- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Товар супер уже испытал
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Передивився багато відгуків перед купівльою данного інструмента і не знайшов ні одного поганого коментаря. Якість дуже висока, обслуговування дешеве. Як я зрозумів зроблено в Китаї по Німецьким стандартам.
- Достоинства:
- Ціна, якість, регулювання обертів, плавний пуск, зручно тримати в руці
- Недостатки:
- не знайшов
- Панасюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Болгарка Прокрафт PW1100SE якісна копія Макіти 5030, але є плюси - додано константну електроніку, регулювання обертів від 4100 до 11 000 і плавний пуск. Всі внутрішні бебехи (якір, статор, підшипики і т.п.) взаємозаміняємі з Макіта 5030. Перфекціоністам раджу замінити дешеві підшипники на дорогі японські. З коробки працює добре, але звук дешевих підшипників присутній. В ротор варто додати (якщо є можливість, взагалі замінити) масло. Заявлена виробником потужність не відповідає дійсності (реально нижче), але для такої маленької болгарки того що є більш ніж достатньо. За аналогічну "фірмову" модель заплатити довелось би значно дорожче. А ще в цій моделі є невказана, але дуже корисна функція - автоматичне відключення при критичному навантаженні. Однозначно рекомендую - ціна-якість + можливість "апгрейду до ідеалу".
- Достоинства:
- ціна-якість
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Быстрая отправка и доставка. Всё ОК. Спасибо.
- Достоинства:
- Работает .
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Пан-професіонал
Дякуємо за Ваш відгук, користуйтесь із задоволеням і хай інструмент служить Вам на користь!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Товар отримав. В комплекті додаткові щітки. На вигляд зроблено якісно, вага відчувається. Швидкість обертів регулюється , запускається плавно, в руці лежить комфортно. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Доступна ціна,зроблено якісно
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Пан-професіонал
Дякуємо за Ваш відгук! Хай інструмент працює Вам на користь!
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий інструмент
Дякуємо, за ваш відгук!
Раді чути, що ProCraft PW1100ES показав себе як добрий інструмент та отримав від вас найвищу оцінку.
- Геннадий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая болгарка
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Эдуард С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коробка открыта. Есть свободный доступ для выбора посторонними лицами по качеству изделия.
- Достоинства:
- Скорость регулируется. Комплектация в порядке, кроме упаковки.
- Недостатки:
- Редуктор сильно, подозрительно тарахтит и на малых оборотах. В моей другой болгарке такое не наблюдается. Коробка открыта. Установить соответствие заводского номера болгарки с документацией нельзя.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісна машинка,за свої кошти має дві важливі функції-плавний старт та регулювання обертів
Шукав бюджетний варіант для різки керамограніту,в парі з дістаровськими кругами ріже без питань,також на першій швидкості можна шліфувати черепашкою.Рекомендую- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи грубо, але працює
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальная турбинка среднего качества. Пока прошло чуть больше месяца с момента покупки, претензий к ней нет.
- Достоинства:
- Регулировка скорости, мягкий старт, хорошая мощность
- Недостатки:
- пока не нашел
- Представник бренду
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришел без регулирования оборотов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без регулирования
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм.болгарка даже плавный старт.не ожидал но приятно
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Пока нет
- Представник бренду
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Болгарка класна.
- Недостатки:
- Час покаже.
- Представник бренду
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невелика, компактна УШМ. Легко тримати одною рукою. Є плавний пуск і регулятор обертів. Брав для розрізання чи підгонки оздоблювальних матеріалів, великих навантажень на неї не планую. У використанні ще не була. Доповню відгук через певний час експлуатації. 3 роки гарантії, з такими параметрами це дуже не поганий варіант покупки. Докупив кейс для зберігання. Думаю буде служити і приносити задоволення
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
плавний рух і регулювання обертів.В мене до цього була Дніпро -м так ось ця краща по всім параметрам.
- Достоинства:
- П риємна ціна
- Недостатки:
- Поки неиає
- Представник бренду
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Заказав і не жалію, працює супер!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Працює добре.
- Достоинства:
- Регулятор оборотів
- Недостатки:
- Не виявив
- АнасОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Пряцює і то добре
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Працюе
- Юрий в***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Полностью соответствует ожиданиям,
- Достоинства:
- Цена, плавный пуск, регулировка оборотов, длина шнура.
- Продавец TOOLPARK
Добрий день, Юрій. Ми раді, що Ви залишились задоволені отриманим товаром.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Норм
- Николай Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Супер .Доволен..рекомендую этого продавца !!!