- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 32. Цвет: Бежевый
Замовила так би мовити на пробу. Хотіла трошки підтягнути живіт. В цілому мої враження позитивні. Корсет не перетягує, можна вільно дихати. Якщо хтось носив колись компресійну білизну, зрозуміє принцип дії корсета. Окрема подяка менеджеру магазина Beautiful&Gentle, яка вела зі мною переписку і допомогла обрати розмір. Така увага до клієнта вражає і тішить. І ще, доставка надшвидка. Наступного дня вже чекала мене на розетці. Дуже дякую!
- Достоинства:
- красива якісна річ
- Недостатки:
- нема
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 26. Цвет: Бежевый
Комфортно. Добре утягує
- Агнеса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 30. Цвет: Бежевый
Взяла на відновлення, 4 міс. після пологів, консультант порадив/ла взяти на розмір меньше, так як обʼєм талії по нижній границі розміру, живіт ще має стрімко зменшуватись. Не прогадали, все підійшло чудово, спершу одягала з трудом, але швидко наловчилась, утягує дуже добре, одразу мінус розмір, по джинсам видно)
Маю ще відмітити не погану підтримку спини, не дивлячись на те, що корсет легкий, дитину легше тримати на руках.
Також спочатку прийшов брак, магазин швидко зробили заміну. Дякую, обовʼязково візьму ще коли цей стане великим.- Достоинства:
- Легкий. Хороша утяжка але не передавлює
- Дарʼя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 28. Цвет: Бежевый
Ввечері заказала, на наступний день прийшло. Усе як на фото. Також був приємний подарунок, шоколадка, дякую. На талію 75 з втягнутим животом, підійшов розмір 28. Вільно дихаю і на другій і на першій застібці. Третю, саму тугу, ще не пробувала.
- Достоинства:
- Декілька застібок
- Недостатки:
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 32. Цвет: Бежевый
Комфортна річ, якісна, все дуже сподобалось, брала розмір 32.
Швидка доставка.- Достоинства:
- Якісний товар. Дуже сподобався.
- Недостатки:
- Немає.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 32. Цвет: Бежевый
Дуже якісний корсет і так само дуже приємний продавець. Товар доставлений за день, приємна дрібничка - шоколадка-комплімент (дуууууже порадувала увагою до клієнта).
- Достоинства:
- Реально дуже якісна білизна. Кілька рядів крючків/люверсів роблять корсет універсальним одразу для двох розмірів.
- Недостатки:
- Під тонке літнє плаття не змогла одягнути, бо спереду явно виступали застібки корсету
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful&Gentle. Размер: 32. Цвет: Бежевый
Заказывали жене. Осталась очень довольна качеством. Попросили продавца прислать побыстрее, он так и сделал. В общем 5/5.
Спасибо.- Достоинства:
- Хорошее качество.
- Недостатки:
- Не выявили
- Продавец Beautiful&Gentle
Здравствуйте. Спасибо за обратную связь и оценку нашей работы. Всегда рады выполнить пожелания покупателей.
- ИринаПродавец: Beautiful&Gentle. Размер: 24. Цвет: Бежевый
Качественная вещь, хорошо утягивает, хотя сразу испугалась, что не застегну. Держит осанку, создает эффектный образ. Отдельно приятно за комплимент в виде шоколадки :)
- Продавец Beautiful&Gentle
Спасибо за обратную связь. Всегда рады работать для Вас.