Отзывы покупателей о Фотофон для фото предметной съемки Massa 120×200 см ПВХ Белый матовый

Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат

Доповнюю відгук. Тепер я його розвернув повністю… краще б так і залишив… категорично не рекомендую продавця.

• Продавец  R-квадрат

Дброго дня. У відділенні служби доставки, ви маєте повне законодавче право оглянути товар ДО того як заберете його з відділення, Наш пакувальник перед відправкою повністю оглядає товар, за що несе фінансову відповідальність. Нажаль, ми не можемо гарантуати якість доставки служб, ми не можемо контролювати що відбувається з товаром під час транспортування, ми не знаємо як його розвантажують.... для цього і існує право на огляд покупцем, і якщо при огляді виникають моменти з товаром ви відмовляєтеся від нього,.Шкода що так сталося і що ви залишилися незадоволені товаром.

• Продавец  R-квадрат

І ще є завжди самий оптимальний і швидкий варіант вирішення любої ситуації по товару, це звязок з покупцем, номер вказаний в ТТН для зворотнього звязку. Завжди раді допомогти! Ви наші покупці!

• Валентин И***

Продавець дав відповідь у стилі «моя хата з краю нічого не знаю, я продавав брухт так в буду.

Типічні шахраї

Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат

Ловить бліки від лампи як глянцева поверхня, гроші на вітер

• Продавец  R-квадрат

Доброго дня. Даний фон має абсолютно матову поверхню! Даний товар в продажі більше 5 років,є одним з улюблених у наших покупців -фотографів. Ви перші в кого виникають бліки. Так як даний фотофон матовий зверніть, будь ласка, увагу на налаштування камери і вибір якості лампи, які мають здатність створювати бліки.

• Надежда Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат

Наконец-то я купила нормальный фон! Спасибо, ребят. Я всем довольна.

Достоинства:
    Гибкий, легко вытирается, без структуры, гладкий, не бликует
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат

Хороший фотофон, пока нареканий нет. Не бликует на фото