Отзывы покупателей о Навушники Sennheiser HD 599 (6313904)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Кирилл

Очень качественный, чистый звук
    Наушники очень удобные в использовании, носить можно хоть целый день, голова и уши от них не устают.
    Из придирок - это то, что амбушюры из ткани. Ткань, естественно, пачкается. Но зато не разлезутся как на кожзаме

Достоинства:
    Звук, качество
  • Оверченко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cream

Навушники для тих, хто шукає звичайний чистий та достатньо потужний звук. Без різних обробок так прикрас. Від них не потрібно очікувати стандартів звуку на 2024 рік. Коли штучно піднімають низькі та високі части та провалюють середину. Звучання в цих навушниках доволі рівне, можна навіть сказати пласке у порівняні з іншими. Але саме це мені і подобається в них. Тому що можна слухати композиції саме так, як їх задумали автори. Якщо це поп то чітко виділяються високі частоти та баси. Якщо рок, то чітко чутно середину (особливо гарно чути гітару) при цьому баси не лізуть вперед. Товаром задоволений. Серед бюджетних думаю одні з кращих.
    Навушники не важкі, можна носити не одну годину без відчуття втоми та дискомфорту. Немає пітніння вух та відчуття здавленості.

Достоинства:
    Чудовий звук. Достатньо гучності. Достатньо якісна збірка.
    Недостатки:
    Для свого цінового діапазону не виявлено.
  • Ярослав

Навушники гарні. Звук чудовий. Але немає тут кабелю з мікрофоном

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Cream

Все ожидания и надежды оправдались.

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam

Дуже приємний чистий звук. Тепер значно приємніше слухати музику.
    Також мене вразило, наскільки чітко я розчуваю, що і як саме говорять персонажі у фільмах, що вельми зручно, адже я вчу іноземні мови. Пожалів, що не придбав такі навушники раніше. Чудово показали себе в іграх. З увімкненою віртуалізацією об'ємного звуку (стандартна опція у windows) чітко зрозуміло, з якого саме боку лунають кроки чи постріли. І в цілому звук дуже об'ємний, що створює приємне враження заглиблення у гру.
    При цьому навушники відкриті, легкі та зручні, тому можна сидіти в них весь день не помічаючи. Завдяки відкритості можна спілкуватися з людьми не знімаючи їх, але при тому звук не виривається назовні так, як я очікував. Думав, що буду використовувати тільки дома, але насправді й на вулицю можна брати. Навряд чи хтось щось розчує.
    Є окремі кабелі для ПК і телефону.
    На диво, навушники чудово і гучно працюють з телефоном, думав не потягне. З ПК підключаю їх до материнської плати Asus ROG Strix Z390-E Gaming і вона чудово справляється. Також підключаю до usb аудіокарти asus u3 коли підключаю до ноутбука. Я гадаю, що якщо під'єднати їх до потужної аудіокарти звук буде ще якіснішим, але ще не мав можливості перевірити.

Достоинства:
    Зручність, звук, об'ємність звуку, відритість, змінні кабелі
    • AudioTeam

Здравствуйте!
      Благодарим за покупку и отзыв.
      Всегда будем рады видеть Вас
      среди постоянных покупателей.
      С уважением, AudioTeam!

• Андрей К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Cream

За такие деньги у них мало конкуренту по совокупным факторам, качество звука, удобство на высоте. "Домашние тапочки" сижу в них по 8 часов в день, в других наушниках уши горят даже если больше часа сидишь. Звук достойный, детальный, слышно все инструменты, типичный взрослый Sennheiser.

Достоинства:
    Звук, цена, удобство
    Недостатки:
    За эти деньги нет
  • Ткаченко И***
    Продавец: AudioTeam

Приехала распечатанная коробка, документационная брошюра sennheiser была просто в пакете почты. Вернул.

Достоинства:
    наушники топ за свои деньги
    • Продавец  AudioTeam

Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за надану інформацію. Як правило пломба знімається з упаковки щоб клієнти могли ознайомитися з товаром при отриманні. Брошура скоріш за все це фірмовий гарантійний талон Sennheiser він вкладається разом з чеком до відправлення. Інформацію направили до наших менеджерів, з вами зв'яжуться найближчим часом для вирішення питання.

• Олександр Н***
    Продавец: AudioTeam

Підкажіть, будь ласка, до цих навушників який з плеєрів FiiO буде найбільш відповідним по якості звуку?

• AudioTeam

Доброго дня. Відповідним за рівнем звучання можна розглянути програвач FiiO M9 Black. Для максимальної детальності звучання відповідною моделлю буде FiiO M11.

• Ігор

На розетці помилка в діапазоні частот. На сайті виробника пише 12-38500 Hz

Эксперт Rozetka.ua

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Евгений С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Cream

Здравствуйте, хотел поинтересоваться, где производятся данные наушники? Где-то попадалась информация, что в Китае, так ли это?

• Андрій

Практично всі шанхайзери виробляються в Китаї. Як і майже вся електроніка, в тому числі і епл. Не бачу в цьому проблеми

• Богдан
    Продавец: Rozetka. Цвет: Cream

Здравствуйте. Hidizs AP100 их раскроет? Если нет, пожалуйста порекомендуйте другие модели линейки, может 598 или 579...?

• АЛЕКСАНДР

Внешний вид и эргономика:
    Наушники по внешнему виду очень схожи на снятую с производства модель Sennheiser HD598. Отличия заметны в оформлении оголовья и наличии вставок (накладок) на решетках чаш. Акустическое оформление также открытое, конструкция шарниров и регулировка размера дуги на первый взгляд идентичны. Новые Sennheiser HD599 достаточно легкие и наверное одни из лучших по посадке. Съемные велюровые амбушюры - еще один плюс в сторону комфорта. Кабель прямой и достаточно тонкий (уж не знаю хорошо это или плохо).

Звук:
    Оценивая данную модель я ориентировался на мои (достаточно высокого уровня) наушники German maestro GMP 435s. Sennheiser HD599 слушались на стационарном ЦАПе с усилителем NuPrime DAC-10H и на плеере xDuoo X10.
    Тестирование было недолгим, постараюсь описать первое впечатление без вникания в детали. Итак – одеваем, слушаем. Отсутствие объема – вот, что сразу бросается (если так можно сказать) в уши: у наушников почти нет сцены. Даже не ожидал…., думаю, что для данной ценовой категории и открытой конструкции это существенный недостаток. Второе мое замечание относиться к басу: на мой слух его много и что еще хуже – присутствует гул. Особенно это слышно в связке с плеером. На NuPrime ситуация заметно лучше – лучше контроль и детализация, но все равно есть небольшой гул и лишний бас. Возможно с прогревом ситуация изменится в лучшую сторону, но об этом я могу только догадываться. В остальном к звуку у меня претензий нет. Высокие частоты достаточно детальны, без яркости и надоедливых сибилянтов. К средним тоже нет замечаний. Звук плотный, тембра натуральные. Вот собственно и все, что могу сказать о данной модели после непродолжительного теста.
    Еще один нюанс – после моих наушников мне пришлось добавлять громкости (на плеере с 45 до 60).

Ну и немного музыки на которой тестились ушки:
    The Royal Air Force Squadronaires - In The Mood (The Glenn Miller Celebration);
    Norah Jones - The Fall;
    Sophie Zelmani - Soul и др.;
    The Dave Brubeck Quartet - Time Out;
    Jacques Loussier Trio - Baroque Favourites;
    Jacques Loussier - TOCCATA PLAY BACH 2CD.

Выводы:
    Новые наушники не подойдут для стилей музыки где нужен объем и легкость подачи, но возможно понравятся любителям баса и фанам Sennheiser :)

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:
    Для меня звук
    • Артур Б***

они же в одной ценовой категории ваши герман и сенхайзер.. спасибо присмотрюсь еще к германам