Отзывы покупателей о Коробка органайзер для наушников/флешек (чехол, холдер) (2601214203)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Якісний органайзер, приємний на дотик.
Помістився навіть ssd диск- Достоинства:
- Виісткий, сіточка для дрібних флешок
- Недостатки:
- Жаль сіточка без застібки і назовні немає кріплення для ремінця
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Чохол нормальної якості. Продавця рекомендую.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Замовляла органайзер для флешек та навушників. Якістю товару та обслуговування задоволена. Зручно, особливо в дорозі.
- Достоинства:
- Якість, розмір (досить великий)
- Недостатки:
- Користуюсь місяць, недоліків поки не виявила
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Хороший, компактний органайзер. Швидка доставка та ввічливий продавець, рекомендую.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Використовую для зберігання флешок. Дістало їх шукати по всій квартирі. Аксесуар влаштовує. Дякую
- Достоинства:
- Швидкість доставки.
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук) Раді, що холдер вам сподобався)
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Дякую. Тепер мої навушники не як павутиння людини павука і все в одному місці.
Ще туди переїв провід зарядки.
Рекомендую
Магазин та менеджер супер.- Достоинства:
- Корпус твердий це дуже гарно та зручно з навушниками ні чого не станеться. Під сітку безпровідні навушники.
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Володимир) Раді, що чохольчик вам сподобався)) Нехай служить якомога довше)
- Станислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Качественная гарнитура для наушников, пользуюсь около месяца, ничего не порвалось
- Достоинства:
- Довольно большой кейс
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Станіслав)
Раді, що ви задоволені покупкою)
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Брав для зарядок і інших дрібничок, які постійно валялись в рюкзаку і постійно плутались. Тепер накінець-то порядок, ніяких плутаниць, не витягуєш одну річ і моток шнурків разом з нею, все на своєю місці, і місця цього в рюкзаку стало більше! Користуюсь постійно, органайзером задоволений.
- Достоинства:
- Зручний, великий
- Недостатки:
- За декілька місяців не побачив
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Чудовий органайзер для різних дрібниць та навушників
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Ілля) Користуйтесь із задоволенням)
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Брав не для наушеиків а для мишки Логітеч. Мишка прекрасно там ховається. Можна ьагато чого там ховати.
- Достоинства:
- Якість виготовлення.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Це саме те, що мені було потрібно для моїх нервів...Коли навушники не використовуються і лежать в кишені, то як правило, живуть своїм життям, сплітаються в надзвичайні по своїй складності морські вузли, при розплутуванні яких значна частина спокою і душевної рівноваги шурують у невідомому напрямку, як ковбої у вестерні на захід сонця...
Використовуючи дрібну моторику, одночасно з "чарівними" заклинаннями (іноді вголос і майже завжди нецензурними), ти входиш в стан дисонансу з внутрішнім і навколишнім світом, бо процесс розплутування є небезпечним для психіки і гармонії людського життя. А коли все має свою коробку, то і час економиться, і нерви в спокої)- Достоинства:
- Зручно, компактно, нерви щасливо плескають в долоні, у дівчини-менеджера приємний голос
- Недостатки:
- Недоліки і зауваження відсутні
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо, за такий розгорнутий вігдук)) Дуже раді, що чохол став у пригоді) Користуйтесь із задоволенням)
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Файно!
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук, Андрій) Користуйтесь із задоволенням)
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Удобно брать с собой в дорогу для наушников и можно положить небольшой адаптер или тонкий кабель короткий.
- Достоинства:
- Небольшой и качественно сделанный
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за ваш відгук, Оксано) Раді, що чохол вам сподобався) Користуйтесь із задоволенням)
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Black
Отличный чехол. Для моего transcend TS32gsjc10k подошел отлично. Все устраивает.
- Достоинства:
- Подходящий размер, материал, качество исполнения
- Недостатки:
- Не выявил
- Продавец LAVKA
Дякуємо за ваш відгук, Тарас) Раді, що чохол вам сподобався) Користуйтесь із задоволенням)