Топи продажів

Оценка пользователей 4.11/5
  • Отзывы про товар продавца MIRON
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Замовляю вже вдруге. Нажаль, цього разу прийшов недокомплект.
    Не було 4 заглушки

• Оксана Г***

Купую вже вдруге.
    Перша дуже порадувала, тому вирішила купити у цього ж продавця. Але на цей раз не поклали чотири заглушки, та і якість гірша. Трубка погнута. Було не приємно (((

Достоинства:
    Зручно для маленької кухні
    Недостатки:
    Недокомплект
  • Маріне В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Поняла почему микроволновка не становится в органайзер: у меня одинаковые по высоте полки. Значит, у другого комплекта обе полки на коротких стойках и высотой микроволновка не входит.
    Да, и одной заглушки нет.

Достоинства:
    Всё бы хорошо, ...
    Недостатки:
    Но нет одной заглушки.
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

За свої гроші нормальна полка

• Зоя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Дуже проста конструкція,підійде як для не тяжких дрібниць,ну не як не для мікроволновки.Хитається,нестійка.Також мене засмутило,що немає 1 заглушки.

• Козаченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Не стає на мікрохвильовку. Мікрохвильова вища.

• Продавец  MIRON

Нам прикро, що виникла данна проблема! Ви перевіряли за розмірами які вказані в описі ? Можливо вона не підходила до вашої мікрохвильовки

• Надежда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Удобная вещь в хозяйстве, но надо подбирать, чтобы полочки были решеткой сделаны, а не просто полосы

Достоинства:
    Защищает мультиварку и нет необходимости ставить посуду на мультиварку, появилось больше места для посуды и других кухонных принадлежностей, очень удобно наличие крючков
    Недостатки:
    Большие растояния между прутьями, надо что-то придумывать для размещения посуды малого диаметра. Жаль, что об этом никто не писал
  • Чечко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 2

Соответствует размерам и фото.

• Игорь Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик

За свои деньги нормальная полка

Достоинства:
    Легкая, есть крючки для полотенец, регулируется ширина
  • Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик

Нормальна полиця за такі гроші. Якщо не навантажувати важкими предметами, то доволі стійка. Головне фото зовсім не співпадає з реальністю. Поличок дві, а не три і на них треба покласти якісь дощечки щоб використовувати під дрібні речі. В іншому випадку вони просто проваляться.

Достоинства:
    Регулювання ширини
    Недостатки:
    На головному фото три полиці, а по факту дві.
  • Юля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик

Відмінно, дуже зручна в користуванні.

Достоинства:
    Зручність, ціна
  • Виктория Г***

Свою задачу выполняет.

Достоинства:
    Металлическая, раздвижная. Можно купить ещё одну и поставить сверху, как конструктор.
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик

Містка, в гору можно ставити досхочу - це те що треба, але в коробці не було пластикових насадок - 2шт.

Достоинства:
    містка
    Недостатки:
    пластиковые прозрачные накладки на полку 2 шт - цього не було.
  • Віктор Б***

Ергономічна, все вмістили.

Достоинства:
    Ергономічна, все вмістили.
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Органайзик

Коли не має місця поряд а в гору можно ставити досхочу ) то це те що треба, на максімум роздвигати не раджу, та перевіряйте коробку - пластиковые прозрачные накладки на полку - 2 шт - в мене цього не було (

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    пластиковые прозрачные накладки на полку - 2 шт - не було
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Белый / Серый

Полиця зручна і підійшла чудово.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    На полицях немає накриття, - приходиться вигадувати самому.
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Олег! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)

• Марина М***

Товар якісний. Рекомендую.

Достоинства:
    Відповідає зображенню.
    • Продавец  InTrend

Доброго дня, Марина! Дякуємо за довіру до нашої компанії та Ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Белый / Серый

Товар якісний, відповідає фото та опису. Дуже зручно, що має регулювання в ширину. Може бути використаний в будь-якому приміщенні.
    Продавець доброзичливий, рекомендую.

Достоинства:
    Компактність. Надійність.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  InTrend

Добрий день, Олена! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)

• Карл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Белый / Серый

Все отлично, заказ получен быстро

Достоинства:
    Удобная
    • Продавец  InTrend

Добрий день, Карл! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)