Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Инсектицид пиретроидный для уничтожения насекомых Укравит Ципервит 1 л

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Геть Тарган

Дякую продавець відразу зателефонував товар упакований надійшов все добре дякую

Достоинства:
    Все добре дякую
    • Продавец  Геть Тарган

Дякуємо за класний відгук! Мирного неба!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АлефАгроСенс. Объем 1 шт: 1 л

Засіб працює. В мене ділянка 15 соток з будинком і городом. Багато де є застійна вода. До використання ввечері на початку червня комарі обліпляли відразу. Одного розпилення 15 літрів вистачило на місяць, з урахуванням що наступного дня після розпилення був дощ. На 1 бак 15 літрів розпилювача використовував 20 мл засобу. Оприскав кущі, траву без квітів, стіни і забор. Комарі пропали майже всі.
    Літру засобу вистачить на років 10-16 в залежності від побажань. (Просто щоб комарі не кусали ввечері на ділянці)

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  АлефАгроСенс

Вітаємо. Дякуємо за розгорнутий відгук.

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL

Цього року комарі просто заїдали на дачі. Одна обробка території 5сот. 10л розчину і через 2 дні - жодного комара! Це просто чудо! Дуже економний засіб! Мені вистачить на 50 обробок ! Тож поділився з сусідами по дачі. Дуже дякую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Shop PEST CONTROL

Дякуємо за Ваш відгук. Рекомендуйте нас друзям і знайомим. В нашому магазині вся продукція оригінальна і сертифікована.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL

Засіб дійсно дієвий, працює дуже швидко через 10 хв після орошення, комарів наче не існує взагалі. Саме для цього і потрібен був засіб. Супер, дякую за швидку доставку, і за якісний товар.

Достоинства:
    Швидка дія
    Недостатки: