- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: 4Line. Цвет: Черный
Хороша парасолька. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка і компактна парасолька
- Недостатки:
- Червний логотип на ручці вибивається із загального стриманого дизайну
- Продавец 4Line
Доброго дня, Володимире! Ми раді, що Ви гідно оцінили якість придбаної парасольки. Зверніть увагу, що на неї також діє офіційна гарантія. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Victory-time. Цвет: Черный
Супер парасолька для авта. Стала в нішу, легенька, механізми працюють.
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
- ніт
- Продавец Victory-time
Дякуємо за відгук!
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: T-K Shop. Цвет: Черный
Забарвлення в клітинку вибрав бо це більш цікаво чим просто чорний, не прогадав, виглядає чудово. На вагу надзвичайно легкий, але враження дешевки не справляє. Все виглядає як добре зроблений предмет, відкривається не жорстко. Взагалі все сподобалось.
Червона кнопка і відмітка. Так це брендове і анітрохи не псує вигляду, навпаки показує як "відповідальний" момент, так і акцентує марку. Тут десь читав що деяким це (червона крапка), здається недоречним, то певно що їх смаку вистачає тільки на те щоб було "все облито однаковою фарбою", і це якби є верхом дизайну.
Обслуговування продавця відмінне, дзвінок швидко, відправили вчасно, запаковка що ледь докопався. Дякую.- Достоинства:
- Дуже легкий, мягке відкриття, рекспентабельно виглядає.
- Недостатки:
- Поки не знайшов. Маю надію що так і буде.
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: СтриМ. Цвет: Синий
Соотношение цены и качества .
- Достоинства:
- Качество.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BLAST
Проблема решена
Матеріали виготовлення якісні.
Чохол зручний, на блискавці.
Маю також парасольку(автомат) марки "Doppler", там якість матеріалів така сама, а ручка трохм краще, без люфта з'єднана зі штангою.
Приїхав без чеку.
Гарантія насправді 1 рік, зі слів продавця.
Підтвердити покупку в разі чого, немає чим.- Достоинства:
- Матеріали виготовлення
- Недостатки:
- Збірка ручки. Гаранія.
- Продавец BLAST
Доброго дня Олег. Гарантія на парасольку 5 років. Продавець помилився, вибачте за незручності.
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BLAST
Отличный зонтик. Да еще с гарантией от производителя - я такого не видела))
Германия, что тут еще сказать - светоотражающее напыление на окантовке, качественная фурнитура, плотная ткань. Рекомендую!- Достоинства:
- все
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BLAST
Стильна та надійна чоловіча парасоля, зі щільного матеріалу. Відмінно захищає від дощу