Отзывы покупателей о Теплые тапочки RW из шерсти р.39 (25,5см) на подошве из материала Eva, в ромб T510
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 38
Норм
- Достоинства:
- Теплі
- Недостатки:
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Бежевый. Размер: 39
брала собі и мамі, дуже задоволена. прала в машинці, все чудово. залищились, як нові. в них вхлдить повна ножка та навіть з кісткою
- Достоинства:
- легкі, м'ягесенькі, теплі
- Недостатки:
- нема
Соответствие полноте
Широкая
Соответствие размеру
Соответствует
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 41
Тепленьки. Мягеньки.
- Достоинства:
- Натуральні
- Недостатки:
- Покі немає
- Науменко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Теплі та якісні.
- Продавец Right Way
Дякуємо за замовлення!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 40
Хорошие
- Достоинства:
- Нормальные по цене и теплые
- Юлія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 40
М'якенькі. Сподобалися! Швидко відправили.
- Достоинства:
- Ціна,качество. Ще і по промокоду
- Продавец Right Way
Дякуємо за покупку!
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Шановні представники магазину, що співпрацює з Rozetka! Мені дуже шкода, що Ви не уважно читаєте коментар до замовлення. Прикро отримувати замовлення, особливо коли спершу дізнався про нюанси замовлення, отримав від вас відповідь на своє запитання, зробив все так, як ви радили мені зробити під час оформлення замовлення... А в результаті отримав 2 пари однакового розміру.
Жодних претензій до представників Rozetka, які бачили мій коментар у замовленні. ... Товар повернув. Моє запитання, ваша відповідь– у прикріпленному фото.- Достоинства:
- М'які, теплі... Комфортні
- Недостатки:
- Поки не розгледів та не відчув. Хибний розмір однієї пари капців – це не недоліки капців, а надто неуважне ставлення працівників магазину, що надіслали капці до зазначеного відділення Rozetka.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 40
Чудові теплі тапки, дякую.
- Анастасия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Right Way. Цвет: Серый. Размер: 40
Сотрудник перезвонил буквально через минуту после заказа, на следующий день тапочки уже были дома. Отличное качество и прекрасная цена. Брала 2 пары, рекомендую
- Достоинства:
- Цена, качество, сервис