- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Ваги суперові.
- Достоинства:
- Вимірює до 1000 них.
- Недостатки:
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Мені сподобались ці ваги, дуже чіткі, зручні та точні. Єдине, що щось обʼємне не дуже комфортно важити
Подобаються. Тільки почав використовувати. Працюють поки що відмінно
- Вадим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Ваги справдили очікування.
Працюють добре.
Без негативних зауважень.
Товар і продавця рекомендую. - Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Нормальні ваги
Ціна/якість у балансі. Справдили очікування.
- Семак І***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
дійсно хороша річ
- Скрипкина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Хороші ваги!
Після калібровки показують все чітко. Замовила для зважування медичних препаратів моєму улюбленому песику. В комлекті з вагами поставляються тара, гиря на 50 гр., пінцет та 2 батарейки.Дякую продавцю за зворотній зв'язок, і за швидку відправку!!! Бажаю продавцю більше покупців!- Недостатки:
- Нема.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Покупкою задоволений.
Рекомендую продавця та товар.- Достоинства:
- Точні ваги. Повний помплект.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Після калібрування все окей. Повний комплект (навіть батарейки)
- Достоинства:
- Якість товару
- Недостатки:
- Довгий час доставки до пунктів видачі Розетки
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Все працює добре. Листування з продавцем приємне, допомогли зі скорійшою доставкою
- Достоинства:
- Працюють добре
- Недостатки:
- Павел Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Пришли весы, калибровку им сделал, благо есть инструкция внутри, правда на английском языке но по кнопкам я всё понял. Жаль что нет оплаты в отделении розетка, а у меня потребовали 100% предоплату на сайте. Ну, продавец не обманул и выслал норм товар. Пять с плюсом
- Достоинства:
- Работают точно
- Недостатки:
- Не нашёл
- Продавец Buy Trends
Павло, дякуємо Вам за відгук) На даний час оплата при отриманні є при відпрвленні Новою Поштою. В магазини Розетка на даний час товари відправляються тільки по передплаті.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Треба було для точного розподілу таблеток для собаки. Ці ваги тільки і підійшли, бо купивши більш дешеві з точністю в 0.01 -похибка була в 0.04, що унеможливило правильний вимір.
- Достоинства:
- Точні, зручні, є чаша і гирка, батарейки в комплекті.
- Недостатки:
- Трохи не зрозуміла чому гірку 50- грамову показує як 50,101, але таблетку зважує вірно, тому калібрувати не хотілося б.
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Отличные весы
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Хлопець задоволений, мішає собі рідину для вейпу за допомогою цих ваг)
- Достоинства:
- Компактні, точні
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Довелося придбати оскільки виникла потреба зважувати ліки для кішки (у дуже малій грамовці). При цьому, купувати якусь "професійну модель" - ну точно не наш випадок. В цілому, ваги виконують свої функції. Є невеликий мінус - періодично після ввімкнення (у т.ч. коли вмикалися та калібрувалися вперше) - самі по собі почали зважувати ... напевне повітря... по +1-2 мікрограми на секунду... Те ж саме було й під час калібрування - не виходило відкалібрувати упродовж 2-3 хвилин. Наприкінці все ж таки перестали зважувати привида. Загалом - можна використовувати з певною уважністю до цих нюансів
- Достоинства:
- Достатньо точна вага у порівнянні з більш дешевими аналогами, наявність калібрування
- Недостатки:
- Періодично самі по собі додають вагу навіть коли нічого не зважуєш; Доводиться часто калібрувати
- Продавец Buy Trends
Добрий день, ваги можуть реагувати навіть на протяги - тут встановлений дуже чутливий датчик. Можна спробувати закривати прозору кришку при зважуванні
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
До этого пользовался Profield TS-C06, но эти весы — просто небо и земля: точность выше, работают быстрее, да и пользоваться ими гораздо удобнее.
- Достоинства:
- Качественные, точные, с хорошим внешним видом
- Недостатки:
- Не нашел
- Продавец Buy Trends
Олександр, дякуємо Вам за відгук)
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Отличные и точные весы. При определенной последовательности действий можно даже использовать достаточно увесистое ча хе в качестве тары.
Материалы приятные на ощупь, не ощущаются дешёвыми.- Богдан
хіба чахе не важить більше, аніж 50г? чи не виведе із ладу ваги значно більше навантаження, аніж рекомендоване для них?
- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Замовляла для медичних цілей, все працює. Дякую!
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
В користуванні майже рік. Відміна точність, легко в експлуатації, зрозуміла інструкція. Рекомендую
- Достоинства:
- Точність, надійність, легкість в калібруванні
- Недостатки:
- Не виявив
- Ангеліка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Чудові точні ваги, в комплекті є ємність для сипучих продуктів, пінцет та гирька для калібрування
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Чудові ваги. Обосливо допомогла кришечка у вітряну погоду на вулиці зважувати дуже зручно.
- Достоинства:
- Є кришечка
- Недостатки:
- не знайшов
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Під мої потреби - те що треба)) Точні, зручні.
- Достоинства:
- Точність, ціна
- Недостатки:
- Немає, як на мій погляд
- Терешко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Чудові ваги. Неймовірна точність. Вони дійсно демонструють до тисячних граму.
З ними відміряти такі маленькі дози неймовірно зручно і легко.
Є підсвічування. З ним видно добре при поганому освітленні. Якраз достатній рівень: і видно, і не сліпить.
В комплекті є додаткові аксесуари, які стали в нагоді.
Працюють від ААА. З акумуляторами вистачить на довго.
Ціна доступна.
Вдячний за цей товар!
Він неймовірно виручив мене!
Користуюсь з задоволенням!- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Жодних
- Продавец Buy Trends
Ярослав, дякуємо Вам за відгук на наші ювелірні ваги. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені)
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Быстрая доставка
Весы работают отлично
Рекомендую - Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Чудові. Рекомендую
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Ваги йдуть як ювелирні. Брав саме для вимірювання чаїв та трав в ложках. Розмір взважувального стенду для цього занадто малий та незручний, але це вирішується, якщо поставити на верх обрізану пластикову банку від сметани (5г) та насипати туди потрібне.
- Достоинства:
- Ваги реально на диво вимірюють з точністю 0,001 г. Бомбові.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Ваги досить точні, ще ні разу не підвели у зважуванні. Покупкою задоволений. Рекомендую.
- Достоинства:
- Точність та надійність.
- Недостатки:
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Класс
- Достоинства:
- Очень хорошие
- Недостатки:
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
норм )
- Достоинства:
- Брал дешевле
- Недостатки:
- Подорожали
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Не рекомендовал бы их для измерения миллиграммов. Если вам нужна точность до сотой грамма и выше — проходим мимо. Очень вонючий пластик.
- Продавец Buy Trends
Доброго дня, Антон. Це дуже точні ваги. Можливо ви встановили їх на не зовсім рівну поверхню. Спробуйте зробити тарування.
- Кролевецкий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Пока всё нормально.
- Достоинства:
- Работает. Перестанет - напишу
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Все відмінно, дякую продавцю
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Покупаю второй раз,отлично выполняют свою работу
- Достоинства:
- +++
- Недостатки:
- Жанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.05
Дякую за швидку доставочку, ваги дуже сподобались, рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Точність
- Недостатки:
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Наибольший предел взвешивания: 0.1
Хорошие весы
- Недостатки:
- Не обнаружено