- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Дитині дуже сподобався рюкзачок, постійно ходимо з ним, і в садочок, і на пргулянку. Все необхідне для дитини вміщає. Дитині дуже сподобався, а це головне! Приємна ціна і швидка доставка )))
- Достоинства:
- Приємна на дотик тканина, якісне пошиття )))
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Mercess
Дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук про наш магазин і Рюкзак дитячий Kakoo Кролик Фліп рожевий 26х24х10см 6.5л маленький м'який плюшевий дошкільний Код К34. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо раді знову бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Класний рюкзак, пошиття якісне.Швидка відправка.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Рюкзак дуже милий, якісний, легкий, дитині дуже сподобався! Дякую за швидку відправку.
- Достоинства:
- Дуже гарний, легенький, якісний
- Маша Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
В цілому задоволена покупкою, дитина у захваті, дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Цікаво виглядає, оригінальний дизайн, дитині сподобались вушка, колір, приємна на дотик тканина, прошитий якісно
- Недостатки:
- Трохи кривий якийсь, шлейки асиметрично пришиті, і сам рюкзак кривуватий, хоч і не сильно помітно у носці якщо не придивлятися, але в руки взяти і все видно
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Mercess
Дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук про наш магазин і рюкзачок. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволеними нашою роботою. Будемо раді знову бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Дуже гарний рюкзак. Дочка в захваті
- Достоинства:
- М'який
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Чудовий милий рюкзачок в садочок якраз. Вміщається вода, серветки, речі змінні. Дуже задоволені. Дитина в захваті від дизайну. Дякуєм=)
- Достоинства:
- Гарний, яскравий, зручний
- Недостатки:
- Нема, крім того що може на дощику промокнути
- Продавец Mercess
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Милий, легенький, зручний, місткий. Для 3 річної дитини ідеального розміру
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Без коментарів, чудові
- Достоинства:
- Гарненькі, м'якенькі, дитина в захваті
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mercess
Очень хороший рюкзак за такую цену.
Шлейки удобные. Ребенку очень понравилось. Спасибо большое продавцу.- Достоинства:
- Хороший, "добрый" дизайн. Ребенку понравилось. Качество хорошее.
- Продавец Mercess
Большое спасибо за оценку. Мы очень рады, что Вы остались довольны. Будем рады видеть Вас в числе наших постоянных покупателей!