- AI аналіз відгуків54 відгуки: позитивний – 75%, нейтральний – 10%, негативний – 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Нарешті перемога! Боролися з тарганами(великими), які живуть в підвалах і на горищах. Звідки вони з'являлися в квартирі залишається загадкою. Гель-паста Venom з ними справився. Не знаю чи допомагає при інших видах тарганів, але цих монстрів гель вивів)))).
- Продавец OnlyDez
Добрий день, Ірина. Вітаємо вас з перемогою над тарганами! Розуміємо як неприємно жити поряд з цими комахами і дуже раді, що ви нарешті змогли їх позбутися. Гель Venom відмінно справляється з всіма видами тарганів завдяки своїй ефективній формулі. Дякуємо вам за довіру!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Цей засіб ефективно справляється з задачею, потруїв малих тарганів у квартирі у батьків чудово. А ще ми використовували спрей. Рекомендую цю фірму.
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Анна. Дякуємо, за ваші рекомендації та високу оцінку гелю Venom. Використання комплекту засобів гель та спрей Venom дозволяє досягти найкращого ефекту в найкоротший термін. Бажаємо, щоб оселя ваших батьків завжди була чиста від шкідників!
- Валерія В***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Рекомендую. Дійсно є ефект від використання гелю. Крім того ще придбали спрей і менеджер порадила порошочки. Взагалі, сподобалось, те що менеджер проконсультувала і надіслала інструкцію. Все обробили. Ефект наступив через практично одразу, за першу добу. Зараз вже два тиждні минуло від обробки. Тарганів немає.
- Достоинства:
- Дійсно є ефект
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Валерія. Дуже приємно, що ви відмітили компетентність нашого менеджера. Ми завжди намагаємося надати максимально якісні консультації, щоб клієнти швидко отримали результат та позбавились від шкідників. Використання комплекту засобів гель та спрей Venom дозволяє охопити майже всі місця можливого перебування тарганів. А потужний різноманітний склад засобів ефективно знищує їх. Дякуємо вам за довіру!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Задоволені гель-пастою Venom. Після оброблення кухні ним кожен день знаходимо хоча б одного, але напівмертвого таргана. 1 шприца ще навіть вистачить на другу обробку через 3 тижні. Ще поки рано говорити, чи повністю позбулися тарганів, але засіб точно дієвий.
- Достоинства:
- 1. Не має неприємного запаху. 2. Легко наносити каплі зі шприца. 3. Можна досягнути у важкодоступних місцях, бо гель у шприці.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Ірина. Щиро вдячні за високу оцінку та розгорнутий відгук! Гель Venom максимально ефективний та економний засіб від тарганів. Одного шприца вистачає на обробку кухні та ванної кімнати. Дуже раді, що вже після першої обробки, ви помічаєте значну кількість мертвих тарганів. Проведення повторної обробки дозволить закріпити результат, та знищити нову популяцію. Дякуємо вам за довіру!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Засіб просто супер!
Брала від тарганів,але від других комах і шкідників теж позбавляє чудово!
Начинає діяти вже через пару хвилин після нанесення на поверхню.
Економний гель,вистачило 1 шприца на 20 квадратних метрів.
Даже коли засихає все ще діє,тому не змиваю.
За дуже короткий період часу до 2 неділь ,вивів всіх шкідників.- Продавец OnlyDez
Добрий день, Вікторія! Нам дуже приємно отримувати такі теплі відгуки від клієнтів. Ваші слова: "Засіб просто супер!" надихають нас! Щиро раді, що ви змогли оцінити високу ефективність та економність витрат гелю Venom - сам це робить його одним з найкращих засобів від тарганів! Все вірно, навіть коли гель підсихає він продовжує активно знищувати тарганів впродовж 3-х тижнів. Бажаємо, щоб шкідники більше ніколи вас не турбували!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дякую велике продавцю за те, що швидко заʼязались і відправили товар. Вчора отримала і нанемла гель - сьогодні вже бачу результат. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, швидкіст продавця, якісний товар.
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Юлія! Дуже вдячні за ваш відгук та теплі слова. Розуміємо, як неприємно знаходитись в приміщенні з комахами. Тому намагаємося якнайшвидче відправити замовлення, щоб клієнти позбавились від шкідників. Це чудово, що вже на наступний день після обробки, ви бачите результат! Далі буде ще краще, бо гель має високу активність протягом декількох тижнів. Бажаємо чистоти вашій оселі!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Ситуація з тарганами суттєво покращилась .Дякую Вам.
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Юлія. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що після використання гелю Venom ви смогли суттєво покращити ситуацію з тарганами. Радимо для закріплення результату та повного знищення тарганів зробити повторну обробку через 3 тижні. Дякуємо за довіру до наших засобів!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
рекомендуємо
- Достоинства:
- Товар якісний, використовуємо не перший раз. Замовляємо завжди на цьому сайті. Гарне обслуговування, швидка доставка
- Недостатки:
- не має
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Марина. Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви обираєте гель Venom не вперше та щоразу замовляєте саме у нас. Раді знати, що ви задоволені якістю товару, обслуговуванням та швидкою доставкою. Дякуємо за рекомендації!
- Огієвич Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
У нас в квартирі таргани тільки почали зʼявлятися від сусідки поверхом нижче. Це був такий розпач, бо я ніколи не мала з ними справу, але знаю, що вивести їх важко!
Просто по відгуках замовила цей препарат і сказати, що вражена результатом- нічого не сказати! Жодного немає! Тому однозначно рекомендую!- Продавец OnlyDez
Вітаю, Лариса. Дуже приємно отримувати такі теплі відгуки про гель Venom! "Сказати, що вражена результатом- нічого не сказати! Жодного немає! Тому однозначно рекомендую!" - ваші слова та рекомендації є найкращим стимулом для нас! Бажаємо, щоб таргани більше вас не турбували! Але якщо від сусідів завітають, ви знаєте як з ними боротись)
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже швидка відправка, гарне обслуговування, 100% результат. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Гарне пакування, реальний, класний результат після одного використання!
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Ольга. Дякуємо за 5 зірочок для нашого магазину та гелю Venom! Наші клієнти гідні найкращого сервісу! Особливо цінно, що ви отримали 100% результат після першого використання. Дякуємо за довіру та рекомендації!
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Приехало быстро ,на третий день уже 4 жмурика лежало,ну и не видно их . Живу на первом этаже .Были большие черные ( канализационные) тараканы . Отравы много ,хватит на долго думаю . Но надеюсь не пригодится больше ))
- Достоинства:
- Быстро работает
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Денис. Дякую за такий розгорнутий відгук. Ви абсолютно влучно відмітили, що гель дуже швидко діє та вже через декілька днів з'являється багато мертвих тарганів. Рекомендуємо зробити через 3 тижні повторну обробку, щоб закріпити результат. Бажаємо, щоб таргани вас більше ніколи не турбували! В іншому випадку, ви знаєте куди звертатись!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Продавець виправив проблему бракованого товару.
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Катерина. Дякую за найвищу оцінку для гелю Venom. Його якість справді заслуговує на неї. Але інколи трапляються непердбачені обставини, що призводить до пошкодження товару. Ми цінуємо наших клієнтів та завжди йдемо на зустріч. При виникнені будь-яких питань, обов'язково звертайтесь!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Перший раз товар надіслали гарної якості. Другий раз - товар був неналежної якості. Тому коли замовляєте у цього продавця - то розраховуйте 50/50.
- Достоинства:
- Іноді гарна якість товару
- Недостатки:
- Неналежна якість товару
- Продавец OnlyDez
Катерина вітаю! Оперативно надіслали Вам інший гель! З кожним товаром іноді, щось може трапитися, ми завжди на зв'язку просто напишіть в особисті завжди знайдемо найкраще рішення саме для Вас. Дякуємо за замовлення!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Думал, что обычная мазута ядовитая,перепробовал много припоратов и ядов от этой нечести,но после уже первой обработки понял,что эта паста работает отлично,да и обслуживание на хорошем уровне и решил заказать ещё,продукт отличный.
- Достоинства:
- Недорого и качественный
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Олександр. Дякую, що знайшли час для такого розгорнутого відгуку. Справді дуже розачаровує, що більшість препаратів не ефективні проти тарганів та лише збільшують витрати часу та грошей. Саме тому, рекомендуємо використовувати лінійку від тарганів Venom - гель та спрей! Щоб швидко та ефективно позбавитись від цих надокучиливих комах. Бажаємо, щоб ваша оселя зажди була чиста від шкідників!
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 2
Пропали в течении нескольких недель,было очень много.Нет прусаков третий год но у соседей есть точно,и много. Переодически 2 раза в год (по 2 раза в течении месяца) прохожу нечасто точками,чтоб не вымазывать ничего ,клею бумажный скотч и на него ставлю точки. Я заметил что гель их отпугивает ,или я не знаю как это работает. Полностью доволен.
- Достоинства:
- Работает,но не сразу.
- Продавец OnlyDez
Добрий день, Валерій. Дякуємо за вашу оцінку та такий детальний відгук! Ви все вірно відмітили, що гелю потрібен деякий час, щоб всі комахи скуштували його та отримали дозу отрути. Це чудово, що завдяки гелю Venom , вас вже 3 роки не турбують таргани. Завжди раді вам та будемо вдячні за рекомендації!
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Після використання тарганів більше немає. Все супер працює. Дякую.
- Продавец OnlyDez
Ольга, дякуємо вам за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені результатом та гель довів свою ефективність. Для нас дуже важливо, що засіб справді працює та приносить користь нашим клієнтам. Бажаємо Вам більше не зустрічатися зі шкідниками!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Засіб працює
Володимир, вітаю!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що наш гель показав швидкий результат і допоміг вирішити проблему з тарганами. Ми впевнені в якості наших засобів і завжди готові запропонувати найефективніші рішення для наших клієнтів. Дуже приємно бачити, що ви залишилися задоволені!
Якщо у вас будуть додаткові запитання або потреба в наших продуктах, завжди раді допомогти вам знову.
- Любовь З***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Результат відмінний з першого разу ,для закріплення наносилася через 3 тижня, ще не бачила жодного живого таргана
- Достоинства:
- Без різкого запаху ,можно наносити щоб не дістали діти та тваринки
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Любов. Дякую за найвищу оцінку для нашого засобу. Ваш відгук є доказом високої ефективності гелю Venom. Бажаємо, щоб таргани ніколи не турбували вас, а в оселі завжди було спокійно та комфортно.
Якість на рівні
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Володимир! Дякуємо за ваш відгук! Завжди приємно, коли покупці обирають наш гель Venom знову і знову! Це найцінніше, коли отримуючи відмінний результат, ви повертаєтесь до нас! "Якість на рівні" - це ті слова, що бажає почути кожен! Бажаємо, щоб ви ніколи не мали проблем зі шкідниками, а ми допоможемо вам у цьому!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Беремо не перший раз цей продукт. Були задоволені, ефективно працює.
Але цей раз, склалася ситуація вперше( Дістала шприц з коробочки, зняла ковпачок маленький з кінця, щоб почати розкладати отруту. Але... практично все наповнення відразу вистрелило фонтаном. Наче як загазоване. І консистенція була теж, наче повітряна. По терміну придатності нормально все. Чому так сталося, не зрозуміли взагалі.- Продавец OnlyDez
Оксана, вітаю!
Нам щиро шкода, що сталася така нетипова ситуація для цього засобу!
Ми завжди намагаємося, щоб клієнти отримували тільки якісний товар, тому пропонуємо оперативну заміну — надішлемо Вам новий засіб безкоштовно і з доставкою за наш рахунок, зараз з Вами зв'яжеться наш спеціаліст, і ми все швидко вирішимо. Також надаємо гарантію на всі наші товари — якщо щось не так, ми завжди на вашому боці, та просимо при виникненні запитань звертатися до нас для оперативного вирішення, або додаткової консультації по використанню. Дякуємо, що обираєте наші засоби !
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 2
Все добре дуже дякую
- Достоинства:
- Вшидко
- Продавец OnlyDez
Олександр, дуже приємно чути, що гель від тарганів Venom спрацював на відмінно!
Дякуємо за довіру та теплі слова — це найкраща нагорода для нас
Раді, що проблема з тарганами вирішена швидко й надійно. Нехай у вашому домі завжди буде чисто й спокійно!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дієвий засіб
Ірина, добрий день!
Дякуємо за короткий та чесний відгук!
Раді, що гель від тарганів Venom швидко розібрався з проблемою.
Дуже приємно чути, що засіб спрацював на 100% — це саме те, заради чого ми його пропонуємо.
Якщо потрібна буде профілактика — пишіть, підготуємо найкращу ціну та швидку доставку!
Щиро дякуємо за довіру.
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже задоволені, незвані гості повернулися до своїх господарів зверху. Обробили витяжку, щоб дорогу забули.
- Достоинства:
- Висока ефективність
- Недостатки:
- Малий об'єм
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Катерина. Дякуємо за оцінку "5" для гелю Venom! Його висока ефективність дозволяє навіть невеликим об'ємом позбавитись непроханих гостей. Чудово, що ви змогли оцінити переваги гелю і повернути затишок вашій оселі!
- Петренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже зручно використовувати. Чудовий результат.
- Достоинства:
- Швидко.
- Недостатки:
- не має
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Олег. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Раді, що гель Venom виправдав ваші очікування. Якщо у вас виникнуть будь-які інші питання або вам знадобиться додаткова консультація, ми завжди готові допомогти.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже хороший засіб.допоміг відразу .
- Продавец OnlyDez
Доброго дня,Інно! Дякуємо за чудовий відгук!
Гель від тарганів Venom – справжня “зброя” проти тарганів! Його потужна формула приваблює комах, які шляхом ланцюгового ефекту поширюють його та передають в колонії , що забезпечує максимальний ефект. Засіб діє швидко, не має запаху, безпечний для людей і тварин. Раді, що допомогли!Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою від шкідників та спокійною!
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Вперше з'явилися таргани. Імовірніше за все перелазили від сусідів. Після того як обробили вентиляцію та труби більше не бачимо нових жителів
- Достоинства:
- Форма випуску. За допомогою шприца легко розподілити у важкодоступних місцях.
- Продавец OnlyDez
Вітаємо, Богдана. Дякуємо за високу оцінку гелю Venom. Його ефективна формула дозволяє дуже швидко позбавлятись від непроханих "гостей". Ви вірно обробили вентиляцію та труби, щоб таргани відразу з'їли отруту при потраплянні до квартири та загинули найближчими годинами. Також додатково можна розмістити гель по іншим місцям на кухні та в ванній кімнаті, щоб попередити їх розмноження. Бажаємо, щоб вас ніколи не турбували шкідники!
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дійсно дієвий засіб)
- Продавец OnlyDez
Анастасія, вітаю. Вдячні за ваш відгук та високу оцінку нашого засобу! Раді, що Venom гель вас вразив своєю ефективністю у боротьбі з тарганами. Цінуємо ваш час та довіру до нашого продукту.
Наш гель дійсно розроблений так, щоб надійно та швидко розв'язувати проблему з комахами-шкідниками. Раді, що ви помітили видимі результати вже через короткий період використання.
Не забувайте, що наша команда завжди тут, щоб надати вам підтримку та допомогу.
Дякуємо за довіру та вибір гелю Venom!
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Паста прийшла коричневого кольору з крупинками,за три дня засох,ефекта ноль,таргани як бігали так і бігають,марно потрачені кошти
- Недостатки:
- Непрацює
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже класно і швидко працює. Розкладаю на смужках паперу скрізь, де вони зустрічалися, в кухні і ванній кімнаті. Таргани "несуть втрати" кожен день. Звичайно, треба поновлювати через деякий час. Купувала цей засіб і раніше, успішно. Інші, які пробувала, так не працюють.
- Достоинства:
- Дуже дійовий засіб
- Продавец OnlyDez
Вітаємо, Лариса. Дякуємо за найвищу оцінку для гелю від тарганів Venom. Він її справді заслуговує, бо дозволяє ефективно та швидко позбавлятись від непроханих гостей! Купуючи Venom гель ви перестаєте марно витрачати гроші та отримуєте дійсно потужний результат! Бажаємо, щоб шкідники вас ніколи більше не турбували!
- Бобрик Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Все відповідає опису. Засіб дійсно працює, пройшло тільки два тижні, але вже бачу ефект. Дякую!
- Достоинства:
- Працює одразу!
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец OnlyDez
Дякуємо за чудовий відгук! Venom Gel – це потужний засіб проти комах-шкідників, який ефективно знищує тарганів, уже після першого застосування. Безпечний для людей і домашніх тварин, діє швидко та надовго! Раді, що ви задоволені результатом!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Гель дійсно працює, тарганів було дуже багато, через 2 тижні їх майже не залишилось, і ще половина тюбику є
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Валерія. Щиро дякую за найвищу оцінку для гелю Venom. Його висока ефективність дозволяє невеликою кількістю засобу швидко та надовго позбавитись від тарганів. Бажаємо вашій оселі чистоти та затишку без шкідників!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Дуже дякую за цей гель. Таргани через три доби вже не спостерігаються, що є чудовим результатом)))) Речовина без запаху, наноситься маленькими цяточками в тяжко доступних місцях)))) а головне, той ефект, що був досягнений. Велике дякую за товар.
- Достоинства:
- Відсутність різкого запаху. Зручне нанесення в потрібних місцях.
- Недостатки:
- Не спостерігали
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Людмила. Щиро дякую за найвищу оцінку для гелю Venom. Він справді має високу ефективність та швидку дію проти тарганів. Достатньо нанести його уздовж плінтусів (кожні 20–50 см), у щілини та тріщини, під раковину, за меблі, холодильник, плиту, а також у вентиляційні отвори. І через декілька днів ви побачили відмінний результат. Людмила, бажаю, щоб шкідники вас ніколи не турбували!
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Гарний ефективний засіб
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Беру не первый раз, проверено времени, тараканы уходят в течении недели . Через 6 месяцев сделала "контрольный выстрел" по ним, больше года ко мне не заходят
- Достоинства:
- совместимость цены и качества
- Продавец OnlyDez
Добрий день, пані Олена! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що наш засіб виявився настільки ефективним! Це найкраща для нас похвала!Ми впевнені, що завдяки профілактичним заходами проблема більше не повернеться.
Дякуємо за довіру і бажаємо Вам комфортного проживання без небажаних гостей! - Продавец OnlyDez
Вітаю, Олена. Дуже приємно читати такі відгуки від наших постійних клієнтів. Чудово, що потужна формула гелю вже не перший раз приходить вам на допомогу. Для закріплення результату, радимо робити повторну обробку через 3 тижні після першої, щоб знищити нових особин, що з'являться з яєць. Ви зробили ще одну через 6 місяців та досягли відмінного результату. Бажаю, щоб комахи більше ніколи вас не турбували! А у вашій оселі панували затишок та комфорт.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Venom дійсно дієвий засіб від тарганів, ми живемо на першому поверсі і маємо «чудових» сусідів, тому інколи доводиться боротися з наслідками їхнього негігієнічного господарювання. На сьогодні це єдиний засіб, яким ми змогли самостійно, не викликаючи санслужби, боротися з тарганами. Ще також брати доміки-ліпучки, то тоді взагалі ніхто не заховається і не втече. Рекомендую!
- Достоинства:
- Дійсно дієвий, ніяких різких запахів
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец OnlyDez
Вітаю, Марина. Дуже приємно, коли клієнти так високо цінують наші засоби та повертаються за ними через певний час. Гель Venom справді неодноразово доводить свою ефективність у боротьбі з тарганами. Його формула розрахована на швидке та якісне знищення тарганів. Дякую за ваш відгук. Бажаю, щоб у вашій оселі завжди було затишно та без комах!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Количество: 1. Вес: 35 г
Таргани дохнуть. Засобом задоволена.
- Достоинства:
- Гарний засіб.
- Продавец OnlyDez
Доброго дня,Світлано! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Ваш вибір підкреслює силу засобу, який знищує шкідників без зайвих зусиль. Бажаємо Вашій оселі завжди бути спокійною!