- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Голубой
Дитина користувалися один раз, проте декілька років їздить зі мною в машині і додає мені впевненості, що "раптом що" то все буде добре :)
- Достоинства:
- Річ, яка додає впевненості )
Дякуємо за відгук)
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Голубой
Свою функцію виконує. Головне кришку не тільки закривати, а ще закручувати пружину - тоді не протече
Дякуємо за впш відгук
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Дуже вдалий аксесуар для діток, які вчаться ходити на горщик
дякуємо за ваш відгук
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Гарний девайс.
Дитині цікаво ним користуватися.
Легкий та кольоровий.- Достоинства:
- Описала вище
Дякуємо вам за відгук!
- Еремеева Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Голубой
Продавець швидко зв'язався, на наступний день відправив. Товар був гарно запакований, прийшов без дефектів. Поживимось як буде в користуванні.
- Продавец Ytoys
дякуємо за зворотній звʼязок)
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Все супер!
дякуємо за ваш відгук
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Норм
- Продавец Ytoys
Дякуємо за зворотній звязок)))
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Чудова річ!)) Дуже зручно брати з собою в дорогу і не займає багато місця
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Продавец Ytoys
Дякуємо за відгук))))
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
Ребенок в восторге, носится с ним как с игрушкой. Очень удобно в городе пользоваться.
- Достоинства:
- Компактный, забавный, не проливается
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Желтый
- Продавец Ytoys
Дякуємо за відгук
- Вера А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ytoys. Цвет: Голубой
Дуже зручна річ, користуємося в авто і на прогулянках. Обов’язково візьмемо з собою у літак.
- Достоинства:
- Зручний, міцний, не проливається
- Недостатки:
- Не виявила
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
протікає.
не знаю чи це просто дешева підробка, чи сам по собі такий продукт, але він не герметичний, протікає по ободку - можна використовувати лише як крайній варіант, і перевертати його точно зась. Там просто не вистачає якоїсь примітивної силіконової прокладки по ободку, як у поїлок для води.- Недостатки:
- протікає
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Все було б чудово, якби кришечка не відламалась через тиждень використання
- Достоинства:
- Ідея чудово, дуже зручно
- Недостатки:
- Жахлива якість пластику, швидко зламалась кришка
- Продавец FonTop
Добрий день. Приносимо свої вибачення, можливо десь сильніше притиснули чи відкривали. Через те, що на власній практиці кажемо, у нас він уже 2 роки (ні разу не падав), то все ідеально працює. Всі клієнти задоволені. Дуже перепрошуємо за цю ситуацію.
- Руслана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Seguro-UA. Цвет: Серый
Товар як виявився був із браком
На лійці була недорізана плівка, як результат лійка нормально не пропускала сечу, переповнювалась і витікало все назад
Плівку зрізали, тепер все норм, але 1 невдале використання зіпсувало враження від товару- Достоинства:
- Цілий, швидко доставили
- Недостатки:
- Брак: переповнюється лійка, як результат все тече назад
- Продавец Seguro-UA
Дякую за ваш відгук!
- Іванна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Продавець дуже швидко відправила товар, звʼязались з нами. Вранці замовили, а ввечері вже забрали з поштомату. Дитина рада, якість гарна, ціна нижча, ніж у інших.
- Продавец FonTop
Добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук – для нас це надзвичайно важливо! Завжди раді вітати вас знову!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Класний девайс, 3 міс в користуванні, виручає, не протікає, замовляю ще один такий, щоб був ще у дідуся в машині.
- Продавец FonTop
Добрий день. Дуже вдячні Вам за відгук, користуйтесь на здоров'я !
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Seguro-UA. Цвет: Серый
Товар пришел быстро и без брака. Понятный механизм. Ребенок пользуется. Все довольны)
Дякуємо за Ваш відгук )
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Seguro-UA. Цвет: Серый
Дякую за сервіс і обслуговування
- Продавец Seguro-UA
Дякуємо, що обрали саме нас.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Хороший варіант, поки що не протікав, зручно користуватись
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Seguro-UA. Цвет: Серый
Виручає дуже сильно і на вулиці і в подорожах.
- Продавец Seguro-UA
Дуже вдячні за Ваш відгук.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Seguro-UA. Цвет: Серый
отримала пісуар. Мабуть, він бракований, тому що протікає. витікає з-під кришечки. Я була б вдячна, якби мені його замінили.
- Достоинства:
- Недостатки:
- брак, протікає
- Продавец Seguro-UA
Доброго дня, ми з Вами звязались, і виявилось що ви не правильно користовували, так як потрібно верхню пімпу закручувати. Питання вирішенно і товар не бракований! Наш товар ми перевіряємо перед кожною відправкою.
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Супернова річ!!!
- Достоинства:
- Зручно)
- Продавец FonTop
Дуже дякуємо за відгук. Користуйтесь на здоров'я!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Купила пісуар давно, а користуватися почали 3 тижні тому. Спочатку все було ок, дитині сподобався. Але через пару тижнів почав протікати в рюкзаку. Так що тепер буду шукати щось надійніше.
- Достоинства:
- Зручний, дитині цікаво туди робити свою "справу".
- Недостатки:
- Протікає
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Все супер,нам всес подобалось,і консультант і товар
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Товар відповідає опису, доставка оперативна
- Ярош А***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Погано закривається кришка. Пісуар протікає.
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: ILoveKiddy. Цвет: Голубой
Дуже корисна річ, зручно брати з собою. Дитина швидко звикла.
Але, на жаль, на самій банці є мікротріщина, тому, навіть при вертикальному положенні, трохи протікає, доводиться класти у целофановий пакет, а вже тоді у рюкзак- Достоинства:
- Зручно носити з собою на прогулянку
- Недостатки:
- Непомітна тріщина на самій банці, тому трохи протікає
- Маріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Чудова річ для тих, хто не привчає синів пісяти під кущик в парку. Для подорожей супер, на пляж, в кафе (в кого дитина ще не доросла до унітаза)
- Достоинства:
- Герметично, надійно, не було казусів з ним. Син зразу зацікавився і захотів у нього попісяти. Гігієнічно. Хороший обʼєм, не на один раз.
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Хороший пісуар, свої функції виконує
- Достоинства:
- Все добре, не протікає
- Недостатки:
- Дитині треба час, щоб звикнути
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Товар прийшов з браком. Якась ляпка клею чи що то і з іншого боку тріснуте по шву. В повідомленні від магазину вказали номер менеджера. Написала - ніхто не відповідає, але була субота вирішила почекати до понеділка (можливо не працюють в вихідні). Але зараз середа, а менеджер так і не відповів. Оцінка не за товар, а обслуговування. Сам по собі товар нормальний, той клей не впливає на функціонал. А от тріснута кришка, то вже гірше, але з неї не протікає нічого. Дитині дуже сподобався такий девайс, неможливо було відмовити не користуватися ним (надіялись, що менеджер магазину відповість все-таки)
- Ірина В***
Хочу доповнити відгук. Зв’язався продавець зі мною вияснили ситуацію і мені надіслали такий самий новий пісуар, але безкоштовно. Дуже приємно здивована. Новий пісуар забрали з пошти перевірили все ок, там нижче писали про клапан відгук перевірила його теж. Все працює, дефектів немає, син в захваті - шукати туалет більше не треба))
Продавцю окреме дякую, що так вирішили питання)
Загалом товар хороший, але через те що дешевий треба ретельно оглядати на наявність браку (це не до продавця, а виробнику)
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
На вид нормально.
- Тамара Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
После предыдущего моего отзыва продавец быстро связался, посмотрели видео что действительно Брак и выслали новый писсуар. Заплатила только за почту.
Теперь всё ок, ничего не протекает. Посторонних запахов нет ( это если кому интересно какая пластмасса)- Достоинства:
- Практичность
- Тамара Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud
Проблема решена
После первого использования оказалось что крышка прокручивается и из-за этого товар протекает. Очень расстроена этим, так как давно планировала такой горшок. Ещё заказывала для девочки у другого продавца, так там всё ок.
- Достоинства:
- Портативность
- Недостатки:
- Пришёл с браком . Прокручивается крышка, протекает
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Доповнюючи попередній відгук , додам фото
- Достоинства:
- Гарна ідея
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: FonTop. Цвет: Синий
Цікава задумка - погана реалізація. У користуванні довго не протримався близько 2-ох тижнів і на смітник. Дитина впустила його з висоти близько 50 см і він зламався, а саме внутрішній його клапан (там дуууууже поганий пластик). А так сама ідея супер!
- Достоинства:
- Ідея, зовнішний вигляд.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Желтый / Зеленый
Мега практичная вещь!) Сын без проблем и капризов её воспринял, теперь можно не волноваться во время прогулок и поездок. Легко мыть, не протекает.