- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Магазину Розетка подяка за швидку доставку!
Якість батареї не дуже, заряд не більше 60%- Продавец 100percent
Осткільки товар новий, рекомендуємо зробити декілька повних циклів розряд заряд. Емність АКБ набере свою повну ємність.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Мені здається що в цьому акуму характеристики не відповідають дійсності. Рідний акум тримав при середньому навантаженні до двох суток, а цей до вечора не дотягує.
- Достоинства:
- Новий
- Недостатки:
- Не тримає і суток
- Продавец 100percent
Оскільки акумулятор новий повинен пройти деякий час, також повні цикли розряду-заряду, для розгону і набору повної ємності.
- Володимир В***
Ну якщо так , то при покращенні відразу зміню свій відгук і добавлю зірочки.
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Я тоже оказался одним из пострадавших. Заказывал батарею отцу. Пришла полностью не рабочая. Даже 1 процента заряда не было. Решили обратно отослать за свой счёт в обмен на новую. Договорились о небольшой компенсации. Пришла новая батарея. 3 - х дневное тестирование показало, что батарея не пригодна для использования. После 50 процентов телефон выключается. Компенсации за доставку я так и не добился. Вторую батарею уже не отслыл. Плюнул на все это. Купили новый телефон отцу. Категорично не рекомендую заказывать у этого продавца. Впервые столкнулся с таким сервисом на розетке. Очень жаль что компания предоставляет маркет плей продавцам, которые намерено продают некачественные товары. Этот отзыв оставил с надеждой, что политика компании будет пересмотрена в следствии чего данные эксцессы будут невозможны в дальнейшем.
- Продавец 100percent
Вітаю, нажаль у всій електрониці буває брак, тому і даємо гарантію 12 місяців! Вам зателефонують і погодять обмін!
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Проблема решена
Батарея с первого дня не держала заряд, а сейчас вообще максимально заряжается до 48%. Было бы хорошо сделать обмен
- Достоинства:
- Недостатки:
- Привезли брак
- Єфіменко К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Проблема решена
Ці батереї - китайська лоторея.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Таке враження, що одну батарею продають наступному покупцю. Прийшла розряджена до 50%, заряджається до 100%, в роботі розряджається до 50% та вимикає телефон.
- Продавец 100percent
Добрый день! Порой АКБ может себя вести не корректно, мы без проблем можем сделать вам обмен
- Ефименко К***
100percent, звяжіться зі мною, з приводу заміни.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
не виконує своїх функцій
- Недостатки:
- Прийшла розряджена, не заряджається
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Проблема решена
Доброго дня, батарея не працює приїхала було 50% заряду. Телефон постійно вимикається при заряді 70%, не тримає заряду. Прошу вирішити проблему.
- Продавец 100percent
Добрий день. Ірина ми з вами звяжемось найближчим часом для вирішення даної проблеми.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Проблему вирішено. Дякую
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Добрий день. Батарея прийшла заряджена на 52 відсотки. При повністю зарядженій батареї , по мірі використання, телефон вимикається при 52 відсотках. Підкажіть в чому полягає проблема?
- Продавец 100percent
Добрый день! В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист, для решения проблемы!
- Девак А***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Зарядив, працює.
- Достоинства:
- На вигляд - норм.