- AI аналіз відгуків25 відгуків: позитивних 67%, нейтральних 16%, негативних 17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- андрій к***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже швидко вийшов з ладу!
- Макс Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Якість та ціна супер, вже виконує свою функцію без проблем
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже класний бюджетний кабель, працює, всі потрібні функції виконує
- Святослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Користуюсь, поки все добре, сподіваюсь що проблем не виникатиме. Зараз все подобається.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Кабель відмінний
- Лера С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Нормально працює
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший адаптер, підійшов, без браку, відмінно працює
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Кабель отримав новий, цілий, справний
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пропрацював 2 роки без жодних нарікань. Вважаю, за ці гроші це норм термін. Досі працює, але вже трохи розхитався і при нахилі в певний бік зʼявляється викривлення звуку. Ось планую взяти наступний такий самий, то і відгук заодно пишу, бо бачу багато вкрай негативних. Думаю, тут кому як пощастить з якістю, мені з нинішнім пощастило і з наступним, сподіваюсь, теж
- Васильев А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хотів повернути, но продавець "не Розетка", решив залишити. Працює, як що не рухати провод у боки.
- Достоинства:
- не знайшов
- Недостатки:
- конструкція розьєму для Айфон має недолікі:вільни бокові рухі, в порівнянні з фірмовим штекером для навушників.
- Продавец kostor
Шановний Олександр, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар, а також протягом 14 днів можна обміняти або повернути товар. Зверніться до нашої сервісної підтримки і вам залюбки допоможуть.
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пропрацював 5 днів
- Недостатки:
- Якість 1/10
- Продавец Ovollovo
Шановна Марія. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. Ми готові вам обміняти або повернути кошти. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону і ми вирішимо ваше питання.
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Місяць часу працює.Підключаю айфон в комбік,зявляється фон,не знаю в чому причина.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Лайтнинг переходник перестал работать через месяц не частого и аккуратного использования
Не рекомендую- Достоинства:
- Просто шнур
- Недостатки:
- Лайтнинг сгорел
- Продавец My Yellow
Добрий день. Максим, нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі в роботі товару . Ми з вами зв'яжемося для вирішення питання.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Good!
- Дина-Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
На вид супер , в работе ф***я
- Достоинства:
- Даа переходника
- Недостатки:
- Не видит аух на айфоне
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Жахливий шнур, ні в якому разі не рекомендую! Через два тижні використання почав рватися шнур, буває що аукс його взагалі не бачить і немає з’єднання
- Достоинства:
- Жодного
- Недостатки:
- Гроші на вітер
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Форд фиеста youtube music не работает адекватно. Плюс доставлено без коробки, просто пакет.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец My Yellow
Шановний Олександр. Якщо у вас виникли проблеми з товаром ви можете обміняти або повернути товар на протязі 14 днів. Також ми з вами зваяжемось в найближчий час для вирішення проблеми.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Придбав даний кабель для з’єднання 12pro max авто BMW f30. Поки працює добре, далі побачимо
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не знайшлось
- Георгий И***
Ну и как на данный момент , работает кабель ?
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший кабель. Все працює як потрібно.
- Продавец My Yellow
Дякуємо за покупку та відгук ! Завжди Вам раді !
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все работает, хороший магазин
- Продавец My Yellow
Благодарим за покупку и отзыв ! Всегда Вам рады, с уважением магазин My-Yellow !
- Діма М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
- Достоинства:
- Хороший товар, цена
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец My Yellow
Благодарим за покупку ! С уважением магазин My-Yellow !
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Пользуюсь месяц все нормально, функции свои выполняет
- Достоинства:
- Без переходника с 3.5
- Недостатки:
- Не увидил
- Продавец My Yellow
Спасибо что выбрали наш магазин, Всегда Вам Рады!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Заказывала товар у данного продавца- через 4 дня сломался, я оставила отзыв, со мной разу же связались и предложили отправить новый за их счёт, пришёл новый шнур- всё в порядке и ещё прислали подарочек, за что очень приятно. Спасибо что пошли на встречу и так отреагировали на ситуацию. Смело рекомендую товары у этого продавца.
- Достоинства:
- цена
- Продавец My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прослужил 4 дня, в крайний раз доставала с разъёма провод и штекер остался внутри, пришлось извлекать, слабенький очень.
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- качество
- Продавец My Yellow
Уважаемая Яна, нам очень жаль что у вас возникли проблемы с товаром. Мы готовы вам обменять на новый товар все оплаты готовы взять на себя. Ожидайте звонка от специалиста для решения вашей проблемы.
- Діана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Класний кабель. Працює все ok. Задоволена .
- Продавец My Yellow
Дякуемо, що обрали наш магазин!
- Игорь И***Продавец: kostor
Все отлично
Ребята молодцы
Стараются- Продавец My Yellow
Спасибо что выбрали наш магазин, Всегда Вам Рады!
- Ярина Ф***Продавец: kostor
Дякую. Товаром задоволена повністю)
- Достоинства:
- Працює! Хороший перехідник, швидка доставка.