Отзывы покупателей о Наклейки Линии светоотражающие LOOM светоотражаючий стикер для одежды

Оценка пользователей 4.13/5
  • Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Якісні, зручні світловідбиваючі наліпки. Головне читати інструкцію перед тим як клеїти, щоб все вийшло.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Л_У_М

Дякуємо за відгук! Будьте в безпеці з LOOM :)

• Виолета В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Порадовал мини подарок, было приятно)))

Дякуємо за відгук! Будьте в безпеці з LOOM

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Як світловідбивач працює добре. Але тримались не довго. Перші почали відпадати після дощу.

• Продавец  Л_У_М

Доброго вечору. Нам прикро що у Вас так вийшло, але ми б рекомендували Вам звязатись з нами і ми підкажемо що зробити можливо, або що змінити у Вашій технології поклейки. Однозначно десь не дотримались інструкції, бо нашу наліпку здерти після правильної поклейки майже неможливо без спеціальних засобів. Все можна виправити, наліпки можна доклеїти, про що вказано і в інструкції і в відео інструкціях.

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Выглядят хорошо, но пока не испробовала. Не добралась до утюга. Слишком долго нет света)

Достоинства:
    Заказывала несколько предметов, положили подарочек и пошли на встречу моей личной просьбе. Благодарю!
    • Продавец  Л_У_М

Дякуємо за відгук. Будьте в безпеці з LOOM!

Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Отличные наклейки. Удобные в поклейке и надёжные в использовании. Продавца рекомендую!

• Продавец  Л_У_М

Дякуємо за відгук! Будьте в безпеці!

Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Ну вот зачем вы так? Заказывала одно, пришло другое. Пришли наклейки для твёрдых поверхностей, а хотела наклеить на куртку ребёнку. Очень разочаровалась

• Светлана Ш***

Дополню отзыв. Продавец перезвонил и прислал нужные мне наклейки. Спасибо за качество и хорошее отношение

• Продавец  Л_У_М

Дякуємо Вам за розуміння! Гарного дня Вам!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Просте у використанні. Потрібна праска.

Достоинства:
    Дуже добре відблискує
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Л_У_М

Дякуємо за відгук!

• Дарина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Л_У_М

Отличная наклейка, клеится простым утюгом, держится на куртке хорошо, отсвечивает очень сильно в темное время суток, выглядит прикольно
    Мне понравилась рекомендую

Достоинства:
    Светит очень ярко, супер
    Недостатки:
    Не нашла