Отзывы покупателей о Рюкзак детский Kakoo Пингвин черный с белым 26х24х10см 6.5л маленький мягкий плюшевый дошкольный Код К21
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Дуже якісний .Син у захваті!!!!
- Продавец Mercess
Дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук про наш магазин і Рюкзак дитячий Kakoo Пінгвін чорний з білим 26х24х10см 6.5л маленький м'який плюшевий дошкільний Код К21. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо раді знову бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Рюкзак супер! Якість неймовірна за таку ціну
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Сину такий рюкзачок дуже сподобався. Ходить з ним у дитячий садочок та грає)))
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки що не знайшов)
- Продавец Mercess
Дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук про наш магазин і рюкзачок. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо раді знову бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Чудовий, м'якенький, дуже сподобався. Дякую
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Классный рюкзак, добротно пошит, мягкий приятный материал. Ребенку 3 года очень понравился
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Дуже приємний на дотик портфель. Думаю дитині буде зручно його носити