Отзывы покупателей о Сушка для посуды, 38см Maestro MR-1025-38

Оценка пользователей 3.33/5
  • Отзывы про товар продавца LZ Home
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Цвет: Стальной

Єдине що не сподобалося, це те що потрібно відправити предоплату, коли оформляв наложений платіж. На сторінці товару та на сторінці оформлення товару про це нічого не писалося. Про таку умову повідомив продавець після здійснення замовлення, що є не зручно. Так як купую саме на розетці щоб не скидувати ніякої предоплати. Зараз при покупці дорогої техніки на сторонніх магазинах уже ніхто не просить предоплати ... а тут таке

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LZ Home

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!
      На рахунок передоплати, ця інформація виділена в червону рамку, одразу після назви продавця, можливо Ви просто не звернули увагу.

• Роман Л***
    Продавец: LZ Home. Цвет: Стальной

Товар я не купил,продавец не отправил наложкой.Никакой предоплаты при заказе не было.Лишь спустя день после заказа появилась надпись о предоплате.В итоге в л/с о заказах через 4 дня появилась надпись отменен не удалось связаться с клиентом(как будто пытались).
    Если ребята торгуете на розетке,почему отказываетесь в наложке?
    В итоге купил у другого продавца..

Достоинства:
    Не купил
    Недостатки:
    Доставка
    • Продавец  LZ Home

Доброго дня! Ви мабудь, не звернули увагу про передоплату, тому що ця надпись у нас від відкриття нашої сторінки. З Вами зв"язувалися у вайбер, тому що Ви вказали у замовленні, щоб Вам не телефонували. Після того як Ви не відповідали 4 дні, ми скасували замовлення.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Box MARKET

Сушарка відповідає своїй ціні: на більше не розраховував.
    Не вистачає гумових наклкдок для ніжок, щоб вона не їздила гладкою поверхнею. А так - посуд сушити можна.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Не дуже стійка
  • Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный

Все чудово

Достоинства:
    Дуже зручна
    Недостатки:
    Не має
  • Богдана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Черный

Замовила сушку для посуду, сподобалась по фото, і розмір невеликий, як раз мені чудово пасує на кухню. Чоловік почав її збирати, а вона крива, при чому вся! І ніжки, і піддон, а на ніжках ВСІ отвори зроблені не паралельно, а як попало. Я розумію, що це косяки не продавця, а виробника, але ж ви хіба не бачите, що продаєте? Це ж брак! Чи ви не перевіряєте товар перед відправкою?! Ваше щастя, що я не прискіпливо оглядала товар при отриманні на Розетці, я б повернула вам назад сушку з величезним скандалом.

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Серебристый

Отримав деталь, якої не вистачало в оригінальній упаковці по пошті. Дякую!

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimPosud. Цвет: Серебристый

Не вистачає однієї деталі, гайки з шапкою. В упаковці було 7, має бути 8.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не всі деталі в упаковці