- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Задоволена співпрацею з магазином.
Отримала відповіді на всі запитання, оформила і забрала вже на наступний день. Дуже оперативно. Брала на подарунок, надіюсь якість буде хороша.- Достоинства:
- Все класно
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Замечательный набор. Быстрая доставка. Инструкция на англ языке, но все понятно. Рисунки получаются яркие
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Теплая, горячая вода результат один, загуститель берется комками, которые не размешиваются. В результате краски разливаются жижей болотной.
Я так думаю это из-за просроченного срока годности. Довод к этому - отсутствие даты изготовления и срока годности на коробке.
Также минус инструкция только на английском.
Короче полное разочарование((((- Продавец gLee
Доброго дня! Нам дуже шкода, що у Вас склалась така ситуація. З Вами зв’яжеться наш менеджер, щоб з’ясувати причину та вирішити дане питання.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Мені набор прийшов не якісний, що дуже засмутило. Порошок в наборі затверділий, а піднос побитий. Тому не раджу купувати цієї торгової марки товари.
- Продавец gLee
Доброго дня! Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Це перший випадок з даним набором. З Вами звяжеться менеджер для заміни товару або повернення коштів. Гарного дня!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: gLee
Дуже крутий набір. Давно хотіла його, та діти були маленькі. От сьогодні нарешті малювали, дітям 4 та 6 років було цікаво. Та що там дітям, я задоволена дуже!!
- Достоинства:
- Яскравий, гарні картинки виходять
- Юлия Ш***
Підкажіть яким чином ви позбавляли загущувач?скільки чекали, як у вас вийшли такі яскраві картини й останне питання скільки разів модна використовувати одну й ту саму воду!
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Замовляли донці на день народження! Набір чудовий! Ціна дорівнює якості! Все прийшло гарно запаковане і вчасно. Донька в захваті. В наборі є все необхідне для створення картин: інструменти,папір,фарби і порошок. Фарб і порошку вистачає надовго. Дякуємо магазину за чудову роботу!
- Наталия
В трохи теплу воду 3 мірні ложки порошку (по інструкції 2 ложки, але мені здалось то мало) добре розмішала і десь години 3 воно стояло. Розмішала в мірному стакані.
Яскраві - декілька шарів фарби) одної води вистачило на 7 малюнків. Після кожного малюнку я прибирала залишки фарби з поверхні звичайною серветкою. В інтернеті можна пошукати майстер класи по малювання в техніці ебру
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Отличный набор. Красок хватает очень на долго. Порошка для раствора тоже достаточно. Дети творят с удовольствием. Да и взрослые тоже)
- Достоинства:
- Качественный, на долго хватает
- Недостатки:
- Мало бумаги в наборе
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Ещё не открывали, но уверена, что дочка будет в восторге)
Отдельное спасибо за подарочек- Достоинства:
- Быстро отправили. Доставка бесплатная. Положили подарочек!
- Недостатки:
- Не нашла
- Алена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Очень классный набор, советую,ребенок довольный.
- Достоинства:
- Очень быстро доставили.
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: gLee
Очень понравился набор. Главное все правильно и зарее подготовить. Дочка была счастлива от процесса рисования!