Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Пустышка BIBS Sand 0-6 мес круглая натуральный каучук

Оценка пользователей 4.9/5
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Купила уже вторую такую соску, и не последнюю)))
    Соски отличные, малышу нравятся. Внешний вид - отдельный вид восторга. Авентовские соски уже через месяц использования выглядели ужасно, а Бибс даже когда соберусь выбрасывать будут иметь первоначальный вид. Стильные цвета - отдельный восторг.
    Ну и продавцу тоже 5 звезд, всегда быстрая отправка, никаких нареканий.

Достоинства:
    Внешний вид, натуральный каучук, стильные цвета, хорошее качество
    Недостатки:
    Не нашлись
  • Ганна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Обробили та відправили замовлення дуже швидко. Зовнішній вигляд як на фото. Запаху від пустушки ніякого не було. Привчаємо дитину, поки випльовує, не бере до рота.

Достоинства:
    Швидко зв‘язалися, швидка доставка, якісний матеріал
    Недостатки:
    Матеріал швидко зношується ( 4- 6 тижнів)
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Гарний дизайн та дитині сподобалась

Достоинства:
    Малюку сподобалась
    • Продавец  sMall

Дякуємо за відгук!
      Користуйтесь із задоволенням:)

• Ачкевич А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Якісна, стильна пустушка. Швидка доставка.

• Продавец  sMall

Анжело, дякуємо за приємний відгук! Раді, що пустушка BIBS Sand порадувала і якістю, і стильним виглядом, а доставка не змусила довго чекати. Сподіваємось, вона стане улюбленою у вашого малюка. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Валя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Чудовий магазин, продавець відразу відписав, товар підійшов, боялась що не візьме дитина пустушку, але ні все пройшло чудово)

• Продавец  sMall

Валю, дякуємо за такий щирий відгук! Розуміємо ці хвилювання - кожна дитина по-своєму реагує на нову пустушку, тож подвійно приємно, що все склалось чудово і малюк прийняв BIBS Sand. Дякуємо також за теплі слова про оперативність спілкування, для нас це важливо. Раді були допомогти, гарного дня вам!

• Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Очень понравилась соска внешне и много о ней хороших отзывов. Но нашей малыхе не подошла . Слишком большая для неё. Ребёнку два месяца, надеюсь в будущем, когда ребёнок подрастёт, смогу использовать пустышку. Что касается сервиса и магазина . Понравилось что сразу связались (написали Вайбер), когда отправили заказ так же сразу написали. Заказ доставлен достаточно быстро, все хорошо упаковано. Соска в жизни такая же как не фото.

Достоинства:
    Красивая, популярная , стильная
    Недостатки:
    Не для всех подойдёт.
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall

Отличный магазин! хорошо упакована. Но к сожалению ребёнок не взял ее

Достоинства:
    Быстрая доставка, качество
    • Продавец  sMall

Анно, дякуємо за теплі слова на адресу нашого магазину! Дуже раді, що доставка була швидкою, упаковка надійною, а якість пустушки BIBS Sand не викликала жодних нарікань. Шкода, що саме цей варіант не припав до вподоби малюку — це, на жаль, буває, адже кожна дитина обирає свою улюблену пустушку індивідуально. Сподіваємось, наступного разу пощастить більше, і дякуємо за високу оцінку нашого сервісу!