- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Orange
Гарна якість. Виконують свою функцію. Швидка відправка . Зауважень немає. Все добре
- Продавец Mr Stelki
Катерина, дякуємо Вам дуже) приємно чути, що Вам все підійшло)
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Yellow
Гарна якість, затискач для носа - м'який, але зі своєю функцією справляється на 100%
- Продавец Mr Stelki
Вікторія, Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Купила для ребёнка рюкзак очень довольна осталась вместительный водонепроницаемый подойдёт для дитей и взрослого
- Достоинства:
- Водонепроницаемый вместительный
- Продавец Mr Stelki
Ірино, дякуємо за відгук! Раді, що рюкзачок прийшов Вам у нагоді.
- Бондарь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Lime
Набір складається з 2-х пар беруш (анатомічні та «ялинкою»). Сьогодні в басейні користувався обома. Дуже м’які та невагомі. Зовсім не відчуваються і з основною функцією спраляються на всі 200%. Раджу всім, хто плаває. Щоб не думати над втратою шнурок прив’язав до резинки окуляр.
І, да. Уважно читайте інструкцію (додається з комплектом)!
Окрема подяка продавцю. Дуже уважний, контактний та оперативний.- Достоинства:
- М’які. Зовсім не відчуваються та захищають від потрапляння води
- Продавец Mr Stelki
Сергій, дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що покупка прийшла Вам у нагоді.
- КатяОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Black
Для плавання круто! Нарешті в ніс не затікає вода, лише через хвилин 20 починає боліти ніс від стискання, але зняти на 2 хвилини і потім знову комфортно
- Продавец Mr Stelki
Доброго дня шановна Катерина! Дуже дякуємо за відгук. Ми раді, що допомогли вирішити Вашу проблему :) Будемо раді бачити Вас знову)
- Сергуткина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Blue
Комплектація відповідає заявленій - зажим та беруші, виготовлені із силікону, кейс для зберігання та стисла інструкція по використанню.
Вічливий продавець !
Рекомендую !- Достоинства:
- Стильний дизайн, якісний китайський силікон, швидка доставка від продавця.
- Недостатки:
- Потрібно спочатку випробувати у басейні )
- Продавец Mr Stelki
Светлана, дякую за Ваш відгук!
Сподіваємося, що даний комплект буде приємним для вигористання у басейні! З повагою, команда Mr Stelka.
- Артем Д***Продавец: Mr Stelki. Цвет: Lime
Раджу всім хто любить плавати.
- Достоинства:
- На свою ціну доволі хороша якість. Цілком задоволений.
- Недостатки:
- Як на мене при такій ціні, недоліків немає.
- Продавец Mr Stelki
Артем, дякуємо за відкук :) Бажаємо приємного Вам плавання!