- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Lady Sovershenstvo. Размер: 46. Цвет: Черный
Штани відходили 2 роки в холодний сезон. Своє відпрацювали.
- Достоинства:
- Якість відповідає ціні, носяться осінь, весна і нехолодна зима
- Недостатки:
- З часом розтягуються. Довелося ушивати по боках. Але тримаються, я вважаю, краще, ніж легінси без застібки
- Nat B***Отзыв от покупателя. Продавец: Lady Sovershenstvo. Размер: 42. Цвет: Черный
Впечатление ужасное, хорошо что хоть деньги вернули
- Продавец Lady Sovershenstvo
Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже прикро, що Ви залишилися незадоволені замовленням. Ми відповідльно ставимося до якості обслуговування наших клієнтів та якості товарів, які їм пропонуємо. А тому завжди готові прийняти обмін та повернення із будь-якої причини (не підійшов розмір, не сподобався колір чи тканина тощо).
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Lady Sovershenstvo. Размер: 42. Цвет: Черный
Брюки гарної якості. Не дуже теплі. На весну або осінь. Але на жаль не підійшов розмір. На параметры 88-68-90 розмір 42 - малий. Вони не дуже тягнуться. З поверненням проблем не було. Дуже швидко повернули кошти. Магазин рекомендую! Дуже гарне обслуговування!
- Продавец Lady Sovershenstvo
Олено, щиро вдячні за зворотній зв'язок, розуміння та високу оцінку нашої роботи! Ми відповідаємо за якість наших товарів та завжди відкриті до вирішення будь-якої проблемної ситуації. Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами)
Всю одежду ношу 46-й размер, но этот 46-й не застегнулся(
Хочу поменять.- Достоинства:
- Приятные наощупь, хорошо тянутся
- Недостатки:
- Маломерят
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Lady Sovershenstvo
Доброго дня, Лесю, ми завжди приймаємо товар на обмін або повернення, навіть, якщо просто не сподобалась модель, оператор вже звязався з Вами для уточнення питань, дякуємо!
- МайяОтзыв от покупателя. Продавец: Lady Sovershenstvo. Размер: 50. Цвет: Черный
Брючки замечательные. Нужно брать на размер меньше. Спасибо!
Добрий день.
Дякуємо за відгук. Приємно, що Ви залишились задоволенні покупкою. Якщо Вам не підійшов розмір, ми приймаємо товар на обмін та повернення!
Завжди Вам раді!