- ДмитрийПродавец: ProfiCase. Цвет: Just Black. Встроенная память: 128 ГБ
Сделал заказ. Перезвонил менеджер и сказал, что у них произошла ошибка и цена на товар неверная. Сейчас товара "нет в наличии".
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нарушение закона о защите прав потребителей
- Продавец ProfiCase
Здравствуйте. Спасибо за Ваш отзыв!
Просим прощения за неудобства, на сайте произошла ошибка, была указана недостоверная информация о стоимости. Сейчас все исправили.
- Тимчишин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pruzhynchik. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Продавець Pruzhynchik
Надіслали відновлений телефон, а не новий.
Корпус біля порту зарядки пошкоджений (фарба чи то смола по ободу пошкоджена), зарядка не оригінальна, IMEI на коробці затерті.
Відео і фото розпаковки зняв на новій пошті, продавець мене ігнорить.
А виною все блістер бо тільки після оплати ти дивишся що в середині... розпаковувати нова пошта "заводську" упокавку не дає- Достоинства:
- Так і не взнав
- Недостатки:
- Телефон прислали відновлений
- Василь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Pruzhynchik. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Пока все норм, телефон працює.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
Все сподобалось, смарт дійсно оригінал, не реф, відправили швидко, респект!
- GreyОтзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
Доповню свій попередній відгук. Телефон класний, але гарно подумайте перед оновленням на 14 андроід або взагалі не робіть його.
Я спочатку походив тиждень без оновлень на 12му - телефон був мегаавтономною махіною. Зранку заряд прогнозував до обіду наступного дня і дуже гарно тримав. Моєму захопленню не було меж - 6:30 годин екрану і залишалось 30+% заряду. Тобто фактично не менше 9 годин екрану активного користування.
Після оновлення на 14 андроід, прогноз з 100% зранку дає всього до 23 години вечора. Та вистачає реально тепер на ті ж 6:30 годин роботи екрану, але вже без залишку заряду +30%..... Тобто він став як Піксель 4а по автономності, судячи з відео тестів батареї. Фактично на 14 андроід він став тримати майже на 30% менше і ця різниця дуже відчутна. Відкатитись назад немає можливості, то ж майте на увазі при покупці. Знав би то не оновлювався, тоді автономності цього малечі було б вище криші! Бо перші враження від того наскільки він довго тримав заряд на 12 Андроіді - радості не було меж! Але...- Достоинства:
- розмір, камера дійсно дуже якісна
- Недостатки:
- блок камер постійно залапую пальцями та лишаю відбитки, потрібно постійно протирати перед тим як фотографувати.
- Сергей Т***
У мене після обнови батарея стабільно тримає 10-11 год екрану. Брав тут.
- Grey
У Вас після оновлення реально виходить нічого не змінилось? Дивно, але цікаво. Може це у мене таки не так щось. Ймовірно спробую зробити телефону скидання та подивитись чи буде якась різниця тоді. Тому що у мене реально сталось чи співпало так, що після оновлення став гірше тримати, як описав вище.
- GreyОтзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
Телефон супер! Шукав компактний не лопатофон. Дуже зручний в порівнянні з багатьма сучасними телефонами. Класні відео та фото. Нормальна батарея. Сканер відбитка пальця блискавичний, та працює без збоїв. У мене літом, коли пітніє рука, з сканерами під склом з цим проблема. Та й вцілому я вважаю що сканер найзручніше або позаду, або ще краще в кнопці on/off.
Телефон оригінальний, був повністю запакований (дивіться фото). Перевірив по імей - теж все ок: НЕ рефка, НЕ вітринний, та без блокувань. Тобто повністю новий оригінальний телефон.
Я задоволений. Хотілось би трішки менше ціну, адже модель телефону 2020 року. Але з іншої сторони, ви отримуєте новий зручний телефон, з дуже класною камерою, і не лопату. Після того як на в іншому місці обманули та впарили новий але мдм заблокований телефон під видом новго не заблокованого, та ще по ціні незаблокованого, тепер без перевірки не купую.
Хотів спочатку купувати Pixel 4a, і мабуть купив би його, якби не блекаути та йр. Pixel 4a має доступнішу ціну, і повністю підходить для моїх задач, але має батарею 3100мАг проти 4080мАг у Pixel 5. А зараз батарея має більше значення, тому вирішив купувати саме піксель 5. Великі телефони не розглядаю, бо маючи ще Самсунг А34 6.5" - я вважаю його великою незручною лопатою. А34 класний телефон, але незручний та великий для мене. Тому розмір 5 Пікселя вважаю величезною перевагою.
З мінусів - постійно пальцями залапую блок камер. Може це ще руки незвикли до такого маленького розміру та зчасом звикнуть. Проте сам телефон дуже сподобався.- Достоинства:
- Компактний розмір, дуже класна камера
- Недостатки:
- Ціна, блок камер - я постійно пальцями залапую його
- Станіслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: protokol. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Перший раз прийшов з браком, але підтримка швидко вирішила питання. На телефон скарг ніяких)
- Остап К***
каже продавець що це оригінал) Ви можете нам показати фото коробки чи хоча б сказати свою думку про апарат?
- Продавец protokol
наразі даних телефонів вже немає в продажу у нас і скоріш за все більше не буде
- Марченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
Кайф
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
На коробці пломб немає, люфт на екрані, напевно була замінена задня кришка, про ip 68 можна забути. Корпус задній поганої якості. Телефон відновлений. Продавець обманює людей.
- Достоинства:
- Телефон не новий
- Недостатки:
- Смартфон роблений
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
- Достоинства:
- Телефон не новий
- Недостатки:
- Смартфон роблений
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black
Все чудово, телефон глобальної версії
Лише його розпаковували- Достоинства:
- Оригінал
- Продавец DMS
Дуже дякуємо за те, що приділили час тому, щоб залишити нам такий чудовий відгук!
- ГригорийПродавец: DMS. Цвет: Black
Фото к моему предыдущему отзыву
- ГригорийПродавец: DMS. Цвет: Black
ОСТОРОЖНО ОБМАН!
Продавец намерено пытается завести неопытного покупателя в заблуждение и продать более дешевое устройство под видом более дорогого. В названии товара четко указано, что версия устройства Google Pixel 5 8/128Gb Just Black (Global Version) - глобальная, то есть для европейского рынка. К тому же, при разговоре с менеджером, я дополнительно уточнил информацию по глобальной версии и ответ был положительный. Но на отделение Новой почты мне пришёл вот этот "чистокровный самурай" ... Ну думаю, судя по иероглифам и маркировке, никаких сомнений в том, что это настоящая глобалка быть не может. Надо брать! Ладно, я просто иронизирую, на самом деле мне прислали версию для японского рынка G5NZ6. За кадром ещё лежит "евровилка" с переходником из радиодеталей за 10 грн. К тому же заводских пломб не было, коробка уже вскрывалась ранее, а я вроде как заказывал новый телефон, а не б/у. Поэтому продавец заслуженно получает свой низший бал.
Прошу администрацию маркетплейс "Розетка" обратить внимание на деятельность этого продавца.- Недостатки:
- Товар не соответствует описанию
- Продавец DMS
Добрий день, Григорій.
Дуже шкода, що вам не сподобався отриманий товар.
Товар, відправлений на замовлення має характеристики, що відповідають заявленим на сайті, прошивка глобальна, що оновлюється по повітрю. Тобто смартфон виконує свої споживчі функції незалежно від регіону, де його планує використовувати клієнт.
На доданому фото до відгуку видно, що телефон в плівках (не був у використанні). Товар новий, має повний комплект та необхідні пломби.
Бажаємо вам вдалих інтернет-покупок. - Игорь
Вы хотели поставить низший бал продавцу, а поставили низший бал телефону. Как будто этот телефон такое Г, что не заслуживает больше одной звезды.
- Алексей Я***
Разница японской версии в не отключаемом звуке сработки камеры. Ну естественно, он должен быть разблокирован от оператора продавцом.