- Недостатки:
- та навіть не знаю
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Мы купили этот фонарь для работы в гараже и периодических походов на дачу. Удобно, что он складной и поворачивается на 360°, можно направить свет именно туда, где нужно. Магнит и крюк реально выручают — фонарь надежно держится на металлических поверхностях. Из минусов — хотелось бы чуть дольше держала батарея, но для наших задач хватает. В целом, практичный и удобный в использовании инструмент.
- Достоинства:
- удобно, особенно с этими отключениями сейчас
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Ксенія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ну чесно, цей ліхтар реально крутий! Кручу, верчу його на всі боки, магніт міцний, тримає на металевих поверхнях без проблем. Світло таке яскраве, шо можна навіть вночі на вулиці та роботу робить.
- Достоинства:
- світить яскраво,тримає довго
- Недостатки:
- не бачив
- Лоліта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Товар цілком відповідає опису, працює справно,я користуюсь із задоволенням, бо головне, що справа робиться.
- Достоинства:
- яскравий, батарея теж ок
- Недостатки:
- не знаю
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Спочатку відходила зарядка а зараз гніздо заряду взагалі випало. Жахливий товар не раджу!
- Достоинства:
- Гарно світив але не довго
- Недостатки:
- Зламане гніздо заряду
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар гарно світе,дуже зручний,має магніт,тому його зручно кріпити.Покупкою дуже задоволена. Рекомендую.
- Достоинства:
- Можно заряжати навіть від павербанку .Дуже зручний.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик чудовий. Працює гарно, все ок. Опис відповідає реальності. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Хороший але хотілося б кращій акамулятор
- Достоинства:
- Гарно світить
- Недостатки:
- Швидко сідае
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Хороший ліхтарик
- Достоинства:
- Яскраво світить, заряджається по USB, магнітне кріплення, гачок, лінійне джерело світла, зміна кута.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
оказался просто незаменимым помощником! Его складная конструкция и возможность поворота на 360° делают его невероятно удобным для работы в труднодоступных местах.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Дина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Чоловік задоволений подарунком. Працювати доволі зручно та ціна за нього - ок
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Світло потужне, рівномірне, з кількома режимами яскравості, що дозволяє налаштувати його під різні задачі
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Купувався мамі на період блекаутів. у вересні, після покупки, пропрацював ще більш-менш.
коли настав його час проявити себе у листопаді, то все, на що він виявився здатен - 5 хвилин світла.
звісно, що я заряджав його - але то все до лампочки
нікому не раджу купувати це китайське одноразове сміття.
краще б тоді купив нормальний ліхтар в іншому місці і зараз не мав би клопоту, бо, все одно, тепер треба щось купувати гідне.- Достоинства:
- працює...
- Недостатки:
- ...працює недовго
Представник постачальникаПрикро, що пристрій не виправдав ваших очікувань . Впевнені, що наступного разу ми вас не підведемо.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик
На картинке другой был. Я хотел тот что на картинке, а этот немного рагульный
- Недостатки:
- Фото не соответствует товару!
Кнопка включает фонарь при случайном касании
- Бойко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Харна річ. Добре світить
Представник постачальникаДякуємо за відгук
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Не раджу купляти адже заряд взагалі не тримає тим паче на беріод бекауту
- Достоинства:
- Магніт тримає добре
- Недостатки:
- Заряд не тримає взагалі
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Час роботи ліхтаря залежить від режиму яскравості та повного заряду акумулятора. Рекомендуємо переконатися, що пристрій повністю заряджений перед використанням. Якщо проблема з автономністю зберігається, будь ласка, зверніться до нашої підтримки – ми допоможемо розібратися або замінити товар.
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже розчарована. Перестав працювати вже через пару разів користування. Думала, річ у зарядці, тому що вона самої поганої якості, та виявилося ні. Новою зарядкою теж не заряджається. Тут мені писали, що можуть обміняти, але в підтримці написали, що обмін може бути тільки впродовж 14 днів. Але коли ліхтар за такі кошти перестає працювати через місяц, то не норм
Представник постачальникаНапишіть у слжбу підтримки щоб вас сконтактували з постачальником, обміняємо вам ліхтарик
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет корпуса: Черный
Добрий день! Купили даний фонарик….повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Працює на всі 100%
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Catchgoods
Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Магніт це максимально зручна опція, вже якийсь час користуюсь, і виявилось що у квартирі є досить багато металевих поверхонь до яких можна швидко прикріпити поки щось робиш
В принципі і на стіл можна поставити
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Андрей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Пришел товар, не включился фонарик ни разу.
В разделе возврат товара нет кнопки "Возврат товара", как в этом случае оформить возврат?- Достоинства:
- Пока не нашел
- Недостатки:
- Не включился ни разу
Представник постачальникаДобридень, Андрію, якщо не вдасться оформити обмін через сервісний центр, напишіть у службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником, обміняємо вам на новий ліхтарик.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Задоволена покупкою! Підходить для блєкауту. Зручно,що має багато різноманітних режимів роботи та підсвічування.За допомогою магніту та ключку кріпиться майже на будь-яку поверхню в квартирі. Можна регулювати у різні боки положення.Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.