Отзывы покупателей о Карниз Quadrum Заглушка 400 см двойной черный матовый 25/19 мм гладкая (кольца с крючками)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 200

Дуже гарно виглядає! Продавцю окрема подяка за вирішення питання. Відповідальність на найвищому рівні!

• Анатолій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 240

Купую вже вдруге, друг побачив і йому сподобалось, то зробив повторний заказ.

Достоинства:
    Якісний метал та колір. Все було в наявності, нічого не загубили. Все якісне
    • Продавец  AtHome

Дякуємо за покупку та відмінну оцінку товару, приємно, що задоволені. Легкої та довговічної експлуатації!

• Василий.
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Отличный, красивый и стильный.

Достоинства:
    Нормальный карниз
    • Продавец  AtHome

Дякуємо за відгук і високу оцінку, приємно, що задоволені результатом покупки. З повагою, AtHome

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Гарний карниз за свої гроші, швидко відправили, гарне упакування!

Достоинства:
    Гарні
    • Продавец  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені. З повагою, AtHome

• Яна Р***

Чудовий
    Виглядає ну просто

Достоинства:
    Легко кріпиться
    Недостатки:
    Трішки більше кілець би
  • Валентин Б***

Все чудово

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 200

Це пожежа! Карниз вартує своїх грошей на всі 146%. Повністю металевий, навіть бокові заглушки. На стіні тримається наглухо, навідміну від схожих пластикових моделей. В комплекті з кожним кронштейном по 6-граннику. І так, металеві кільця шумлять добряче але то таке.

Достоинства:
    Металевий, якісне фарбування, в комплекті ключі для збірки
    • Максим К***

Добрий день. Підскажіть будь ласка, а дюбелі були у комплекті? для того щоб тримався кронштейн. Чи треба буде свої брать? Дякую

• Володимир М***

Якісь були, не використовував. Свердлив отвір свердлом на 3мм прямо в цеглу й закручував туди напряму саморіз по металу. Так міцніше та надійніше.

• Максим К***

Дякую за відповідь!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Дуже стильно виглядає.гарне кріплення. Відразу запитайте про додаткові кільця в наборі лише 30ш

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 400

Відповідає всім заявленим характеристикам. Зручний і стильний

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 400

Очень красивый и современный карниз , крепкий в креплении

• Станіслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Неочікувано дуже добротний карниз, пофарбований якісно, навіть вагу має той метал. За такі кошти, я, очікував щось з пластмаси але ні. Менеджер приємний в спілкуванні, так що я, раджу цього продавця ! Тим паче, там ну дууже великий вибір.

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Взагалі немає
  • Ростислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 240

Всі прийшло ціле і вчасно

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Купил 3ех метровый карниз в спальню. Оказался немного длине чем рассчитывал. Не проблема, укоротил электролобзиком. Внешний вид отличный. Цена соответствует качеству. Единственный минус - шум из-за трения колец о карниз при открытии шторы.

Недостатки:
    Металлические кольца издают неприятный громкий звук из-за трения о карниз при открытии штор.
    • Продавец  AtHome

Доброго дня) Можемо запропонувати тихі вставки для кілець, завдяки яким кільця будуть рухатись безшумно)

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 200

Очень довольна покупкой. Взяла себе такие карнизы на все окна. Чёрного цвета. Смотрятся великолепно! Качественные. Если будет необходимость, обязательно закажу ещё. И продавец великолепно мне все подсказала и рассказала. За сервис отдельное спасибо! Рекомендую однозначно.

Достоинства:
    Цена. Красивый. Качественный.
  • Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 300

Добросовестный продавец, карниз пришел с полной комплектацией, быстро.

Достоинства:
    Отличный карниз, легкий, стильный, недорогой!
  • Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Черный. Длина: 400

Якісний товар та приємний продавець.
    Помірна ціна.
    Рекомендую