Отзывы покупателей о Маска гидрогелевая Bourbon Rose Joko Blend 20 г 4823109401150

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Обожнюю ці маски. Після них як після боьоксу

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Маска бомбезна,зі всієї серії ця сама крутішашкіра виглядає сяючою,гладенькою,з ліфтинг ефектом

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Дуже подобається ця маска, дійсно гарно зволожує. Після неї шкіра така ніжна, бархатиста. Рекомендую!

• Гук М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Замовляла волошкову, дуже сподобалась, вирішила ще замовити з розою, запах супер, легка і приємна в нанесенні на обличчя, замовлю ще подрузі на подарунок

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Зпробувала перший раз, дуже задоволена якісттю. Використовую раз на тиждень. Шкіра насичена та зволожена після маски.

Достоинства:
    зволожує, живить шкіру, придає тонус
  • Юля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Раніше ні коли не користувалась гідрогелевими масками, сьогодні спробувала вперше. Легко наноситься та знімається, дуже гарно зволожує, личко стало світліше та ніби тон рівнішим, частинки пелюстків троянди присутні , чудовий аромат.

• Вік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Дуже подобаються маски цієї ТМ. Добре зволожують, а бурбонська роза моя улюблена маска. Використовую раз на тиждень і цього достатньо. Рекомендую

Достоинства:
    Український виробник, ціна.
    Недостатки:
    Для мене немає.
  • Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Почала використовувати гідрогелеву маску 1-2 рази на тиждень. Завдяки їй моя шкіра відчутно стала зволоженою, мʼякою та приємною на дотик
    Важливе правило - слідувати інструкції. Тоді маска вийде необхідної текстури

Достоинства:
    Великий обʼєм та крутий ефект
  • Виталий Д***
    Продавец: Rozetka. Вес: 200 г

Маска супер увлажнение сразу ощущаю Липкости после снятия нет Очень рекомендую

Достоинства:
    Качество данного продукта
  • Мария С***
    Продавец: Rozetka. Вес: 20 г

маска понравилась, увлажняет кожу и в этот день даже крем уже не нужен. аромат приятный, и применение легкое, снимается потом одним движением

• Яна
    Продавец: Rozetka. Вес: 20 г

маска шикарная, способствует интенсивному и бережному очищению кожи, лицо гладенькое после использования. хватает на несколько раз.

Достоинства:
    качество, цена
    Недостатки:
    нету