- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Браслет виконує свою роботу: світло відбиває, видно здалеку. Надіслали швидко, з товаром все добре.
- Достоинства:
- Якість відмінна
- Недостатки:
- Немає.
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Супер браслет, відбиває чотко!
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Добрий день, отримала посилку. Товар - вогонь , як і колір , легко закріпила на рюкзаку, відбиває уся поверхня (без проміжків і тд). Сам по собі прийшов цілий, без ушкоджень, колір насичений. Навіть одного вистачає аби було видно у темряві . Ціна ну ще ліпша ніж можна собі уявити , 10/10
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Відверто очікувала більшого. Погано відбиває світло.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не функціональний
- Продавец MNJ store
Пані Олександро, нам трохи складно оцінити надане Вами фото. Ви могли б направити хоча б невеликий промінь на браслет імітуючи світло фар автомобіля, наприклад, і прикласти також подібне?
- Продавец MNJ store
Про всяк випадок хочемо уточнити, що вони відбивають той світловий потік, який на них направити. Тобто, якщо це буде невеликий ліхтарик - це буде одна інтенсивність. Якщо фари авто - інша. Для тесту можна використати спалах на камері телефону, де є потужний світловий потік та оцінити результат.
Чекатимемо з нетерпінням на зворотній зв'язок.
Бережіть себе. Все буде Україна)
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Прислали по краю разорванной
- Продавец MNJ store
Пані Наталю, нам вкрай прикро, що Ви залишились незадоволені покупкою. Можливо Вам трапився брак, тому будемо дуже вдячні, якщо надішлете нам фото у месенджері на номер телефону, вказаний у замовленні (ми Вам вже написали). Прикро, що Ви це помітили пізніше, ніж за 14 днів, коли спливає гарантійний термін, але ми постараємось вирішити це питання. З нетерпінням чекаємо на відповідь. Бережіть себе)
- Богдан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Світиться, видно здалеку. Довжини вистачає щоб обмотати рукав куртки
- Продавец MNJ store
Пане Богдане дуже дякуємо за зворотній зв'язок і те, що дбаєте про безпеку в темну пору. Тримаймося - все буде Україна!