- Леонід Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Якістю і обслуговуванням задоволений
- Достоинства:
- Якістю і обслуговуванням задоволений
- Продавец SmartH
тішимось, що вам все сподобалось
- Артем Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Якістю та обслуговуванням задоволений
- Продавец SmartH
Дякуємо за замовлення! Будемо раді новій зустрічі у нашому магазині. Гарного дня!
- Альона І***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Якістю і обслуговуванням задоволені
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Гарна якість виробу.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Все чудово але зальзна підставка не підходить за розміром, були змушені робити отвір більшого діаметру щоб встановити її.
- Недостатки:
- Залізна підставка не підходить по розмірам
- Продавец SmartH
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Кальяном повністю задоволений. Прийшов цілий та добре упакований.
Маю питання, де я можу придбати трубку, яка кріпиться до шахти та опускається в колбу?- Продавец SmartH
Дякуємо за відгук, погружних трубок в наявності поки не маємо.
- Левон А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Товар цілий, дякую
дякуємо за відгук
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Прекрасний магазин, з хорошим сервісом. Після замовлення передзвонив консультант, дав всі відповіді на мої питання, зоорієнтував у наявності продукції і порадив що ше добрати. Зручно, бо купив повний комплект в одному місці.
Сам кальян доволі хороший, і добротно зроблений. Брав можна сказати найдешевший з високих, якість дуже на рівні. Всі різьби, розміри сходяться, багато де є резинки. Якістю більш ніж задоволений. Для ЗСУ зробили маленький подарунок.
Важливо що Виробник, вказує Висоту кальяну загалом, а не довжину шахти. Для кого це важливо, уточнюйте окремо. Продавці, не шарять цих моментів.- Достоинства:
- Все в одному місці.
- Недостатки:
- Не зустрів.
- Продавец SmartH
Дякуємо за відгук, висота кальяну вказується у повному комплекті як і у всіх подібних кальянів котра становить 80 см, в жодних кальянів не вказується висота тільки шахти або одного окремого предмета, або аксесуара кальяна.
- Наталия У***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartH
Кальян гарної комплектації , чудової якості за таку ціну
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец SmartH