Отзывы покупателей о Массажный коврик Аппликатор Кузнецова + валик массажер для спины/шеи/ног/стоп/головы/тела OSPORT Pro (apl-011) Черно-бирюзовый

• Елена М***

Дуже задоволена

• Продавец  CHAMPS

Олена,дякуємо за довіру та позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням )

• Наталя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Гарний килимок.Купила для розслаблення м'язів шиї. Приємне поколювання та тепло після лежання на ньому.

Достоинства:
    Гарно масажує
    • Продавец  CHAMPS

Наталія, дуже вдячні Вам ,що ділитися своими враженнями після тривалого використання комплектом!Бажаємо Вам чудових результатів та гарного настрою)Завжди Вам раді)

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Достатньо гарний,на перший погляд))

Дякуємо за замовлення) Приємного використання

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок гарної якості.Валик хорошої довжини.Опис відповідає дійсності.Дякую!

Достоинства:
    Зручний розмір та конфігурація.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  CHAMPS

Ольга,дякуємо за відгук! Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Отличный коврик, качественный и удобный!

Достоинства:
    мягкая подушка
    • Продавец  CHAMPS

Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Килимок дуже гарний !!! Рекомендую!!!

• Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Дякую за швидку відправку) килимок дуже гарний,допомагає розслабитися)

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Вайда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Коврик класний, задоволена . Рекомендую.