- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
Якісний, все працює
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
Якщо у вас виникнуть проблеми то представники магазину не відповідають на повідомлення.А про до звонитися я вже мовчу.Руль не відповідав своїм характеристикам.
- Недостатки:
- Зворотнього зв'язку не дочекаєтесь
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
1. руль не тримаються майже на всіх поверхнях
2.у характеристиках поворот керма вказано як 180°, але не вказано що поворот керма з прямого положення на ліво або право всього 90° градусів
3. Навіть якщо вам вдалося встановити це кермо на будь яку площину, воно буде періодично відпадати.
Сам руль працює, але все вище сказане повністю відбиває бажання грати за цим кермом- Достоинства:
- Все працює, але є декілька проблем
- Недостатки:
- Все вище сказане
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
Хороша річ. Дитина задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Немає.
- Дана Д***
А где вы игры скачали ?
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
Доброго вечора! Я є постійним клієнтом даного інтернет-магазину, але сьогодні, нажаль, хочу залишити негативний відгук на цей товар.
1. Кермо не тримається на будь якій поверхні
2. Педалі взагалі не працюють (несправні)
3. Якість матеріалу низька.
Шановні співробітники, надайте будь ласка контакти, щоб повернути даний товар. Я повністю розчарований...- Достоинства:
- Недостатки:
- Вищевказані
- noName
а що ви хотіли за таку ціну?
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP
Покупкою задоволені. Купували на подарунок дитині - вона в захваті! Все що треба -свої функції виконує.
Окрема подяка розетці за доставку! Хоч відправка протягом трьох робочих днів, та на моє прохання відправити відразу - виконали! Дуже дякую за таку відповідальність та сумлінність)- Достоинства:
- Простий в керуванні
- Недостатки:
- Поки не виявили
- noName
він справді нормальний? не зламався? хочу на новий рік собі купити