- Лаура С***Отзыв от покупателя. Продавец: Belle. Размер: 58. Цвет: Морская волна
Якість. Тепленька. То що треба для свекрусі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Belle
Дякую, Лаура.
Гарного Вам дня!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Belle. Размер: 48. Цвет: Морская волна
Було велике сподівання на цю куртку бо написано українське виробництво. Насправді швидко почали торочитися шви й рватися зовнішній матеріал без контакту з гострими предметами. Після прання зіппер перестав працювати
Шановна Марина Рейнхарт!
Ви купили у нас це пальто (модель ПМ) майже рік тому, а саме 27.11.2024.
І за кілька днів написали захоплений відгук про магазин (номер відгука ID 5 079 958).
Ви вказали, що вам все підійшло і все сподобалося.
Ви успішно та із задоволенням відносили наш виріб весь холодний сезон і Вам все подобалося.
І це так і є. Адже у виробництві ми використовуємо лише найкращі матеріали і тому наші вироби вирізняються високою якістю.
Можливо, протягом року Ви десь у транспорті або в якомусь іншому людному місці зачепилися і щось порвали у пальто. Так іноді буває, що люди не завжди акуратно носять речі.
Це саме стосується і прання. Такі вироби не можна прати в домашніх умовах, а рекомендується професійне чищення.
І це все написано на бирці до виробу.
І хоча вже пройшов майже рік, як Ви купили це пальто і, незважаючи на всі Ваші помилки, ми готові виконати ремонт нашого виробу.
Адже ми любимо та цінуємо своїх покупців.
З повагою до Вас, магазин Belle. - Марина Р***
Я ваше пальто одягала не так часто за минулий рік. Й прала його 1 раз способом як прала всі свої пальта/куртки пуховики. Й, дякую, послуга ремонту не потрібна, бо пальто утилізоване в сміття. Мій відгук про те, що я не оплачувала одноразову річ яка прожеве до прання. Але це буде мені наукою щодо того в які речі вкладати кошти й в які не вкладати
- Продавец Belle
Ви грубо порушили інструкцію користування-прали пальто з натуральним хутром у пральній машині з центрифугою.
Внаслідок чого зіпсував річ. І після цього стверджує, що річ неякісна.
Це якби Ви купили автомобіль, розбили б його об стіну і потім стверджували, що автомобіль неякісний.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Belle. Размер: 52. Цвет: Морская волна
Курточка дуже сподобалась.
Жіночний фасон. Гарна довжина.
Колір по факту трохи світліше.
На рукавах є трикотажні манжети.- Достоинства:
- Уважний продавець.
Доступна ціна - Недостатки:
- Не бачу.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Belle. Размер: 50. Цвет: Морская волна
Куртка легка,на рукавах є в'язані манжети, колір гарний,відправили швидко, мамі сподобалась) Дякую!
- Недостатки: