Топи продажів

Отзывы покупателей о Наполнитель для кошачьего туалета Fun Cat Mint Paws зерновой с ароматом мяты 5л

Код :  271193541
Оценка пользователей 4.52/5
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  позитивні 77%, нейтральні 10%, негативні 13%
    Користувачі загалом позитивно відгукуються про наповнювач FunCat. Більшість відзначає відмінне усунення запаху, хороше грудкування, зручну утилізацію та економічність. Особливу перевагу продукту надають через його екологічність і натуральний склад. Серед недоліків користувачі виділяють схильність прилипати до дна лотка, рознос наповнювача по оселі на лапах кота і можливі зміни якості останнім часом. Незважаючи на це, наповнювач вважається одним з кращих у своєму сегменті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Количество в упаковке: 5. Объем 1 упаковки: 25

Отличный наполнитель. Лучший из всего разнообразия, чем пользовались. Продавец надежный, все приходит быстро.

Достоинства:
    Хорошо комкуется, после использования запаха вообще нет
  • Тетяна П***

раніше якість була на висоті, зараз стали домішувати звичайний бентоніт. Стільки років користуюсь і вже помітно. Хочеться щоб і ціна тепер відповідала тому який він є. Поки у пошуках іншого, або такого який був раніше, але ним користуємось ще. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    швидка доставка
    Недостатки:
    якість наповнювача вже не та
  • Яна К***

Дуже гарний наповнювач

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LNK-Zoo

Дякуємо за відгук! Будемо раді співпрацювати надалі!

• Ганна В***

Наповнювач найкращій зі всіх якими користувалися. Можна змивати в унітаз, не має надмірного запаху. Зручний у користуванні. Продавец гарний, все прийшло вчасно.

• Продавец  LNK-Zoo

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду Fun Cat.

• Вероніка А***

Користуємося ним три роки, міняти не збираємося. Має дуже приємний запах, гарно комкується, розчиняється в воді, тому його можна змивати. Не шкодить котикам, що найголовніше. Єдине шо, важкувато його відбирати від лотка, якщо не встигли одразу прибрати . Доставили швидко, ціна супер

Достоинства:
    Найкращий наповнювач

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Fun Cat.

• Василь Б***

Користуємося наповнювачем вже більше 2 років, росхід невеликий, коробки з 5 упаково вистачає на 1.5-2 місяці. Гарно поглинає запахи (особливо якщо кіт гарненько закопає). При поглинанні рідини спочатку розмокає, потім твердіє. В такому стані його зручно прибрати з лотка. Після чого такий "згусток" у воді розпадається і не трамбується, як це буває з деревинним наповнювачем. Треба тільки почекати поки він знову набухне. Жодного разу туалет не забивався.
    Зьособливостей — бажано мати гарненьку міцну лопатку з прорізами і лоток з пласким дном, тоді прибирання просте.
    Взагалі за 2 роки користування не хочу змінювати на щось інше.

Достоинства:
    Зручний і приємний при обслуговуванні
    Недостатки:
    Не мій погляд нема
  • Інна К***

Якісний наповнювач

• Иван Д***

Наполнитель всегда поставлялся под вакумом. В данном случае все приехало в картонной коробке и каждая упаковка не была под вакумом. А края упаковки просто склеены термосиликоном. Внутри вместо привычных гранул мелкая фракция часть из которой как пыль. Насыпая в лоток аж столб пыли поднялся. Явно либо качество так упало либо это потделка. Кактегорически не рекомендую!!!

Недостатки:
    Это либо подделка либо брак
    • Тетяна П***

Это так. Сам наполнитель даже не того качества что был раньше, открываешь пачку а там сверху паутины висят. Один раз даже порванная пачка была. Но выхода пока нет, этот же и покупаю

• Ольга

Користуюсь цим наповнювачем десь 4 роки. Поки кращого варіанту не знайшла. Натуральний, гарно комкується, приємний запах. І з продавцем теж проблем не було, весь час тут і замовляю.

• Тетяна П***

Постачальник не слідкує за тим що продають. Наповнювач вже не ой що був раніше, тому не рекомендую його вже купувати. Якість не та, можу доказати! В мене є фото до того який він був і зараз. просто виробник почав дурити людей - тому це була моя остання покупка. Видалите коментар я знову напишу!

Достоинства:
    раніше якість наповнювача була була бездоганною
    Недостатки:
    почали давати домішки і вже наповнювач не такий. Тому за таку ціну вже не раджу купувати
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановна Тетяна!
      Доброго дня!
      Дуже перепрошуємо, що до Вас потрапив неякісний товар. Ми негайно проведемо перевірку всієї партії і виключимо з продажу пошкоджений або неякісний товар. Просимо Вас повідомити серію і дату, вказані на упаковці. Ще раз просимо вибачення за прикре непорозуміння, ми повернемо Вам витрачені Вами кошти, включно з вартістю доставки, для цього з Вами зв'яжеться наш менеджер. Просимо Вас повідомити йому ознаки товару, які Вас не влаштовують. Також він обговорить з Вами зручний для Вас спосіб повернення коштів. Ще раз просимо вибачення."

• Тетяна П***

Дуже дякую, що виправили ситуацію. Дуже швидко відреагували і всі питання були вирішені. Цей наповнювач один з найкращих, тому не хочеться щоб він змінювався. Ще раз дякую за вирішення цієї ситуації

• Інна К***

Замовляю наповнювач вже більше року. Завжди якісно, вчасно і чітко.
    Дякую!

Достоинства:
    Можна змивати, екологічний, чудово вбирає запах, котики із задоволенням використовують :)
    Недостатки:
    Жодного
  • Юрій

Кусочки перед выбрасыванием в унитаз лучше совком разламывать на поменьше.

Достоинства:
    Нет запаха, можно смывать в унитаз
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановний Юрій! Вдячні за вибір і високу оцінку якості нашої продукції.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Кращого наповнювача ще не знаходили)

Достоинства:
    Чудово абсолютно все
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановна Людмила! Дякуємо за довіру та вибір бренду FUN CAT. Будемо раді співпрацювати надалі.

• Микола

Мабуть найкращий наповнювач за свою ціну

Достоинства:
    Гарно комкується, поглинає запахи
    Недостатки:
    Комки сильно прилипають до лотка, іноді дуже важко відділити
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановний Микола! Дякуємо за відгук. Коли Ви використовуєте наповнювач, шар повинен бути не менше 5 см в лотку.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

я покупала этот наполнитель еще как он появился, поэтому смело могу сказать что испортили. Начали что-то подмешивать. Раньше был идеален, но со временем все производители начинают делать из идеала мусор))) да, я до сих пор им пользуюсь пока не найду другой. К этому отправителю только одно недовольство - то что что отправляют когда захотят! три прошло, и так ничего не отправили.

Достоинства:
    уже нет
    Недостатки:
    испортилось качество производства
  • Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

На запах дійсно гарний сам по собі, і навіть коли кіт сходив, все одно не воняє, але ці грудки сильно прилипають до лотка. Також часточки сильно розносяться по підлозі. А в пачці була помічена харчова моль.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Сильно комкується, заводиться харчова моль
  • Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Чудовий наповнювач, перейшли на нього після соєвого, цей виходить дешевше. Замовляю 4 упаковки кожні 3 місяці на двох котів.

Достоинства:
    Поглинає запах, комкується
    Недостатки:
    Прилипає до горщика, але це вирішується міцною лопаткою
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Купила на заміну силіконовому. Краще тримає запахи ніж силіконовий, зручний у використанні, котам підходить, упаковки хватило на 3 тижні приблизно, в порівнянні силіконового ішло більше. Не потрібно надто часто очищати лоток. Мінус не великий - розноситься по підлозі, але спасає килимок біля лотка, більшість залишається на ньому. Буду далі купувати такий наповнювач.

Достоинства:
    Економний, доступна ціна, добре тримає запахи, гарний запах м'яти
    Недостатки:
    Трохи розноситься
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановна Вікторія! Дякуємо за відгук. Дуже задоволені, що Вам сподобався наш наповнювач. Будемо і надалі підтримувати якість нашої продукції.

• Юлия И***

Дуже давно користуюсь цим наповнювачем і повністю ним задоволена! Добре комкується, має приємний запах, не пилить, м'який для котячих лапок , тому кошки ходять на нього із задоволенням.

Достоинства:
    Добре комкується, приємний запах, натуральний склад
    Недостатки:
    Розноситься за лапами, як і будь який наповнювач. Не дешевий.
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановна Юлія! Вдячні за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції. Будемо раді співпрацювати надалі.

• Наталія М***

Все отлично
    Пришло быстро

• Продавец  LNK-Zoo

Шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені нами. Будемо раді співпрацювати надалі.

• Сергій К***

Все супер, як завжди!

• Продавец  LNK-Zoo

Шановний Сергій! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нами. Будемо і надалі підтримувати якість нашої продукції.

• Анна Б***

Це найкращий вид наповнювача, який я пробувала, а мій котик тестував абсолютно всі наповнювачі (силікагель, бентоніт, деревний, тофу). Економний, маскує запахи непогано, зручний, бо грудкується. Єдиний недолік - розноситься лапками, проте частково це можна вирішити килимком, та і переваг у нього більше. Купую вже більше року.

• Продавец  LNK-Zoo

Шановна Ганна! Дякуємо за позитивний відгук. Будемо і надалі радувати Вас та ваших улюбленців.

• Юлия Г***

Очень хороший песок)))

• Продавец  LNK-Zoo

Шановна Юлія! Вдячні за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції!

• Вікторія Д***

Замовляємо котику вже 2 роки тільки цей наповнювач, досить економний розхід, гарний запах, якщо кіт/киця кастровані/стерилізовані запаху взагалі немає, чудово комкується (для того щоб наповнювач намертво не присихав до лотка, його потрібно вчасно прибирати). Єдиний нюанс це розноситься на лапках як і більшість дрібних наповнювачів, але проблема вирішується килимком під лотком.
    Великим плюсом для нас є те, що це українське виробництво. + це Харківська обл., бізнесу в якій дуже потрібна підтримка.
    Дякуємо за якісну роботу в такі непрості часи!

Достоинства:
    Нейтралізує запах, чудово комкується, натуральний, гарна ціна
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановна Вікторія! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук. Дуже приємно, що ви вже два роки незмінно обираєте наш продукт.

Ми також вдячні за ваші корисні поради стосовно утримання лотка. Використання килимка під лотком - це чудовий спосіб уникнути забруднення підлоги.

Так, наш продукт це українське виробництво, і Ваша підтримка має велике значення для нас. Ми завжди намагаємося надавати найкращу якість.

Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого продукту. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів і надалі.

З найкращими побажаннями,
      Команда Fun cat

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Найкращий пісок для нашого котика. Купили випадково, а став улюбленим.
    Немає запаху, чудово в прибиранні

• Продавец  LNK-Zoo

Шановна Оксана! Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви залишилися задоволені нами! Вдячні за ваш вибір і високу оцінку нашої продукції!

• Роман В***

Бомба пушка петарда

• Костя

Все ок. Беру другий раз.

• Светлана С***

Покупали данный наполнитель на пробу, как себя поведет в хозяйстве. Твердо оцениваю на двоечку, наполнитель оооочень сложно отделить от лотка кошки, он прилипает намертво после мочеиспускания кошки, не комкуется. Запах не нейтрализует, хотя и написано что в составе идет мята. Своих денег не стоит.

Достоинства:
    Их нет.
    Недостатки:
    Липнет, не маскирует запах, не берется комочками.
    • Юлия И***

Читаю ваш відгук та дивуюсь кожному слову! Користуюсь цим наповнювачем багато років. Замовляю часто, так як є власником розплідника шотландських кішок. Користувалась різними наповнювачами, але зупинилась на цьому, бо цілком влаштовує. Неправда,що не комкується. Бо комкується, і дуже добре. Запахи також нейтралізує. Єдине,з чим можу погодитись, що може прилипати до дна горшка. Але тільки в тому випадку, якщо шар наповнювача недостатній. Завжди висипаю повністю одну упаковку в горщик, і все норм. Навіть сам виробник це вказує. Просто потрібно не економити та насипати достатнім шаром.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Чудовий наповнювач. Чудово прибирає запах. Гіпоалергений як для людей так і для котів

Достоинства:
    Гіпоалергений
    Недостатки:
    Не замітив
    • Продавец  LNK-Zoo

Шановний Олександр! Дякуємо за довіру та Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції. Будемо раді співпрацювати надалі.

• Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Дякую за оперативність і завжди наявність улюбленого наповнювача

• Продавец  LNK-Zoo

Шановна Вікторія! Дякуємо за довіру та Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції. Будемо раді співпрацювати надалі.

Отзыв от покупателя. Продавец: LNK-Zoo. Объем 1 упаковки: 5

Чудовий наповнювач. У мене 5 котиків, тому для мене дуже важливо щоб не було ніякого запаху в квартирі. І цьому наповнювачу вдалось вирішити цю проблемку на всі 12 балів)

Достоинства:
    Чудово пахне
    • Продавец  LNK-Zoo

• Арина К***

Наповнювач неймовірний! Не передати словами, як я ним задоволена! Маю троє котиків, на місяць вистачає 5 пакетів (2 лотки). Запаху майже нема, можна змивати в унітаз, комкується відмінно.

Достоинства:
    Економний. Відмінно комкується. Приємний запах. Екологічний.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  LNK-Zoo

• Виктория П***

Кращого наповнювача я не зустрічала ,купила набором 5 шт. вже втретє.Дякую за бистру доставку.Упаковка укрпоштою не псується .

Достоинства:
    Економний,гарно комкується .Приємний подих м'яти .
    Недостатки:
    Немає недоліків .Тільки ціна може бути єдиним недоліком ,якщо підвисять ціну ,недай Бог.
    • Продавец  LNK-Zoo

• Виктория П***

Буду зараз робити наступне( збилася рахувати) замовлення ,бо кращого немає і не зустрічали наповнювача .Навіть кіт перестав шукати кутки щоб справити природні потреби...Головне ,що в квартирі приємний аромат м'яти ,який приваблює кота і кішку .

• Виктор П***

Это самый лучший и п*****й наполнитель для котов который можно купить, перепробовали все виды и лучше этого не обнаружили.

Достоинства:
    Запах, долговечность, отсутствие пыли, цена.
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  LNK-Zoo

• Юлія П***

Найкращий наповнювач!

• Максим Т***

Найкращий наповнювач серед усіх можливих! Дуже задоволені усі, кіт теж))

Достоинства:
    Економний, швидко схвачується від вологи, не даючи їй розтікатися по всьому. Дуже гарно маскує запах. Легко очищається з туалету. Екологічний, просто змивається в унітаз.
    Недостатки:
    Дрібні частинки чіпляються за лапки і трохи розноситься квартирою. Та це проблема 99% наповнювачів і вона вирішується притуаленим килимком
    • Продавец  LNK-Zoo

Дякуємо за теплі слова. Раді, що Вам та Вашому котикові подобається. Працюємо для Вас.