Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Органайзер 21 секция 380х310х70 "POLAX" 01-010

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Количество отделений/карманов: 15

вискакують іноді застібки ,

Достоинства:
    зручний в цілому
    Недостатки:
    вискакують іноді застібки
    • Продавец  Postroi House

Добрий день!) Перегородки секцій зроблені знімними, щоб ви могли легко змінювати розміри осередків під власні потреби та адаптувати органайзер під потрібний інструмент чи деталі

• Продавец  Postroi House

Добрий день! Перепрошуємо за плутанину в попередній відповіді (спершу невірно зрозуміли питання). Застібки органайзера мають помірну фіксацію та м'який хід, щоб органайзер можна було легко й швидко відкривати, для зручного щоденного використання. Якщо ж кріплення здається вам занадто слабким або визиває незручності - напишіть нам, щоб ми допомогли вирішити це питання

• Николай
    Продавец: Postroi House. Количество отделений/карманов: 15

Магазин работает на 5. Заказал, в тот же день отправили. Товар по качеству за свои деньги выше всяческих похвал. Рекомендую

Достоинства:
    Отличная цена, хорошее качество
    • Продавец  Postroi

Микола, добрий день! Щиро вдячні, що знайшла час на зворотній зв`язок! Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування інструментом! Гарного дня!)

• Наталія С***
    Продавец: Postroi House. Количество отделений/карманов: 15

Магазин працює швидк,замовлення обробляються теж швидко,чудово запаковано нічого при перевезенні не пошкоджено.Окремо дякую за промокод на знижку 5% дуже приємно буду замовляти ще:)

Достоинства:
    Органайзер якісний виготовлений із хорошої пластмаси зручний у користуванні,я залишилася задоволена своїм замовленням
    Недостатки:
    Поки що недоліків не побачила,але при замовленні я обира колір жовтий з чорним,а прийшов червоний з чорним.Та це не було проблемою адже якість хорошо колір не мав значення.Та можливо для тих покупців яким колір важливий все ж таки раджу уточнювати якого кольору товар вам потрібен
    • Продавец  Postroi

Наталія, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Для нас дуже важливо, що Ви залишилися задоволені покупкою! Хочу звернути увагу що в нашому магазині вся лінейка ящиків та органайзерів представлена лише в чорному з оранжевим кольорі. Дякуємо, що обрали наш магазин!)

• Сергей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Количество отделений/карманов: 15

Заказывал для себя, жена забрала для хранения пуговиц и тд для рукоделия. Отлично закрывается, отделения можно сделать больше, рекомендую!

Достоинства:
    Качество пластика
    Недостатки:
    Пока не найдено