Отзывы покупателей о Фотофон студийный тканевый Massa 1.5 х 3 м Черный

Код:  267819656
Оценка пользователей 3.71/5
  • вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: White

Тканина напів прозора, зріз кривий і нерівний

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: Green

Норм

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: White

Прийшла проста не щільна тканина і ще й з плямами, нікому не рекомендую

• Продавец  R-квадрат

Доброго дня.Товар можна повернути,або ж обміняти на протязі 14 днів якщо Вам щось не підходить.Вибачте за незручності.

• Гущин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: Black

Прекрасний фотофон за свою ціну. Якщо скласти вдвічі, щільності вистачає для роботи.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: White

Чудовий фон. Легко прасується, переться.

Достоинства:
    Білосніжний колір, оброблені краї.
    Недостатки:
    Мнеться сильно.
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: White

Не подивився що це тканинний фон, вирішив повернути — написав в чат через розетка, відповіли сказали що зі мною зв’яжуться. На наступний день, поки сам не нагадав ніхто не зателефонував. Після дзвінку відправили мені у Вайбер інструкцію на повернення — В якій вказано що посилки на повернення забирають по пʼятницях (я відправив у четвер, тож вони її забрали), Перевіряють товар, щоб він не був зіпсований протягом 1 — 7 днів. На 7-й день написав у Whyбер і запитав що там з поверненням, Протягом 10 годин поки знов сам про себе не нагадав ніхто не відписав, а вже коли відписали ту кажуть «я у відпустці, в понеділок відпишу».

Одне питання ви шо подуріли там?!

Недостатки:
    100
    • Продавец  R-квадрат

Доброго вечора! Просимо вибачення за незручності, у нас дійсно такі умови повернення від 1 до 7 днів перевірки. Але врахуйте також те, що були вихідні. Завтра після 9 години з Вами звяжеться менеджер і повідомить чи все гаразд, і коли очікувати повернення коштів.

• Продавец  R-квадрат

Доброго дня.Кошти повернули в повному обсязі.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: Green

Дуже хороший колір, яскравіший ніж на фото, зеленіший і міцний матеріал.

Дякуємо!

• Иван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат. Цвет: Black

Купуючи цей товар я розумів що щільність тканини буде невисока і вона буде просвічувати. Ціна = якості. Щодо якості самої тканини, то тут все добре.
    Для вечірньої сессії нормуль. Користуюсь вже декілька місяців як основним фоном, все подобається.

Недостатки:
    Тканина недостатньо щільна
    • Иван Д***

Нажаль відредагувати відгук не можу. Маючи на увазі недостатню щільність, я порінював з тим що я хочу, склавши тканину двічі, все буде класно.
      В мене бував матеріал набагато гірший, в порівнянні з яким, ця тканина просто космос.
      Поглинання світла чудове, текстура також чудова. Тому 4 це гарна оцінка хоч і не ідеальна.

• Продавец  R-квадрат

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук.