Отзывы покупателей о Стіл комп'ютерний у стилі Лофт каркас металевий StepLoft Comp-table-148
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Стіл відмінний. Вчасно виготовили та поставили. Зауважень ніяких немає.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SPP
Індивідуальний розмір — це плюс, до металевих деталей претензій немає, все гаразд. ДСП замовив найдорожче, таке відчуття, що його просто обклеїли газетним папером, я й не знав, що така якість ДСП взагалі існує. Ці дошки стільки не коштують. На стільниці цю «красу» доводиться прикривати килимком для миші тощо. Не рекомендую.
- Еммануель К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Стіл відмінний, дуже задоволені, окрема подяка за можливість замовляти під індивідуальний розмір!)
- Достоинства:
- Вартує своїх коштів!)
- Недостатки:
- Немає)
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP
Стіл нормальний. На моє замовлення, зробили 1300мм у ширину - питань нема. А от до чого є, так це кріплення бокових стінок! Знизу отвори взагалі не співпадали з кернами (дивіться фото) і кріпяться вони чорними саморізами, хоча на фото повинні бути кріплення - болтами! Верхні взагалі без кернів под саморізи т.є. кріпи як хочеш) Верхня полка 200мм, але якщо поставити бокову стінку, це -15мм. - в цілому, це не косяк, але коли потрібен точний розмір - проблема, довелося ставити без стінки (інакше пк не став би). Полка на колесиках - не знадобилася, кому-як... А так - столом задоволений!
- Достоинства:
- метал звичайно краше ніж дсп)
- Недостатки:
- є деякі моменти (описав у коментарі)