Топи продажів

Отзывы покупателей о Электронная копилка-сейф с кодовым замком и отпечатком Cach Truck черная

Оценка пользователей 4.24/5
  • Отзывы про товар продавца SHOPonM
  • Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SHOPonM. Цвет: Черный

Отличная машинка, есть функция переключения между китайским и английским языком, можно менять пароль (зажать зведочку, ввести новый пароль, нажать решетку, отпустить звездочку, все делать при открытых дверцах), свет включается зажатием цифры 0, очень много функций, песни, музыкальные инструменты, звуки животных.

Достоинства:
    подойдет и как игрушка и как детский сейф
    Недостатки:
    достаточно громкая, нет регулировки громкости
    • Продавец  SHOPonM

Дякуємо за Ваш відгук! Вдалих покупок!

• Микола С***

Підскажіть, як працює купюроприймач, а то у нас чомусь не працює - вставляєш купюри, а він не забирає. Він же повинен автоматичної забирати? Не потрібно щось натискати додатково?

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pont. Цвет: Черный

меньше бухать стал...все в сейф:) поближе к пулемету

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit. Цвет: Черный

Супер авто! Скарбниця, іграшка. Фари світяться, грають різні пісні, є відкриття за допомогою коду та відбитку пальця (відбиток пальця чисто як іграшка - не сканує конкретний палець, а реагує на натискання, але дітям дуже цікаво). Є відсік для монет та купюроприймач, який затягує банкноти з характерним звуком.
    Іграшка сподобалась дитині як пʼятирічного, так і десятирічного віку. Є кнопка вимкнення/увімкнення, тому машиною можна гратись просто як іграшкою без звуку.
    Ціна набагато нижча аніж в інших магазинах за аналогічний товар.
    Дякуємо!

• Продавец  LuxFit

Тетяна , Ми дуже раді читати Ваш відгук і нам неймовірно приємні Ваші теплі слова.Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
      З повагою, колектив магазину!

• Николай П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Цвет: Черный

Машинка прийшла швидко все відповідає дійсності. Машинка сподобалась.

Достоинства:
    Швидке оформлення і доставка.
    Недостатки:
    В комплекті написано машинка інструкція, батарейки прийшла без живлення.
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Купувала сину на подарунок - на 4 роки. Дитина дуже задоволена, постійно грається скарбничкою, випробовує нові функції.

Недостатки:
    Було би добре додати інструкцію українською мовою.
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Микита Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TAKU. Цвет: Черный

Ідеальний подарунок для дитини !

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TAKU. Цвет: Черный

Дарили племяннику на день рождения. Сделано качественно, спасибо большое!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Замовлення прийшло швидко обслуговування хороше

• НАТАЛІЯ Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Черный

Дуже класна! Все працює!

• Зинаида К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADEKVAT.MARKET. Цвет: Черный

Продавец сразу связался, все рассказал о товаре и выгодном способе доставки. Сейф- отличный, внуку очень понравился. Спасибо!

Достоинства:
    Цена и качество, отличное обслуживание.
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже сподобалась сейф машина поліцейська. Гарний подарунок як для дітей так і для дорослих. Обслуговуванням теж задоволена,

• Таня З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Машинка сподобалась, все працює, сподіваюсь сподобається нашому внуку. Дизайн машинки непоганий. В цілому задоволена.

• Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Покупали ребенку на день рождения, заказом остались довольны.

Достоинства:
    Много функций.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  GETLUX

• Наталия Ш***

Все працює,дитина в захваті

Достоинства:
    Привчити дитину збирати гроші на свої бажання

• Антоніна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Сьогодні забрала копілку,за таку ціну дуже класна.малому сподобалося.швидка відправка. гарантія.Все працює

• Виталий Б***

Вроде ничего.

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  GETLUX

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Играшка сподобалась! Все добре! Ввічливий продавець, рекомендую!
    Отримала заказ у вказаний строк. Приємний бонус- додаткова гарантія 6 міс!
    Дякую! Так тримати!

Достоинства:
    Ціна, гарантія, приємне спілкування з продавцем

• Алла Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже цікава скарбничка, внукові дуже сподобалася, та і нам дорослим теж.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Цікава скарбничка-іграшка) сподобалась, як діткам, так і дорослим) Дякую) Успіхів Вам!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Машинка- скарбничка дуже сподобалась. Швидко розібралися. Дитина, 4 роки, залишилася задоволена!

Достоинства:
    Не важка, музичне супроводження.
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  GETLUX

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Чудова іграшка, має багато звукових ефектів. Звуки сигналізації дуже реалістичні

Спілкуванням з менеджером магазину теж задоволені, відправка швидка
    Дякую, рекомендую

Достоинства:
    Щаслива дитина Приємна ціна

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже гарна іграшка , всім сподобалась

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Дуже класна річ для дітей! Вони будуть у захваті від такого подарунку

• Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Черный

Сину подобається.

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGSMART. Цвет: Черный

Купил машину. Не могу открыть сейф,хотя и набираю 0000. Кто-то может подсказать, как решить эту проблему?

Достоинства:
    Быстро доставили.
    Недостатки:
    Пока нет, кроме проблемы открыть сейф.
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany. Цвет: Черный

Є англійська не тільки китайська) малий задоволений. Подивись як довго протяне)

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit. Цвет: Черный

Все добре

• Продавец  LuxFit

Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
      З повагою, колектив магазину!

• Екатерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Цвет: Черный

Очень Крутая машинка! Ребенок очень довольный!

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Дуже задоволена покупкою. Доньці дуже подобається. Стала більше допомагати по дому, аби трошки підзаробляти та було що відкладати до машинки-сейфу.

• Глеб К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Дуже цікава скарбничка у вигляді поліцейської машини. Син давно мріяв мати просто якусь скарбничку, ця машина-сейф йому дуже сподобалася. Дякую

• Саша Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Крута машинка-сейф зі звуками, дверцятами, приймачами монеток та купюр, зі справжнім кодовим замком. Сину дуже подобається, тепер менше грошей хоче витрачати, цікаво накопичувати.

• Никита Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Дякую за якісний сейф та оперативне виконання замовлення. Рекомендую

• Продавец  SBT group

Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Придбала на подарунок для доньки друзів. Дитина дуже задоволена, тож рекомендую, можна брати сміливо, якщо не знаєте, що подарувати у 5+ років.

• Василий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Белый

Дитина у захваті від сейфу! Дякую!

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Цвет: Черный

Заказ оформили быстро, приятное обслуживание, сразу отправили в день заказа. Сама игрушка для ребенка очень интересная , 2 в 1 и машинка и копилка, ребенку понравилось
    Спасибо за быструю доставку

Достоинства:
    Быстро, качественно, приятно
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Замовляв два рази. Син та племінник раді. Все працює чудово.

Недостатки:
    Немає української чи російської мови