Отзывы покупателей о Очки для компьютера BLURAY Q1 с защитой для глаз Blue Blocker от синего излучения экрана и монитора Bordo and Gold
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Круті окуляри особливо для студентів, прекрасний сервіс менеджер відповів одразу, товар не пошкоджений окуляри підійшли, доставка також дуже швидка
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дуже дякуємо вам ща відповідь, гарного дня)
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Прекрасний сервіс, менеджер одразу зв'язався, допоміг із вибором. Швидко доставили. Дуже задоволена!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Красивые и лёгкие. Супруга довольна подарком на все 100%
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Как очки хорошие,но не обратила сразу внимание что есть потёртости ((
- Достоинства:
- Чехол,дизайн
- Недостатки:
- Потёртости на одном из стекла
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дякуємо за відгук, просимо вибачення за незручності, напишіть будь-ласка менеджеру, який дзвонив вам на рахунок підтвердження окулярів, ми вирішемо цю проблему
- Яна П***
Продавец связался , решили вопрос, предложил обмен товара и д.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Окуляри якісні, я задоволена
- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дякуємо за відгук, гарного користування)
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: VkusnaZena
Очки хорошего качества. Одеваешь и комфортно. Качеством очков довольны. Приятно удивлены
- Достоинства:
- Хорошее качество и стёкла добротные)).
- Недостатки:
- Не нашли
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок, гарного користування)
- Омельянчук А***Продавец: VkusnaZena
Окуляри так і не отримала, магазин не рекомендую
- Продавец VkusnaZena
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, чекаємо вас ще!)
Гарного дня)
- Мария Ч***Продавец: VkusnaZena
5 травня я залишила заявку на покупку окулярів.
6 травня мені написали в Телеграм, чи підтверджую я замовлення. Я підтвердила. Завжди продавці телефонували з інших магазинів розміщених на Розеткі, цей продавець лише написав, але то нічого, подумала я.
8 травня мені знову приходить повідомлення в Телеграм , ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - вночі, коли я вкладала маленьку дитинку спати, з запитанням, чи потрібні мені ще окуляри.
Потім почали відверто брехати, про те, що посилка була відправлена в інше місто.
Посилка не була відправлена взагалі.
Якби Ви подзвонили, вибачитися за затримку, я б навіть не засмутилася, тому що ситуація зараз дуже нестабільна і з розумінням поставилася б до того, що затримали відправлення. Але Ваш магазин, вважає за потрібне набрехати своєму клієнту, щоб виправдати свій жахливий сервіс.
Я КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ МАГАЗИН.
До речі, потім мене просили не писати негативний відгук, але зовсім не запропонували відправити Товар.- Достоинства:
- Недостатки:
- Замовлення не відправлено взагалі