Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коврик массажный Пазлы Микс Шипы 1 элемент Ortek ( Ортек ) ортопедический

• Алина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Хороший килимок, прийшов в гарному малиновому кольорі. Брала цей і окремо "травку", а до цього брала цілий килимок з 6 елементів дитині на подарунок, сподобався дітям і дорослим.

Достоинства:
    Колір, текстура, приємний масаж
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Аліна, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Коврик дуже сподобався, купила для покращення кровообігу і щоб розганяти лімфу,всім моїм вимогам відповідає, жорсткий як і хотіла, великі шипі але для ніг комфортний

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Галина. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Анна Л***

Товар супер. Не колючий.

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Анна. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Оксана М***

Рекомендую
    Гарна якість

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Продавця рекомендую.Продавець товар відправив в день замовлення. За що дуже вдячна!До товару зауважень не має,замовиляля 4 різних пазліки

Достоинства:
    Все подобається
    Недостатки:
    Не має
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Дуже класні килимки... Дитині та і нам дорослим подобається. Продавець швидко зв'язався зі мною. Яскраві та якісні.

• Ася В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Дякую за швидку відправку.Килимок чудовий,сподобався.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Оформив замовлення ввечері, наступного ранку зв'язався менеджер і ввечері відправили, через добу забрав на відділенні нової пошти. Якість добра!

Недостатки:
    Не має
  • Соболева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Магазин сподобався. Замовлення швидко оформили та доставили. Рекомендую!

Достоинства:
    Коврик якісний, без запаху.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Яскравий вийшов коврик. Відчуття від кожного елементу різні, від легкого масажу (галька) до трохи больових відчуттів (лотос і піраміда). Рекомендую!

• Костя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Магазин работает быстро и оперативно. Себе брал комплект из разных пазлов ( некоторые пазлы более эластичные, другие более упругие- каждый пазл масссирует ступни по-разному)

Достоинства:
    Отличный массажёр, хорошо прорабатывает всю ступню
    • Продавец  ZNZ

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Наталия М***
    Продавец: ZNZ

Килимки гарної якості. Все чудово.

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки.
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Наталія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Татьяна Б***
    Продавец: ZNZ

Менеджер швидко зв'язався, повідомляв про відправлення і прибуття посилки, доставка безкоштовна, все дуже сподобалось, дякуємо.

Достоинства:
    Дуже подобається цей килимок Шипи, приємний масаж як дорослим так і дітям.
    Недостатки:
    Недолікі не знайдено.