Отзывы покупателей о Сухой корм Purina Pro Plan Veterinary Diets Small&Mini Adult Sensitive Digestion Lamb Сухой корм с мясом ягненка для взрослых собак мелких и карликовых пород 7 кг (7613036611329)
- Александра Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Заказываю этот корм здесь уже не в первый раз. Все быстро и четко .
Корм хороший- Достоинства:
- Быстро связывается продавец.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Все добре
- Савельєва С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Гарний корм.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Хороший корм
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує❤️
До наступних зустрічей!
- Олександра З***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Корм чудовий, собака такий їсть із задоволенням
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Прислали не такой как фото,на сайте. Заказывал 0.700 г. пачку.
- Елена Р***Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Прислали не той корм, що замовляла...((
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Нам дуже важлива думка клієнтів.
Ми врахуємо зауваження і наш менеджер сконтактує з Вами для найшвидшого вирішення ситуації.
Дякуємо за зворотній зв‘язок!
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Всім привіт. Давно не лишала відгуків, але від отриманих емоцій вирішила висловитись:
Найперше, доставка від розетки. Зіпсувались! Розумію зараз не легкий час, але для чого писати термін доставки, а потім ще її переносити. Стали доставляти занадто довго.
По-друге, саме замовлення! прислали не той вид корму. Замовляла звичайний із м'ясом ягняти, а надіслали для собак із чутливим травленням.
За весь час чекань, ми встигли доїсти всі залишки, тому корм забрала, бо не хотіла ще бігати магазинами.
Добре, що замовила пачку на 700 гр, а не великий мішок!!
Більше замовлення не повторю! ні в покупця, ні в розетці.- Недостатки:
- Прислали не той вид корму!
Добрий день, Катерино!
Мене звати Вікторія - менеджер.
Вибачте, але Ви і замовили корм для собак з чутливим травленням. В назві корму та в описі вказано, що корм для чутлвиого травлення з ягням.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Раніше експеріментували з кормами, проте собака не завжди хотів істи куплене. Але цей корм його влаштовує ідеально. Рекомендую!
ПСС. Іноді можна і людині поласувати цим кормом. Під пиво дуже гарно заходить! ;-)- Достоинства:
- Стабільний апетит у тваринки.
- Недостатки:
- На мій погляд - немає.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Перевірено: собака з'їв і висрав.
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Мы не пробовали,поэтому судить не можем.
- Достоинства:
- Собака ест.
- Недостатки:
- Бывает не ест.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Моєму йорку вже 9 років, раніше їв домашню їжу. але згодом почалися проблеми з шлунково-кишковим трактом і нам прийшлося довго шукати альтернативу. Іііі ура!!!! Ми її знайшли!!! Це корм PURINA мій улюбленець їсть його із задоволення
- Мила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Рекомендовав вет для капризулі, то ми вам рекомендуємо!
- Достоинства:
- Якість, спецпризачення, файні какулі))))
- Недостатки:
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Відмінний корм
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Корм понравился нашему Йорку. Рады. До этого, этой же серии с лососем не хотел кушать. Товар пришел быстро, как всегда. Проблем не было.
- Достоинства:
- Понравился собачке
- Недостатки:
- Анастасія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Собака кушает с удовольствием
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Доставили вовремя.
- Достоинства:
- собака довольна))
- Недостатки:
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Улюблений корм нашого йорка, якому 9 років і більшості зубів у неї вже немає(
Інші фірми корму їй важко було жувати і вона практично відмовилась їсти. Добре, що спробували цей і все чудово - їсть із задоволенням. Вже третій раз беремо велику пачку 7кг - це вигідно. Рекомендую.- Достоинства:
- Досить малі гранули - підійшов для старенької собаки з малою кількістю зубів.
- Недостатки:
- Немає.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Отправили быстро. Все хорошо. Собачка кушает с удовольствием.
- Достоинства:
- Собаке вкусно. Отправили быстро.
- Недостатки:
- Нету.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Начались проблемы с животиком, очень тяжело и мучительно подбирали корм, тот который она ела - от него несло, от других отказывалась. Когда купила этот корм - все поменялось (ттт), кушает хорошо, переваривает отлично и, как выше писали, он не надоел быстро, вот уже вторую пачку беру.
- Достоинства:
- Хорошая цена, отлично ест, хорошо переваривается
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Альбина В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Супер,моя чихуашу вообще отказывалась от кормов,но попробовав пурину для маленьких пород ей понравилось,грызла за обе щеки)меня это радует
- Достоинства:
- Корм супер
- Недостатки:
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
З трьох собак дві їдять, а старша носом круте бо у провідному вже віці. Вона у мене "Галя балувана", щоб їй тільки першій давали, бо їсти потім не буде. А так усе добре.
- Достоинства:
- Купив і довго не заглядаєш, моїм трьох кілограмовим на довго вистачає.
- Недостатки:
- Немає недоліків.
- Татьяна М***
З трьох собак дві їдять, а старша носом круте бо у поважному вже віці. Вона у мене "Галя балувана", щоб їй тільки першій давали, бо їсти потім не буде. А так усе добре.
Переваги: Купив і довго не заглядаєш, моїм трьох кілограмовим на довго вистачає.
Недоліки: Немає недоліків.
- Артём Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Добрий корм для Джек Рассела
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Все добре.
Буду замовляти ще. - Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Чудовий корм, собачка із задоволенням їсть)
- Катя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Чудовий
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Ок.
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Швидка доставка. Актуальна ціна. Товар в наявності.
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Як тільки перейшли на цей корм, алергія пройшла
- Ксенія
у моїй собаки теж, задоволена кормом
- Сергей Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Animals. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Все нормально отправили сразу цена пока устраивает
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Дякую, корм гарний, добре заходить нашему пуделю Джері. Доставка трошки довше "укрпоштою" ніж "нова пошта", але перевага в тому що меньше за доставку сплатила з м. Кам'янське в Києв доставка коштувала 31 грн + 0,75% від стоїмості накладений платіж, дякую, все добре, приємно здивована. Будемо звертатись ще.
- Достоинства:
- Ідеально
- Недостатки:
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Спасибо большое за хорошие скидки , срок годности отличный )
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Чорна кішка. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Дякую.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Корм хороший.
- Достоинства:
- Корм собачці подобається
- Аленп Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Йорк ест с удовольствием.
- Достоинства:
- Не бурлит в животике.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Вадим С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
В мене шпіц. Нам попалась дуже чутлива собака. Якщо вона з'їсть щось на вулиці чи інший корм, то починає чухатись , блювати. Тому за годуванням ми слідкуємо ретельно. Корм підбирали саме під нашу ситуацію, майже рік з нами і тьфу тьфу все добре. Купуємо одразу великими упаковками, особливо зараз, аби був запас.